Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Starptautisko aizdevēju demonizācija ir nepelnīta

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Muļķu zemes pavalstnieks
M
Kāpēc tu - devalvācijas zvērināts pretinieks pieciet,ka valstī notiek devalvācija(iekšējā). Devalvācija ir devalvācija,vienalga vai tā ir ārējā vai iekšējā? Būtībā tu esi devalvācijas piekritējs,tikai tu noliedz ārējo devalvāciju,kas iesaistītu krīzes risināšanā krīzes vaininiekus - zviedru bankas. Ar iekšējo devalvāciju visa atbildība par banku izraisīto krīzi tiek novelta uz banku upuriem. Iekšējā devalvācija devalvē latu iekšējā tirgū saglabājot tā augsto ,eksportu graujošo kursu ārējā tirgū. Tātad arī tu esi devalvācijas lobists,tikai - iekšējās devalvācijas.
WWW
W
Vajag demonizēt!
humors un satīra
h
Vienīgie, kas piedāvā "momentā degradēt naudu" ir devalvācija lobisti.
humors un satīra
h
Tā kā aizdotā nauda nav pakļauta hiperinflācijai, tad biedri ekonomisti no smilšu kastes kārtējo reizi brauc auzās gan ar paziņojumiem par "sadrukātu naudu" (kā vispār rodas nauda? kokos aug? :D gan ar prasību "kontrolēt aizdevējus". Krīzē esam mēs nevis viņi un ja kādam vajag kādu kontrolēt, tad viņiem mūs un nevis otrādi.
ruksimovs
r
Tieši sadrukātas naudas aizdošana arī ir vislielākā problēma. Ja viņi aizdotu tikai tik daudz, cik ir kontos, t.i. pašu uzkrāts un no depozītiem piesaistīts, tad jau nebūtu problēmu. Tas būtu normāls bizness tāpat kā, piemēram, piena ražošana vai kas tāds. Bet sadrukātas naudas aizdošana ir līdzvērtīga zagšanai. Tur momentā tiek degradēta visa ekonomikā esošā nauda. Ar zelta segumu tam it kā nebūtu tiešs sakars, bet nu kontroles pēc ar kaut ko viņu nosegt vajadzētu.
humors un satīra
h
Ja tev vairs nav ko teikt, tad labāk aizvērties nekā sākt bļaustīties, spītīgais demagog. Un iedzen savā PSRS pārpalikuma galviņā, ka frāze "jeņķiskais antidemokrāts" ir muļķīga - ASV vienmēr ir bijusi, ir un būs demokrātija.
Jenots
J
Nu kāpēc gan nē. Ja nevarēsim samelot, kāpēc savai silei negriežam nost, tikai bērneļiem un peņšiem, tad bļausim, ka aizdevēji vainīgi. Jenoti rullē!
Federal Reserve
F
Nauda ir tikai nevērtīgs papīrs un jau gandrīz 80 gadus nav atbalstīta ar zeltu. Bankas bieži tikai izdod kredītus, cilvēks neredz to naudu. Lai saņemt valūtu, jāmaksa Bankas drīkst aizdoty 8X vairāk nekā viņiem skaidras naudas. kad aizdevēji vienlaicīgi pieprasa naudu, nu tad visiem problēmas šo prcesu vada asv Federal Reserve. Daudzas valsts sauc asv par lielo Infidel (Sātānu) Varbūt vinīem taisnība
Nauda =
N
Nauda ir Sātāns. un viņi tirgpjās ar naudu. Logiski , viņi tirgojas ar Sātānu un ir Sātans virs zemes
H.
H
Nevajag TAISNOTIES...:)
Juhans
J
Agrāk "aizdevēji" aizdeva bankām, bet, kopš bankas vairs nevelk, ir cita taktika. Jāizputina kāda valsts un tad jāaizdod tai. Valstis atdod. Kur liksies?
barca
b
Man nav jāaizveras, jeņķiskais antidemokrāt. Te ir Eiropa.
humors un satīra
h
Ar prasmi aizvērties, kad vairs nav ko teikt, tev nav nekā. Principi neļauj?
barca
b
Ar argumentiem un loģiku Tev pašvaki, bābu runas vien.
humors un satīra
h
Vispār nav fakts, ka strādājošais kaut ko maksā un, ja maksā, tad varbūt no visas algas, bet varbūt tikai no minimālās, jo pārējo saņem aploksnē. Bet to jau neviens "taisnības cīnītājs" neredz.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas