Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Sprūdžs: Ušakovs ar šādiem izteikumiem par "ponijiem" strādā uz saviem vēlētājiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
kūcene
k
Hey, Užavakov, who's the bitch, dude?
rr
r
Nu ko tad Tu vēl gribēji - lai strādā uz citu partiju vēlētājiem?
cony
c
No Nila puses ļoti nekorekti apsmiet ZRP priekšsēdētāju Zatlera kungu,jo viņš ļoti demokrātiski uzsāka sarunas ar SC un principā vairumā ievēlēto Deputātu nav Pret SC,bet ir PAR sadarbību ar SC.Pāši SC Deputāti bija ļoti pasīvi un nesavāca vajadzīgo vairākumu sabiedroto Deputātu lai izveidotu darbīgu koalīciju un Valdību.Tagad vaino Zatleru,par KO,es tiešām nesaprotu.
bimbam
b
Sprukstiņa kungs, ko nozīmē "strādāt uz vēlētājiem", ja Jūs tik tiešām tā būtu teicis!?
Jānis
J
Man liekas Latvijā ir vieta Latvijas patriotiem, bet nav vietu krievu nacionālistiem, kuri šos reklāmas uzstādija. Man ir skaidrs anti-Latviešu stratēģija ir salīdzināt Latviešu nacionālismu un patriotismu ar ektrēmu kreisiem politiskiem spēkiem t.sk. nacism, lai tas būtu sabiedriski un starptautiski nepieņemami. Tie spēki kuri vēlās sagraut, izpostīt un iznīcināt Latiju, vislielākais drauds un ienaidnieks ir patriotisks Latvietis, un viņi vēlā mūs visus nomelnot vienā piegājienā. Šitiem anti Latviešiem ir preses un medijas atbalsts to anti Lativiešu reklāmu un "message" izplatīšanu un iedzīvotāju maldināšana. Latvijā uzspēle un pāraida uz ārzemēm, rāda sidzetu Latviešu vācu formas terpos. Lai Latvijai būt iespēja pastāvēt un izdzīvot, mums jātiek vaļā no anti-Latviešu reklāmām, un anti- Latviešiem. Ir likumi sakarā ar pret-valstisku rīcību. Ir laiks tos izmantot un tos krievu fašistus (nacionālistus) aizsūtīt uz VIŅU TĒVZEMI Starpcitu, Kurš iedeva atļauju (kuram atbildība) par minētām rupjām anti-Latviešu reklāmāmsabiedriskā transporta pieturēs?
lauķe
l
Kurš kurš... nu tak tas pats kurš pie šī raksta pieliktajā fočenē....Un par to dabūja Kremļa polittehnologu prēmiju....
  • 1
  • 0
Ivars
I
Izskatās, ka kāds ir aizskarts!
R(8)
R
Usakov ja tu tos Latviesus un Latviju tik drausmigi necieni , tad kapec tu te atrodies , sedies vilciena un brauc atpakal uz roginu , bet diez vai tu un tadi ka tu veleties dzivot tada bedre ka Krievija , kur vards "BRIVIBA un DEMOKRATIJA " nozime Putins & co.
zvirbulēns
z
Zatlerist ir latslāvi, tas ko gribēja padomju Ēlerte, visu tautību latvieši. Visus mēslus politikā ievārīja jēlīši, kas pirmie teica – SC jāņem valdībā un tā saucamā lietussargu grupa – sorosīdi, kas teica, ka te jāveido jauna nācija latslāvi. Tagad latslāvi ir klāt, bet izrādās vecā nācija i dzirdēt par šiem negribu, nu slēdz iekšā atpakaļgaitu, bet – cālis ta izperēts.
Arturs M.
A
Kurš tad tur pacēla balsi uz Āboltiņu un mēģinajā ievilkt kašķī?! ZRP ir jauna partija,vajag izprast un piedot :D
sirmais
s
Tu neesi pat ponijs,Sprudž, bet "priščiks", jānosmērē ar ihtiolu un viss.
Valdis
V
Padomju okupanti netiek uzaicināti veidot Latvijas valdību, jo neviens tos radījumus šajā valstī neuzskata par cienīgiem tur atrasties un lemt par Latvijas likteni. Padomju okupanti šajā valstī ir padomju surogātcivilizācijas atkritumi un neviens ar tiem Latvijā nekad nerēķināsies.
  • 3
  • 1
Ministry of Truth
M
No ilustrācijas saprotams, ka redzamais Šuriks ir ponijs?
vairis
v
viņš vismaz strādā uz veletajiem, tu pat uz to neesi spejigs:)
Ministry of Truth
M
VL rezultāti, salīdzinot ar 10. Saeimu, ir 14 vietas - par 6 vairāk. Tev derētu palasīt, pirms te uzstājies. Un parasti jau strādā uz galdiem darba laikā vai virs sievām naktīs. Šeit kāds "strādā" uz vēlētājiem. No visiem izteikumiem valdības sakarā redzams, ka par saviem pienākumiem Saeimā NEIEVĒLĒTAIS Rīgas Domes priekšsēdētājs ir pamatīgi piemirsis.
  • 5
  • 1

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas