Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Štokenbergs uzskata, ka pie vainas viņa neievēlēšanai ir apmelošanas kampaņa

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Skin
S
Štokij, saki ka apmelotāji tev esot apvēmuši? Jā, jā, un bikses tev viņi arī pietaisīja!!!
lielaisjaanis
l
A kas faktiski sariikoja nemierus janvaarii? Kas izmantoja leetu populismu toreiz lai celtu pensijas uz nenopelniitas naudas reekina?
YL
Y
Štokenbergs un Kristovskis visvairāk cieta no LTV nekaunīgās apmelošanas. piemāram ar špicbukienes Naglas provokācijām uz kurām nebija iespe'jams atbildet un dot pretsparu Tā no LTV puse bija cūcība, ko akceptēja vinu cukurGailītis. Negativisma kampānija pret Vienotību. Jautājums paliek un paliks - kas par to maksāja? Pat godīgais Reders padevās Naglas "naglai" provokcijai. LTV kā sabiedriskai plašsaziaņai vajaga aizliegt reklāmu.
Ulis
U
Stokenbergs iespļāva akā no kuras pašam jadzer, izmantojot savas veto tiesības .
laime
l
Smerdeli, aizveries un ej turpini uzticigi kalpot savam saimniekam Skelem. Tas tacu bija satriecosi un pazemojosi ikvienam latvietim, ka tik aprobezots, glumjs, divkosigs, bledigs, augstpratigs lidejs kads ir stokenbergs ienema ministra amatu un pat divus. Ne jau par velti Stokenbergs un Pabrigs gribeja uzlikt preses, interneata cenzuru, lai tika sie kretini Stokenbergs un Pabriks netiktu publiski kritizeti un cilveki par vieniem nespetu pateikt patiesibu..
Barons
B
Ja jau tieslietu speciālists nespēj tiesiski atbildēt un tiesiski visu pamatot un paskaidrot, tad viņš ir pelnījis zaudēt... Tas ir tik vienkārši. Savukārt nacionāli domājošie vēlētāji nebija aizmirsuši, kādēļ VL nebija iepriekšējā koalīcijā. Tā kā, Štokij, pats vien šādu rezultātu esi radījis. Ar savām baltajām un pūkainajām rociņām.
esiet droši
e
Jā, par Štokenbergu pārsteigums! Nu nozaga šo to, kas Vienotībā nezog? Tas pats premjers šad tad pazog, Kampars saviem čomiem kvotas patirgo, Loskutovs KNABU apzaga, Latvija bez zagļiem dzīvot nevar.Stulbais āzis kaut kāds tur ģirts ar valdi un ēlerte uz mīnusiem iekrita? Fufelis, gan drīz būs amatā, kompartija, oi piedodiet "vienotība" savus biedrus iekārtos
Veletajs
V
Stokenbergam,Pabrikam un Kristovskim jasaprot viena lieta.Jus esat Dombrovska piedeklis,ja startesiet pa vienam tad 5 proc neparvaresiet nekad muza.Uzskatu ka Dombrovskim japamet Vienotiba un jadibina jauna partija.Ja pierunatu piedalities Vairu Viki Freibergu tad iegutu 51 balsi.
Vārds
V
Nu beidziet smīdināt - grāmatvedi par vadītāju ;)
  • 0
  • 0
boze
b
Tas bija masveida uzbrukums Štokijam! Jāatceras, ka viņu vidū ir daudzi oranžie, kuru naids vēl nav rimis!
dace
d
Tu neesi vienīgais pret kuru bija kampaņa, Kristovskis arī cieta no tā paša.
bimbam
b
Principā tā ir, bet salīdzinājums klibo!
  • 0
  • 0
Linda
L
Es balsoju par Štokenbergu. Šī trakā Liepnieka kampaņa tikai pierāda, ka ir bijis kādam patiesi nopietns iemesls sakarīgu politiķi novākt no ceļa.
Vita
V
Tieši tā!
  • 2
  • 2
sviests
s
Tā nav nekāda apmelošanas kampaņa ,Štokenberg! Cilvēki atcerās ,ka iepriekšējās vēlēšanās atšuvi Tēvzemi un tā bija spiests saiet kopā ar Visu Latvijai,kaut tur varbūt ir tikai 3 normāli domājoši cilvēki !!! Tauta redzēja tavu lecīgo attieksmi ,kad biji ministra amatā un izskatās ,ka šī ir viela nopietnām pārdomām!
nav tiesa
n
laukos jūsējie par daudz zaga
Putras Dauķis
P
nedomāju, ka kādam no agrākajiem no TP vadošiem darbiniekiem būtu morālas tiesības atrasties valdībā vai pat valdības tuvumā. tas pats, protams, attiecas arī uz bijušajiem augstākā vai vidējā ranga komunistiem, komjauniešiem un LPP pārstāvjiem.
stulbums!
s
Tieši ar to, ka viņš nostājās pret TP oranžo politiku, iemantoja daudzu cilvēku cieņu!
  • 4
  • 0
Juris
J
Žēl par Aigaru. VIņš tiešām ir viens no profesionālākajiem ministriem kā jēl kad ir redzēts
bimbam
b
Pats jau vien vainigs, ja nemak ticami paskaidrot, ka ne pie ka nav vainigs!
  • 2
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas