Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Štokenbergs: Tuvāko mēnešu laikā redzēsim, vai TM un IeM ir iespējams apvienot

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
smieklīgi un skumji
s
Ja [ar abu ministriju vadīšanu] būs iespējams tikt galā vienam cilvēkam, tad droši vien šīs ministrijas ir iespējams apvienot ........................ Un šādi ļautiņi mums ministrē. Pasaules nabas krāteris atradies! Ja cilvēki ar jampampiņu domāšanu bīda ministrijas,tad mums no bedres neizrāpties nekad.Visu mēra pēc savas izcilās personas spējām un nespējām. Quo vadis,LR?
Jurists, kas nav Juristu bierībā
J
PSRS laikā, kad visu un visur finansēja Krievija, tad tās ministrijas varēja būt desmitos vai simtos. Tagad, kad gandrīz jau nodoklis jāmaksā par mazmājiņas (atejas) durvju krampīti, lai būtu nauda, ko nenormāli lielajās algās izmaksāt ministriju un pašvaldību iestāžu un uzņēmumu administrācijai, protams, ka jāapvieno. Jā, tāda valdība ar tādiem un tādām muļļām arī nav vajadzīga. Jākomandē vienam, kurš spēj cirst no pleca. Vislielākā problēma jau ir tā, ka Latvijā nav raktuvju, kur tjurjagas nometināt un nodarbināt. Vajadzīgs līgums ar Krieviju, lai šos paņem uz šahtām vai kanālu rakšanā.
ir uzteikts darba līgums
i
Nesaprotu, kāpēc laikā, kad šai Saeimai ir uzteikts darba līgums, tās ieceltai valdībai ir jārisina šādi jautājumi.
Kaparšmits
K
kaadi veel komentaari , protams iespeejams!!! skaidrs ka ar to nebuus mieraa iereedņu armija .
priekš kam Latvijai ir vajadzīga va
p
Bet priekš kam Latvijai ir vajadzīga valdība? Pietiktu ar Ministru prezidentu un valsts sekretāriem.
Iespējami ir vēl lielāki stulbumi
I
Iespējams ir pat apvienot vīrieti un sievieti. Jautājums - vai to vajag?
komiski
k
Pilsonis no partijas kurai nekad nebūtu ne mazākās iespējas iekļūt Saeimā, sāk regulēt ar ko viņš spēlēsies smilšu kastē kopā. Bet viskomiskākais ir tas, ka SC nekad ar V kopā neies. Būs tāds Mērnieku laiku variants izrēķināšanās ar savējiem latviešu stilā, un tad SC "puikas" apmetīs šos
Ēriks
Ē
"Ministrs ir politiska figūra un tā nevar ietekmēt policijas vai tiesas darbu"??? Var un kā vēl var. Ģenerāļi izstiepušies, kā stīgas ministru priekšā un attiecīgi pārējie ģenerāļu priekšā. Brīžiem ir (bija), ko nobrīnīties par šo iztapšanu un tamlīdzīgi. Nu jau gan arguments - "vienmēr būs pazīstami", tas ir no sērijas: Kādēļ jūs viņam pārgriezāt rīkli? Lai nemocītos (iepriekš iedūris vēderā). Kā tad paliek ar tiesu varu un izpildvaru - viss vienā maisā? Kādas funkcijas un galvenais - mērķis vieniem un otriem? Policijas funkcijas pretstatā taisnīgas tiesas funkcijām (vienam māte otram meita); tiesas funkcijas (personas nevainīgums) -pretstatā personas īslaicīgas aizturēšanas funkcijai (izpalīdzēsim, iedosim to sankciju, ja jau jums (policijai) ar tiem pierādījumiem pašvaki); pierādījumu iegūšana (kas vienam neapgāžams pierādījums, tas otram nereti tukša vieta) u.t.t. Iespējams, ka kādā valstī tas arī ietu cauri (un arī iet), bet ne mūsējā. Policijā jau bija reforma, rezultātā nokrāvušies ar papīriem (sistēma jau nemainījās), cilvēkus ar viņu problēmām sūta ......., jo nav jau kas un nav kad, bet lūk REFORMA bija). Divdesmit gadus policijā reformas un iepriekš milicijā, te policiju tuvāk tautai, te atpakaļ, te atkal tuvāk (centralizēt un decentralizēt un tik kāds pie varas un tik domā, ko padarīt -laikam nav ko darīt. Tā daži iecirkņi pa vairākām reizēm izveidoti un atkal likvidēti. CP, PD,uzdot darīt to, ko viņi nejēdz (inspektori no KP, KRP ar jau nav nekādi speci), tad brīnās prokuroru apsūdzības tiesās irst pa vīlēm (nabaga prokurori), nu nav mums vēl šerifi, nav. Administratīvi teritoriālā reforma - apvienojot u.t.t., cik izbrīvējās resursu, katrā pagastā pa vienam darbiniekam mazāk un par cik liels novadu administratīvais aparāts un apetīte un kā gan nebūs, ja iespējas (līdzekļu) vienuviet ir krietni vairāk? Laikam jau lieki tā teikt dzesēt muti (deldēt pirkstus).Sviests.
Jurists no Juristu biedrības
J
Mūsu skatījumā apvienot šīs divas ministrijas būtu prātīgi. Latvija ir maza valsts un grozies ka gribi, daudzi juristi no policijas, robežsardzes, drošības policijas vai pašas IeM vienmēr būs pazīstami ar tiesnešiem, prokuroriem un tml. Ministrs ir politiska figūra un ta nevar ietekmēt policijas vai tiesas darbu. Tāpēc visas tās runas par interešu konfliktiem ir fantāzijas. Ja nav vēlmes to darbu darīt, tad tā arī jāsaka.
ahā
a
Būtu forši kad apvienotu, cik daudz liekēžu atbrīvotos, kuri dublē viens otru, neapmierināti ir tie, kuri tagad iekārtojušies siltajās vietiņās, visus vadītājus noņemt un ielikt jaunus konkursa kārtībā, nevis kā tagad, liek savus draugus, radus un paziņas, konkursu vadītu profesionāla neatkarīga komisija, jo ātrāk reformas būs, jo ātrāk būs kārtība !!!!!
Ēriks
Ē
Ja kādam policijā ar galviņu ne viss ir kārtībā, tad par to īpaši nebūtu jābrīnās, bet, ja TM ministrs ....?
kurlmēms
k
Štokis ;so uz savu roku neizdomāja. Viņš tikai marionetta, bet kurš ir marionetta meistars??? Kapēc paziņo tieši pēc vēlēšanām. Tauta! atveriet acis!!!
stokij joko vai ne?
s
Tātad, policists kurš apcietina un vaja tautu būs tai pašā komandā kā tiesneši???? Tā nevar būt... bē nekad
TOPO;SĀ DIKTATŪRA
T
Tas būt ļoti, ļotii ANTI-KONSTITUTIONAL, UN TAS BŪT BIST;AMI ITSEVI;SKI ŠAJAI MAZAI BIJUŠAI ČEKISTU VALSTIJ !!!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas