Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Šonedēļ paredzēts pabeigt sarunas ar "Vienotības" potenciālajiem sabiedrotajiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Aģents
A
NOteikti nebalsošu, ja parādīsies nu nekam nederīgie, neizglītotie bļāvēji no Visu Latvijā. Ne viņi savam vārdam saimnieki, ne paši ko var izdarīt. Visas JL un PS bābas kopā ņemot nav kaut pusi tik histēriskas kā Parādnieks. Ar tādu taču nevar vienā listē startēt. Nē, nē un vēlreiz nē paijolīsiem no VL.
lauķe
l
Ja VL iekļausies Vienotībā, tad noteikti jābalso par viņiem, lai pēc iespējas vairāk nacionāli noskaņotu cilvēku tiktu pie teikšanas mūsu - latviešu valstī!
Mameha
M
nevaru balsot par Vienotību, ja tur būs ekstrēmisti "Visu Latvijai"
matrix
m
Man kādreiz bija ideja kā apiet nejēdzīgo partiju vēlēšanu sistēmu. Proti, vienā sarakstā apvienojas visāds rosols, piemēram Rubiks un Tabūns u.c. Gan Rubika, gan Tabūna atbalstītāji balso par šo sarakstu, aktīvi svītro un liek krustiņus. Nekādas partijas disciplīnas. Izskatās, ka Vienotība iet šo ceļu. Vēl jums jāpieņem Agris Sūna un sociāldemokrātu jauniešu organizācija, tad es par jums balsošu, daudz svītrošu un likšu krustiņus.
Pikselis
P
Bet kas mums traucē nobalsot par Vienotību izsvītrojot visus vecos apsūnojušos satrapus? Tā ir vienīgā iespēja Saeimā nomainīt taukmūļus. Vēl gan ir izvēle starp "rūpniekiem" un krieviem. Bet vai to mums vajag?
juris
j
Kaut kāds sviests. Varbūt vajag izsludināt atklātu pieteikšanos un savākt vēl kādas 10 mazpartijas. Laikam nav cilvēku, ko likt sarakstos. Tad jau labāk lai aizpilda tukšās vietas ar bomžiem, būs paēdusi Latvija.
Kurmītis
K
+++ja kāda no tās partijām iebilst, tad TB/LNNK līgumu parakstītu ar Jauno laiku un Sabiedrību citai politikai, bet Visu Latvijai!+++ Yeeeaaaa!! Superrrrr! Zem Vienotības jumta pietiks vietas visiem! Un, ja kŗŗŗistovskis negribēs Baķku laist pie sevis, tad šis atradīs, kā uz lievenīša piemesties āboltiņas vai Štokija pusē ! … :) Kāda “vienotība”, kāda saskaņa, kāda plaša kustība par deputātu vietām pie Siles! Nu pilnīgi riktīga sabiedriski politiska tautas kustība ! Vai nav pienācis laiks Vienotību pārdēvēt par kādu tautas fronti ? … :) P.S. Interesanti, kāds tad šonedēļ ir sarakstā ielikšanas tarifs? Vai tie 10 000 LS. par degunu palikuši nemainīgi, jeb tiek ņemta tomēr vērā arī EUR kursa krišanās pēdējā laikā un teletūbijiem kopā ar vislatviešiem iedota arī kāda vairum-atlaide ? … :)
klusais-2
k
Vai tu patiesi esi dumjš telēns,kurš nesaprot,ka TB/LNNK Vienotībā tiks uzņemti bez Straumes Dobeļa,Tabūna un citiem nesimpātiskiem dinozauriem?Starp TB/LNNK kandidātiem būs A.Aksenoks,Dz.Rasnačs,J.Tomels,A.Fleija,Ģ.Lapiņš un reģionu pāstāvji ar tīru reputāciju.Es pat šaubos,vai Grīnblatu,Gerhardu un Jakrinu,atļaus izvirzīt?Kas attiecas uz Ēlerti,tad es viņu vērtēju zemāk par tevis nosaukto dumjo Tabūnu.
No iekšām
N
Sesks nav tik stulbs, lai pievienotos lūzeru partiju apvienībai.
dubultmorāles triumfs
d
Viņa jau nemaz pat netaisās atkāpties, vakardienas sižets Panorāmā arī parādīja, kā viņai nav sveša izrēķināšanās ar ierēdņiem, kas neskatās viņai mutē. Tāda lūk vienotības seja.
2 teles
2
es uzskatu ka tevzeme un visu latvijai ir divas neveiksminieku partijas, kas savā laikā pagrieza muguru JL un tagad pielabinas ka 2 mazi kuceni. ja vienotiba jus nepanems, tad varat meklet jaunu darbu. dobelis, straume, dumjais tabuns utt. manuprat viena saraksta ar Elertes kundzi isti neiet, ko?
***
*
emocionāli nestabils sieviešu kolektīvs
brrrrr
b
"Līguma projekts paredz pievienošanos Vienotības vērtībām..." Jā, es jau redzēju vērtības ir Neo lietā, ir Bauskas incidentā. Paldies!
NPPIP Viesturs
N
Dubultmorāles triumfam ---> piekrītu. Tas ir kā baterijai, kurai pluss un mīnuss. kaut gan kopā viņi rada enerģiju, es plusu un mīnusu domāju vairāk kā sadarbības neiespējamību. Ērglis ---> Pats zini, kāda ir vēlēšanu sistēma un tiek tie, kas sevi parāda. VL var būtu tikai kā sauklis V: "visu kreiso ir labo latviešu partijas savienojaties"! Pat muļķim skaidrs, ka tik plašu konsolidāciju pie tam ar tik pretrunīgām ideoloģijām, kādas ir, piemēram, sākot ar VL centriski ņemot JL un no kreisā flanga SCP, var vadīt tikai tuvredzīgs vēlēšanu tovošanās aprēķins. Sadarbība līdz vēlēšanām, bet pēc viņiem kaut vai ūdens plūdi. Bet tā ir.
Arturs M
A
Aha,15 vietas,un nesadarbošanās ar SC no Elertes un TB/LNNK puse būtu šantāža?:D

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas