Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +14 °C
Apmācies
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Štokenbergam koalīcijas veidošanas process šķitis briesmīgs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Paldies
P
Par Labu PR Zatlera partijai. Ja ko muldēt sāk tādi tipi kā 'tokijs, tad viss, par ko viņš slikti izsakās sāk izskatīties labāk. paldies Tev Š
Pēdējais vārds
P
Štokij
he, he
h
protams, ka bija briesmīgi, kad tādi caurkrituši tautā nemīlēti nekustamo īpašumu spekulanti ar savām intrigām visu čakarē. sačakarēja tautas partiju, tagad čakarē vienotību. kura būs nākamā partija, kuru štokijs ar pubriku sačakarēs ?
abci
a
No ko nu pielidejs, Skeles sulainis, glmais stokij vel vemstas. Ka tads smerdelis, kuru veletajiir izlbalsojusi vispar var vel kaut ko murmulet? Stokijam ir pardfzivojums,ka koalicija ir ieklauta partija Visu Latvijai, bet arpues ir palikusi vina lolota ideja par SC ieklausanu valdibas darba,laisis glemeklis stokijs varetu vizinaties uz Maskavu.... Vienotibai ir nekavejosi jatbrivojas no siem diviem Skeles stulainiem stokija un pabiras.
vilis
v
Man gan no malas skatoties neizlikās process briesmīgs,drīzāk simpātisks,arī rezultāts.Bija maksimāli atklāts,kad varēja publiski izteikties arī tauta.Viss mutuļoja un burbuļoja.Vienaldzīgo maz.Brīnišķīgi.
Dundukovs
D
štokenbergs bez džemperīša ar tāds pabriesmīgs!
xxx
x
Štenkenberg, vēlētājiem savukārt Tava darbošanās šķita briesmīga UN TĀPĒC Tevi neievēlējā. Proties un pazūdi no skatuves savās shēmās!!!
Clash
C
Deł tādiem lošiem kā tu, mēs zaudējam profasionālus politikus un ministrus, tā vietā sańemot tukšpaurus un salmu kūlējus. labāk pats pazūdi un vairāk nekad nepidalies vēlēšanās, ja esi tik nekompetents.
  • 0
  • 0
zuze
z
Štokenbergs bija viens no sakarīgākiem ministriem un politiķiem: gudrs, inteliģents cilvēks. Melnā kampaņa pret viņu darīja savu: daudzi vēlētāji uzķērās un savilka mīnusus paši īsti nezinot, par ko!
  • 3
  • 1
atmoda
a
Vai nav pienācis laiks jaunai atmodai? Vai tad nevarētu mūsu vēl palikušie gaišie prāti no inteliģences kaut ko uzsākt?!
humorists
h
Rasētāji atradušies. Štokij, tev nav sīkas vaļas vairs valkāt kautkādas līnijas. Tev vecozēn jāglābjas no savu šeftu radītajām sekām un jāsāk žāvēt sausiņi.
Frost
F
Zatleristi tikmēr ņemsies ar savām "sarkanām līnijām", kamēr valdību stādīs ZZS + NA + V +? godīgi cilvēki no RP (bez Zatlera!). Vai arī - ar šiem Zatlera gājieniem dabūsim kaklā SC.
nu taču
n
nepaņēma viņa un pabrika drugus sc+škele+ avins+ kargins+konovs+ lindermans + staļins+ ļeņins......................
alise
a
bet kāpēc pat ivienotība pārkāpj deklarētos principus, nevirzīt ministru amatiem tautas uzticību neguvušus cilvķus, piemēram, circeni. kādēļ nemaklēja no malas profesionāli,kas tiešām varētu beidzot ko vērst veselības sistēma uz labu??? vai v vispār bija veselības programma, vai arī kundze,kurai jau reiz pieprasija demisiju, varēs darīt atkal visu ,kas ienāk prātā
redz!
r
Circene nav tajā skaitā, palasi uzmanīgāk!
  • 0
  • 0
Brrrrrrrrr
B
Tās briesmas šim ātri vien pāries,kad varēs to bļodu strēbt tālāk. Tautai gan tas process tikai briesmu sākums.īstas briesmas sāksies rezultātā,kad tie vecie strēbēji atkal iekšā tai silē ar visām četrām uz līdz tukšu līdz pašam dibenam.
Pelēkais Vilks
P
Joprojām nasaprūtu kā Vienotība varēja "izlaist" cauri Raudošo Olšteinu, ne vēl vairāk kā Kalnbērziņa-Zaķa partija tādu varēja pieņemt. Tādiem "vīriem" es santīmu neaizdotu... Brīnos par elektorātu...
siram
s
Vēl briesmīgāks tas būtu ja tajā piedalītos Štokenbergs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas