Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +7 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

ST: tiesnešu algu samazinājums neatbilst Satversmei; nebūs spēkā no 2011.gada

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
vienā bedrē visi
v
Paga,paga, pensionāriem noņēma no pensijām. Tad tiesneši klusēja. Kad pašiem noņēma,tad troksnis. Kāpēc lai viņi būtu labāki par pensionāriem? Tiem ir palīgi un sekretāres un vēl slikti.
lno
l
Savulaik Ņujorkas policijā panāca korupcijas krasu samazināšanu, ļoti palielinot algas policistiem ________________________________ Interesanti par kādu laiku iet runa? Pag. g.s. beigās izšķirošais bija policijas, tiesas un politiķu vienošanās, ka tiks pievērtas acis, ja lietas labā policija pārkāps likumu.
Senais>dzerim
S
Diemžēl es pasvītroju diemžēl, pie mums atalgojumam ir tieša sakarība ar tiesu varas neatkarību. Saņemot , tiesnešaprāt pārāk mazu cālungu, pastāv iespēja, to dāsni papildinot, ietekmēt spriedumu. Neko darīt, korupcijas rēgs tepat apkārt vien klaiņo, sevišķi apdraudot lēmējus, arī dažādus saskaņotājus, kā Rīgas domē un vēl kur citur. Savulaik Ņujorkas policijā panāca korupcijas krasu samazināšanu, ļoti palielinot algas policistiem
lno
l
Necīnītos Kūtris par tiesnešu algām, nesagaidītu arī pensionāri pensiju atgriešanu agrākajā līmenī. Gaidīsim Kūtra Satversmes tulkojumu māmiņu algu lietā. Atbalstu Dzera ierosinājumu budžeta sastādīšanu no FM nodot ST jo finanšu ministrijai nav Satversmes Tulka. Varbūt Satversmes jēga no katra pēc spējām, katram pēc vajadzības?:)
Temīda
T
Uzaicinu biedrības "Par godīgumu tiesu varas sistēmā "Temīda"" divās izveidotās grupās: Google grupā "Latvijas juristi" un Draugos.lv grupā "Juridiskās konsultācijas un padomi"! Tās ir brīvu diskusiju telpā par tiesiskuma attīstību. Šajās lapās ikviens var sniegt un saņemt arī padomus juridiskos jautājumos.
Lelle
L
Roka roku mazgā un abas melnas...
trusis nejaukais
t
nobarotie treknie pedi. pretiigi paliek. tak jau uzreiz teicu, ka buus taads leemums. tiesa lemj par tiesneshu atalgojumu, vistiiraakais intereshu konflikts.
ANDRIS
A
Lūdzu aizdod tos 50 milj . lai nebūtu jānoņem no algām taviem bērniem un arī no manējiem bērniem .MUĻĶA DESA ,lai neteiktu neko vairāk par tevi.
x
x
jāpriecājas, ka ir ST citādāk Repše ar Dombrovski tik nodarbojas ar pretlikumīgu rīcību.
Deputāts
D
Jā, laikam mums vajadzēja sākt ar Satversmes tiesas likvidāciju.
ANDRIS
A
Turpinājums 21-15,arī nav tiesneses SILENIECES dēliņš (piedodiet ,varbūt arī kļūdos ,bet ,bet .....)
nite
n
Draugi mīļie papriekš izlasiet, lai vismaz paši zinātu, ko apspriežat:
nv
n
tagad maisam gals vaļā un jebkura sabiedrības grupa, kurai arī tika samazinātas algas, var copy-paste [ierakstot attiecīgu profesiju] šo te pārgudro tiesnešu pieteikumu un uz ST. precedents ir un nav nekāda 'tiesiska pamata' atteikt arī, piemēram, policistiem, kuru darbam ir jābūt ne mazāk neatkarīgam un neietekmējamam (ar iespējamiem kukuļiem utt..), vai karavīriem, kuriem ir vesels lērums ar ierobežojumiem un kuru kvalifikācijai arī jābūt ne mazāk specifiskai... un tad, kad šī 'tiesiska valsts' vienreiz bankrotēs, tad beidzot vistu kūtī būs miers!neaizskāramā kasta, atraudies te - tiesneši. tiesneši kā bija korumpēti un pērkami, tādi arī paliks (ne visi, protams). un ne jau algu iesaldēšana vai neiesaldēšana tur var kaut ko līdzēt.
Alma>Are
A
tad jautā atkal ir lemberga nauda, jo Jansons= tas pats lembergs
ANDRIS
A
Bet vai tiesnešu palīgiem varēja algas samazināt?,vai varēja atdot ABRENI . LIEKĀS TEV, IDIOT, par visu ir samaksāts .Tev ir noveicies ,jo esi TP ieliktenis .Gribētos dzirdēt ENDZIŅA viedokli .Būtu labāk braukuši uz ārzemēm un strādājuši par sēņu audzētājiem .Kur saskare ar politikāniem ,tur gandrīz nav cietušie .TĀDI MUMS IR TIE TIESNEŠI .VAR BŪT VIESTURS SILENIEKS

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas