Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +15 °C
Apmācies
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Stendzenieks prognozē SC panākumus un to, ka oligarghi neaizies no politikas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Kristofers
K
Mans dievs, kādas muļķibas! Kas to vispār var lasīt un klausīties? Parvietis atradies. Man nepatīk ne tas, ko viņš saka par Saskaņas centru, ne tas, ko par Vienotību.Par saskaņas centru vispār neviens normāli domājošs nedrīkstētu balsot, jo viņi pievienojušies oligarhu partijām. Ja Rīgas domes vadītājs ir populārs, tad nesaprotamās aprindās, jo saka, ka domes līdzekļu izsaimniekošana notiekot vēl nepieredzētos apmēros. Vienotība, neskatoties ne uz ko, ir vienīgā, kas strādā, nevis nodarbojas ar demagoģiju un dubļu mētāšanu, kā oligarhu partijas! Jā, Stendzenieks ir galīgi sagājis sviestā, būdams spiests (vai labprātīgi) kalpodams tiem, kas ir pret tautu!
turas, e
t
latviets vienmēr izdarījis pareizo izvēli, lai kļūdītos. kad kļūdījies pats, viņš vaino citus. lietussērdzīgo revolūcija, sipeņdūļu sārts - tas viss viens. bet letiņš tik ar un ar savu seno vagu kā garām, tā garām. domā jau tikai varaskārie un reklāmisti. tauta kopš atmodas vairs ne.
Stendzeniek,
S
šoreiz sēdi mierīgs. Cilvēki ir nokaitināti un apšaubāmas sofistiskas stilizācijas par oligarhu tēmu vairs nepieņems. PR cilvēks nav tas pats, kas advokāts, reklāmas cilvēka pienākums nav par visām varēm aizstāvēt noziegumos apsūdzētos.
Svins
S
Ja tas viss piepildīsies, un diemžēl man ir nelaba sajūta, ka tā tas varētu arī būt, tad atbildība par to visu ir jāuzņemas Zatleram. Bet nu dod Dievs, lai tā nebūtu.
to svins
t
Kur ņem to slikto sajūtu, vai svins aknās, jeb citur kāda nelaime, piemēram,ir ēsta diedzēta soja?
  • 0
  • 0
vilis
v
Nu Dombrovski par agru noraksti.Harizmatiski līderi,tādi sauspirži vien ir.Cita lieta nosvērts,zinošs,mazrunīgs un demokrātisks grāmatvedis.Paskaties uz veco Eiropu.Nu par Stendzenieku jau daudz nav ko runāt,tāds gaisagrāpslis vienmēr bijis.Tauta jau kļūst gudrāka un uz mušpapīra 2X neuzķersies.To pierāda 10 Saeimas PLL izgāšanās.
cd
c
Latvijā ir 3 Jāņi - Simpātiskais Urbanovičs, Attapīgais Ādamsons, Vigudrais Jurkāns, kuri modri raugās, lai Latvijā svētīgais padomju krievvalodīgo mantojums neizzustu, bet būtu mūžam dzīvs un jauns, kā Ļeņins. Šie 3 Jāņi ir latviešu tautas prāts, gods un sirdsapziņa un vēlams, lai viņi visi trīs nomainītu sašmucējušos 3 oligarhus. Urbanoviču par prezidentu, Jurkānu par saeimas priekšnieku, bet Ādamsons viens varētu atbildēt par armiju, policiju un citām drošības un spēku struktūrām. Tad jau varētu parakstīt līgumu ar Krievijas Federāciju, par 4 armijas divīziju izvietošanu Liepājā, Rīgā, Valmierā un Daugavpilī, lai aizsargātu Latviju no NATO pretgaisa aizsardzības raķetēm. Tad vēl noteikti vajadzētu Krievijas padomniekus ar visām ģimenēm sākot ar saeimu un katru pašvaldību, lai palīdzētu Latvijā ievest pozitīvo Putina Krievijas valsts pārvaldes metodes. Būs labi gospoda/tovarišķi !
Iesmērēsim
I
Visādi var būt. Vislabāk pie durvīm klauvēt "Saskaņas centram", un vislabāk – Ušakovam personīgi [Nils Ušakovs, Rīgas mērs, red.]. Tik populārs mērs Rīgā nekad nav bijis kopš Armisteda laikiem. Tur ir arī fantastisks līdzpārdzīvojums – tu esi redzējis cilvēku nākam, ceļamies, krītam, lūdzam palīdzību, atveseļojamies, un tā jau ir daļa no mūsu visu dzīves, pieredzes. Ušakovs kā cilvēks ir tālu pāri politiķa spektram. Es domāju, ka "Saskaņas centrs" vilks ārā Nilu [Ušakovu] neatkarīgi no tā vai viņš ir mērs, vai nav, vai viņš ir vai nav kādā sakarā ar Saeimas vēlēšanām," viņš teica. ------------ Ha, ha, tad tur vaug kājas uzpūtīgā RD labi apmaksātajai kampaņai. Tad tāpēc aizliedz komentēt peč Uškova kritiena. Komentāri rādīja, ka šis šivinistu produkts ir totāli un galīgi latviešiem nepieņemams. Bet komentāri pie viņa "palīdzības lūgšanas" krieviski parādīja, cik daudziem krieviem viņš īstenībā nepatīk. Nu, skaidrs, tātad Stendznieks - slavenai kaku kūku cepējs, strādā arī Maskavas projektam. Nauda nesmird.
Arājs
A
Stendzeniekam laiks pievērsties veļas pulveriem, jo viņam pašam ir milzu problēmas ar izpratni par politisko situāciju un to, kas notiek ekonomikā. Viņš sevi ir garīgi izsmēlis, jo nevar vairāk saviem maizes tēviem (oligarhiem) piedāvāt kaut ko jaunu un mēģināt kārtējo reizi apčakarēt tautu.
Putras Dauķis
P
kā šitam demagogam un Latvijas demokrātijas kapracim nav kauna Latvijas karodziņu savā kabinetā turēt?
sis baigi labs> budzis
s
"Izklausās, ka Ēriks kandidē uz SC kampaņu veidošanu. Ceru, ka SC piekritīs. Ceru, ka SC kampaņa bus tik pat neveiksmīga kā PLL. Jauns lozungs: VISS BŪS CIETI! "
pipuks
p
stendzha kultivee savaam reklaamaam augsni
karma
k
es savukārt prognozēju Stendzinieka biznesa sašķobīšanos.. "Nesadarbojies" taktika strādā :)
cd
c
100%sacis snaukt,par krievu banditu naudu.
Kas tālāk...?
K
"Šokējošs pētījums: Austrumeiropai, arī Latvijai, piegādā zemākas kvalitātes pārtiku un preces" ! ! ! ! ! ! ! __________________________________________________________________________ . . .PLEASE, TELL ME WHY..... ?! ? !? ?! ? !? ?! THINK ABOUT THIS ! ! ! ! !
budzis
b
Izklausās, ka Ēriks kandidē uz SC kampaņu veidošanu. Ceru, ka SC piekritīs. Ceru, ka SC kampaņa bus tik pat neveiksmīga kā PLL. Jauns lozungs: VISS BŪS CIETI!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas