Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Spānijā par divkāršu slepkavību aizturēta Latvijas valsts piederīgā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Latviešu valsts
L
Man viņa nepiedeŗ.
Madrileña
M
Nu izlasiiju es to origjinaalo rakstu El Pais un tas skan pavisam citadi. Tas puisis no Peru bija kopaa Krievijas pilsoni Galjinu, kad naktii ieradaas Latvijas pilsone Alla un nodura Galjinu, bet puisi tikai savainoja. No Dienas raksta sanaak, ka Alla bija kopaa ar puisi, ieradaas veel kaut kaads paaris Krievijas pilsonju un tika nogalinaati.
Juris
J
Nu un kas mainītos, ja būtu uzrakstīts "valstspiederīgā" kopā, "krievu tautības Latvijas nepilsone", "krievu tautības Latvijas pilsone", "Latvijas nepilsone", "Latvijas pilsone"? Tie 2 cilvēki taču neatdzīvotos! Informācija Spānijas presē, ka tā bija "49-gadīga latviešu sieviete", nemainītos! (skat. raksta oriģinālu: www.elpais.com/articulo/madrid/Detenida/indigente/matar/puna ladas/elpepiespmad)/20090930elpmad_4/Tes) Ja nu vienīgi pie katra no variantiem šajā diskusijā uzceptos kāds cits sanervozējies lasītājs. Vienīgais, ko varu piebilst - Elpojiet dziļi! Nemēģināsim mainīt pagātni (kas īstenībā nemaz nav iespējams)! Parunāsim labāk, kā mainīt nākotni! P.S. Ja kas, tad Netiquette 10.bauslis rekomendē interneta lietotājiem nepiesieties pie citu kļūdām - citāts: "...when someone makes a mistake -- whether it's a spelling error or a spelling flame, a stupid question or an unnecessarily long answer -- be kind about it. If it's a minor error, you may not need to say anything. Even if you feel strongly about it, think twice before reacting. Having good manners yourself doesn't give you license to correct everyone else."
Šampēteris
Š
reducējas ...
daunitis
d
Bo ir tipisks mazizglītota lumpeņa piemērs, kas jauc vārdus ,,rasisms'', ,,šovinisms'', ,,nacisms'', ,,fašisms''. Lieliska auditorija Kremļa propogandai. Normāli neviens nepievērstu uzmanību, ka kārtējai(jā) krievs(ene) sastrādā kaut ko kriminālu. Ja mazliet atdzīvina Lombrozo un Krečmera teorijas, krieviem ir asinīs būt noziedzniekiem. Tas nav īsts vīrietis Krievijā, kas nav ķurķī sēdējis. Normālā sabiedrībā par to kaunās.
lasItāja
l
Valsts piederīgā, tātad, nav Latvijas pilsone. Acīmredzot, arī nav iedzīvotāja. Ja jau negrib nosaukt tautību (kas tomēr, vairāk vai mazāk,daļa no informācijas, var teikt no Latvijas. Kāpēc jāmaldina lasītāji?
idea
i
Fiksie zēni - Žagarkungs un citi klampauši! Nu ir reize pārspļaut Bizē, Vāgneru un Verdi kopā ņemot.
Bo
B
Nedomājiet, ka Diena ir toleranta, nepiesaucot slepkavas tautību. Ja slepkava būtu čiganiete, Diena to obligāti būtu pieminējusi. Kā nedēļu atpakaļ, stāstot par vienu apsudzētu krāpnieci Latvijā. Dienā diemžēl strādā daudz rasistu, jums par prieku. Vienkārši šodienas rakstu drošivien uzrakstīja normāls cilvēks.
jautājums
j
Nū...Laikam visu tautu latviete ( pēc Ēlertes)...
ALEXOS
A
Alla = duņa !
ABC
A
"valsts piederīgā", "galvas kauss", "autais mobilis", "kriminālais likums" ....
Haris
H
"Valstspiederīgā"? "Diena" taču vienmēr tādos gadījumos ir lietojusi terminu "latviešu"! Latviešu rasisti (nu, tikai krieviski runājoši), kuri uzbrūk indiešu vai kādiem tur studentiem, latviešu lidotāji (arī svešvalodā kā dzimtajā "fluenti"), kuri ārvalstīs apcietināti par ieroču kontrabandu. Varbūt arī - nepārskatāmais latviešu pūlis, kas 9. maijā pulcējas pie "krievu pirksta".:)
FOŅA
F
Nu dajot.
g.
g
Peru pilsonis laikam bija Rīgas aviāvācijas institūta beidzējs.
Zigurds
Z
No pasaules klaidoņiem nekur nav miera!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas