Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Štokenbergs Nacionālās apvienības lēmumu iesūdzēt viņu tiesā saista ar karsto laiku

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
K-K
K
... Vai nu Stokijam pratins sastindzis izbailes un iestajusa panika, un tik ta spej ko izteikt , vai ari ir dross par iznakumu ... bet tad, ka un kamdel ...?
zzz
z
Štokijs man vienmēr ir riebies...
???
?
Tu, laikam, no tiem, kurus sauc par zilajiem.
  • 0
  • 0
Latons
L
Un ja Štokijam par sliktu lems arī tiesnesis? Arī būs vainīgs karstais laiks? :D
atbilde
a
Tieslietu ministriju viņš noveda līdz roku trīcēšanai, tā kā domāju, ka tiesa iztiesās šo pļeperētāju pa pirmo pekeli.
  • 0
  • 1
Haris
H
Varbūt kādam ir karsti, varbūt nav. Bet, ja viens "politikas darbonis" atkal un atkal atļaujas apmelot, tad drusku pa pirkstiem jāuzšauj.
hm
h
Kāda Dzintaram ir izglītība? Jebkurā gadījumā no viņa izteikumiem var secināt, ka juridiskos jautājumos viņš ir vājš. Tāpēc jau Štokenbergs tikai pasmaida par šiem puiciskajiem izgājieniem, kas vairāk atgādina priekšvēlēšanu ampelēšanos.
latvietis
l
Par daudziem no šeit izvietotajiem komentāriem var daudz reālāk iesūdzēt tiesā nekā par Štokija pilnīgi normāliem izteikumiem. Tas pat bērnam skaidrs. Un tiem skaudīgajiem, kuriem liekas, ka nopelnīt var tik vienkārši, - kāpēc viņi paši neko nedara, bet tikai skaita naudu citam kabatā. Ja tā, izrādās, ir vairāk kā viņiem, tad kliedz par aizdomām krāpšanā. Skaudība tā ir vai prasts izglītības trūkums, kurš tiek slēpts ar "supernacionalitātes" izvirdumiem?
  • 1
  • 2
atbilde
a
Viņien ir Gaidis Bērziņš, pret kuru nekustamo īpašumu spekulants Štokijs ir zīdainis
  • 1
  • 0
apelsīns
a
Izglītība Štokijam ir labāka, bet tā vēl nenodrošina inteliģenci, godaprātu un patriotismu. Štokenbergs savā dzīves gājumā sevi ir pierādījis kā cilvēks, kam daudzkārt palaimējies būt īstajā laikā, īstajā vietā un ar īstajiem sakariem. Tas nodrošinājis viņa labklājību, lai arī mēs nezinām kā sokas ar parādu atmaksu. Viņa bizness bijis vienkāršs - no valsts nopirkt pa lēto un pārdot tālāk pa dārgo. Latviešiem šobrīd svarīgāk ir izvēlēties nacionāli orientētus politiķus, lai viņus nenoskalo novaja volna vēstures mēslainē.
  • 2
  • 2
nazis
n
Ar Shtoknebergu ir cauri, to es saku, ka ilggadeejs veeleeshanu noveerotaajs. Vinju gaida Muurnieces litkenis - Vienotiibas sarakstaa vinjsh buus Top3 miinusu sanjeemeejs
ierindnieks
i
ir karstais laiks, ir pilnmeness un vēl ir zvaigžņu stāvoklis Un vēl ir atbildība un bezatbildība, izmantojot dienesta stāvokli. Vispār , līdz šim daudzie gadījumi un mēģinājumi diskriditēt vienam otru Latvijas apstākļos ir nedaudz parupji un neveikli- bet jāatceras vecā patiesība no Nerona laikiem- jo neticamaks un šaušalīgāks būs apvainojums, jo masas ar entuziasmu uztvers viņu kā ticamu un legimitēs nepieciesamos pretsoļus. Termins liberālā demokrātija ir tas pats, kā daudzi vārdu savienojumi, kuri izdomāti, lai varētu variēt ar pamatvērtībām atkapjoties no konsekvencēm. Un man liberālā demokrātija nav un nebūs pieņemama, jo tā mazina atbildību un izplata bezatbildīgu visatļautību, demagoģējot ar vairākuma sķietamo gribu un tiesībām. Un te jau ir maz atsķirību no socialisma un komunisma, kurs arī ieviesa vairākuma gribu šaurai izredzēto vadoņu grupai. Turpināsim vadīties no visas tautas mīlētā un cienītā tieslietu ministra Štokenberga vadoši ģenialajiem norādījumiem , sasniedzot liberālās demokrātijas ausmas uzvaru. Un izteikumu tēlanībā ir līdzība ar visas tautas mīlēto un atzīto rakstnieku un tautas kalpu politiķi Vili Lāci.
kronšteins
k
štokijs- reinkarnējies buldozers
Aiva
A
Ņeaizmirstiet, ka Štokenbergs kopā ar Pabriku ir TP projekts, kuri it kā vienā vakarā mainīja savas domas un vērsās pret sevi. Viltīgā lapsa, pirms kādu apvaino, par vārdiem ir jāatbild. Atceries, kas augstu kāpj, tas zemu krīt!
jautrais
j
.. par Olšteinu ir atsevišķa runa.. manas domas par Olšteinu..... karjerists bez galvas...
Es teiktu - uzmanīgi ...
E
Jo tiesas var gadīties korumpētas, vai ne ...?
krabis
k
Ministram nevajazētu būt tik arogantam.
apelsīns
a
Kārtējais krievu kupi-prodai biznesa pārstāvis. Neko gudru vai vērtīgu savāa dzzīvē nav izdarījis. Tik vien ir kā gudri spriedelējis un bijis nasks uz citu pamācīšanu. Cerams rudenī viņš saņems ko pelnījis, lai Saeimas durvis šim nelgam aizcērtas uz visiem laikiem.
apelsīns atbild nasca
a
Kad iet runa par cilvēku, kuram mēs uzticam savu dzīvi, nākotni un valsti, tad jāvērtē arī tas, ko viņš nav izdarījis. Lai arī zaļš gurķis, bet Dzintars nav prihvatizējis valstij piederošu īpašumu, un nav iedzīvojies miljonos tos veikli pārdodot, turklāt apejot pat nodokļu nomaksu no jau tā kā no zila gaisa nokritušās peļņas! Man nav iebildumu prest Štokenbergu kā izmanīgu darboni, bet kad šādi kret.... sāk līst valsts pārvaldē, tad tie ir jādzen prom ar sūdainu mietu, jo mēs no tādiem tipiem nekad nesagaidīsim nesavtīgu darbu valsts un tautas labā!
  • 3
  • 0
nasca
n
Ko tad tik gudru un vērtīgu savā dzīvē izdarījis Dzintars un Co? ---------------------------- Tik vien ir kā gudri spriedelējis un bijis nasks uz citu pamācīšanu. Cerams rudenī viņš saņems ko pelnījis, lai Saeimas durvis šim nelgam aizcērtas uz visiem laikiem.
  • 3
  • 6
Teikums
T
"Ārlietu ministrija savulaik nekomentēja iemeslu, kāpēc Artim Pabrikam bija nepieciešams miesassargs, norādot, ka tas esot bijis drošības iestāžu lēmums. Arī Drošības policija komentārus nav sniegusi, jo informācija esot slepena." LNT 2007. g. 18. jūlijā Un te viens ministrs, priekšvēlēšanu karstajā laikā, tirgus tantes nervozā mierā, pēc paša iniciatīvas izpļāpā žurnālistiem itkā slepenu DP informāciju.
Teikums
T
Nekas, savs laiks ministram "bazāru" par "liecībām" dzenāt, savs - par to atbildēt. Uzzinās pie reizes publika, kāda tieši apdraudējuma dēļ tika tērēta nodokļmaksātaju nauda un dienestu laiks un resursi Pabrik-kunga dārgo miesu sargāšanai, un no kādiem tieši ekstrēmistiem :)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas