Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Štokenberga biedrība pensiju referendumam tērēs vismaz Ls 7 000

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
&&&
&
Nu, nē! Nosaukt pensijas vecumu sasniegušos līdzcilvēkus par dīkdieņiem - tur vajadzīgas aknas.
".....
&
Tāpēc jau mūsu valsts ieņem priekšpēdējo vietu Eiropā turības ziņā, ka valstī savairojušies tādi ciniķi kā tu, Keita.
Keita
K
Ja jau var naudu tērēt reklāmām, un diez vai tikai 7000 Ls, tad kāpēc arī pensijas nevar no sava budžeta maksāt, ko Štokij? Tas pats vien sanāks - ja citi nodokļu maksātāji, štokija prāt, var maksāt lielas pensijas dīkdieņiem, tad kāpēc tu , štokenberg, nevari? Ar ko mēs esam sliktāki par tevi?
Jēkabs
J
Celt pensijas tiem,kas nav strādājuši,kas nav oficiāli strādājuši un maksājuši ndokļus,ir tīrākais stulbums.Ja pacels šiem,tad tikai pēdējais stulbenis maksās nodokļus.Normālie pie mazākās iespējas centīsies saņemt algu no rokas rokā.Kādas vēl tur konvertes ir vajadzīgas!
k
k
jā, jā, jā! par štoķija pabrika zilo lietu! par tautas laimi, kurai štokenbergs gatavs ziedot oranžo miljonu. kā es mīlu šos netradicionālos politiķus un viņu draugus kokinu, štelmāheru kā arī par bledību patriekto banku darbinieci. jurģis l. ir ģēnijs!
roza harja
r
Pilnīgi pareizi, abava! Soc budžetā nav naudas tāpēc ,ka 20 gadus ir tikai shēmots un audzēti miljonāru skaitļi. Man, personīgi, vienalga kāda iemesla dēļ tie morālie invalīdi aizvāksies, der arī nespēja pildīt tautas nobalsoto.Gaudas par naudas trūkumu ir tās pašas kas par iepriekšējo referendumu, 'kas nu būs, kas nu būs, ārprāts" , nu, protams ,ārprāts, ja nāktos apcirpt čomiem sarūpētos valsts pasūtījumus.
abava
a
Kārlis Sreips (skat viņa blogu šodien), šķiet, pārsviedies pretējā frontē un kopā ar valdību sauc - soc. budžetā nav naudas. Taču jāsaprot, ka ne jau katram iedzīvotājam atsevišķi jādomā par to, kā pieaudzēt sociālo budžetu. Tauta izvēlējās savus priekšstāvjus, kas par to rūpēsies, taču 20 gadu laikā priekšstāvji nespēj nodrošināt nedz caurmēra Eiropas algas, nedz pensijas. Ir ļoti ērta pozīcija - visu laiku atkārtot, ka naudas ir tik, cik tās ir, jo tā visiem mutes aizbāztas ciet. Cilvēki līdzīgi Kārlim māj ar galvu: ko nevar, to nevar. Un atkal četrus gadus var neko nedomāt. Manuprāt Saeimai un Valdībai jāizlien no ādas, bet jāizdomā.
Ar dievu pozicija!
A
Stokenbergs vismaz kaut ko dara. Dzirdeju pa radio - Gatis Kokins no stokenbergiesiem visai sakarigi rinaja par siem pensiju likuma grozijumiem.
Suns
S
Redz, ka pozicijas šakaļi metas virsu Štokijam. Aigar, turies! Mes balsosim par Tevi! Liepajnieki.
Man patika,
M
ka šo štokija jauno kantori tik ļoti balsta smagos noziegumos apsūdzētais lipenieks. Kur palikusi Dienas modrība? Baigie estētiņi...
meitene jautātāja
m
Par to "reklāmas radio" - vai zināt, kādā vilnī darbosies?
zvirbulēns
z
ABC, nu ko tu tik dusmīgs? :))) Štokijs tak pats to trīsbrāļu likumu par gaismas pili valdībā akceptēja, un neko nav teicis (vismaz es neesmu dzirdējis) ne par zirgiem, ne LOK brīvbiļetēm, ne parlamenta locekļu braucieniem. Štokija novadu reforma vien ko nozīmē. :((( P.S. Īsāki sakot, tavas dusmas te ir nevietā, ja vien esi Latvijas patriots, bet tu tak tāds es, vai ne?
Smagos noz.apsūdzētais
S
Kā ar ētiku? 08:59 Saeimas deputāts un organizācijas «Sabiedrība citai politika» (SCP) pārstāvis Artis Pabriks vēlētos, lai sabiedrisko attiecību speciālists Jurģis Liepnieks būtu vairāk izdarījis uz SCP bāzes topošās partijas labā. To viņš teicis pirmdien publicētā intervijā laikrakstam «Diena». Uz jautājumu, cik daudz topošās partijas labā izdarījis Liepnieks, politiķis atbildējis: «Jurģis Liepnieks ir viens no Latvijā atpazīstamākajiem PR speciālistiem un es būtu bijis priecīgs, ja viņš būtu izdarījis vairāk.» ________________ Smagos noziegumos apsūdzētais lipenieks ir paprīķa pārtejas STUTE! Paskat, kā rīkojas jaunie politiķi!
ABC
A
... un kādam pretīgam neliešu pakalpiņam jābūt, lai mēģinātu nomelnot tos cilvēkus, kas uzdrošinās nostāties pret minēto apgalvojumu.
ABC
A
Kādam Dieva nolādētam nelietim ir jābūt, lai apgalvotu, ka eksistences nodrošināšana pensionāriem sagraus valsts budžetu, toties Trīs jauno blēžu uzturēšana, kavalērijas eskadrona nodibināšana, Muižnieces, Daudzes un Dobeļa ekskursijas uz Dienvidāfriku un Kalvīša ekskursija uz Pekīnu šo budžetu varen stiprinās, un kādam nožēlojamam mūlāpam ir jābūt, lai ticētu šim apgalvojumam.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

dsff

2008.gada 23.augusta tautas nobalsošanai ir
nodots šāds likumprojekts:


Grozījums likumā “Par valsts pensijām”

Izteikt pārejas noteikumu 34.punktu šādā redakcijā:

“34. Līdz 2009.gada 31.decembrim vecuma pensijas minimālais apmērs nevar būt mazāks par valsts sociālā nodrošinājuma pabalstu, kuram piemērots šāds koeficients:

1) personām, kuru apdrošināšanas stāžs ir līdz 20 gadiem, — 3,0;
2) personām, kuru apdrošināšanas stāžs ir no 21 gada līdz 30 gadiem, — 3,5;
3) personām, kuru apdrošināšanas stāžs ir no 31 gada līdz 40 gadiem, — 4,0;
4) personām, kuru apdrošināšanas stāžs ir 41 gads un vairāk gadu, — 4,5.”

erer

“Tas ir akls šāviens uz dullo debesīs. Tā ir vieglprātīga un populistiska spēlēšana uz pensionāru jūtām, kas šobrīd atrodas ne tajā spožākajā ekonomiskajā situācijā."

Iveta Purne (ZZS), labklājības ministre


Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas