Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +14 °C
Apmācies
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Štokenbergs: Zatlers Maskavā var palīdzēt Ilvesam

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Partijnieks
P
Tā kā Krievijā arī sak līgoties varas pamati un briest tautas neapmierinātība ar varu, Zatleram paredzēta pieredzes apmaiņa ar Putinu un Medvedevu par varas nosargāšanu, tautas apspiešanas un apzagšanas variantiem. Lieki piebilst, ka tikšanās notiks klusajā Maskavas zoodārzā, lai viesim būtu pierastāka atmosfēra.... Par prieku ciemiņam ZOO nebūšot izkārti "tautu tēva", bet būrus izdaiļos tikai Lāča, Kirhenšteina, Vosa un Kalvīša portreti.... Ziņa no aģentūras TASS NOTIEK slepenajiem arhīviem
šofers
š
> lai mēs varētu tikt vaļā no TP... --------- Labo mani, ja kļūdos: vai Ēlerte (un Diena) nebija tie, kas savulaik aģitēja balsot par TP? Īsāk sakot, draugs, es saprotu ko Tu man saki. Un sava loģika tajā ir. Man arī gribās, lai visi latvieši tagad apvienotos, un izveidotos labs pretsvars SC utml. Taču redzot tās VIENOTĪBAS sejas, man ir smaga aizdoma, ka Vienotība pēc vēlēšanām būs nevis pretsvars SC, bet koalīcijas partneri. Lai nu dies dod, ka es kļūdos.
xZ
x
Nez, Štokenbergs pats izdomāja jeb kāds priekšā pateica? Man jau gan šķiet, ka Zatleram, pirmkārt, pašam par sevi būtu jāpadomā, lai nesavārītu Maskavā tādas ziepes, kuras vēl 3 gadus vajadzēs labot. Tā kā uzmesties par Ilvesa advokātu te gan nevienam nevajadzētu. Un vēl sasaistīt ar valsts ekonomiku :) Nu ir jau cilvēku, kuri apmeklē svinības cerībā, ka saimnieks viņiem burciņā iedos līdzi rosolu vai ietīs gabalu kūkas, bet nevajadzētu to padarīt par visas valsts politiku.
riņķī apkārt
r
nezinu, vai mums kāda īpaša saruna var iznākt :) Ja nespējam vienoties jau pašā sākumā par to, ka , lai varu , jeb ļoti lielu ietekmi Latvijā neiegūtu SC, lai mēs varētu tikt vaļā no TP, LPP utt, tad mums ir jānobalso par Vienotību, lai kā man arī šis nosaukums riebtos, tādēļ, ka nodrāzts. Pie tam - uz šīs savienības pamatiem ar laiku varētu rasties latviešu viss politiskais spektrs - sākot ar labējiem un beidzot ar patiesi kreisajiem, kuru nišu šobrīd ir ieņēmuši migranti. Viss pārējais, arī apceres par Abreni pēc tam
Lāčplēš
L
Tavs saulvedis uz Russobaltīju latvi ir Kangarovichs, tam roku dot un aj ar viņu uz spõžõ rītdienu, kur dzīvosi tu laimīgi ēsdams resno žārdjeli, dzerdams ikdienu šņabji.
šofers
š
> tamlīdzīgus murgus, sāk pārņemt bezcerība. Kur var rasties tāds stulbums, ..... Nav slikts veids kā uzsākt sarunu :) Es Tevi arī mīlu. Kas attiecas uz apskatāmo tēmu. Tad, kāpēc, Tu teici, Abreni atdeva? Nesaklausīju.
Lops
L
Viens ko es nesaprotu ir kapec ir tada doma ka pekshni Krievija mus izglabs no krizes? Ja vieteja razhoshana tika nideta araa pedejos 20 gadus, ja lauksaimnieki nevar savu preci realizet tepat LV, tad nekads krievs te nepalidzees. Elitei ir vienkarshi jaauzdod tas pats jautaajums ko vini uzdevam mums parastajiem cilvekiem muzhdien uzdeva - "Varbut ir jaasaak straadaat?" Ja pashi neko nesavedisim kaartiibaa, tad neviens arzemnieks to nebus speejiigs paveikt. Un balsitiities uz to faktu ka mes agraak bijaam PSRS un tagad redz krievi to atcereesies un mums paliidzees ir galiigi aplams. Pievaam kad Putins 9. maijaa uzluudza Zatleru tur no ekonomikas nebija ne smakas. Te ozh pec taa ka Zatlers cer ka LV kaut kas atleks no taa ka vinsh ielidis Putinam pakalaa un tas ir nozhelojami.
Ziemeljveejsh
Z
Igaunija var buut ljoti ljoti lepna,ka ir prezidennts Ilvess.Kad demoleeja Tallinu,tad Latvija ljoti kaveejaas ar atbalsta izteikshanu,ko nu tagad teelot labdarus.
riņķī apkārt
r
Nebalsošu par Vienotību! Ejiet ellē. +++ ja tu ar elli domā Krieivju, tad visi tur nokļūsim, ja nenobalsosim pret migrantiem. Ne kur citur, nevienā Eiropas valstī nav iespējam situācija, kad pamatiedzīvotājs pēkšņi sāk balsot par politisku partiju, kura pārstāv ieceļotāju intereses :) Vācieši sāktu pēkšņi balstīt turkus , teiksim :) Un vēl. Bijušās varaspartijas - pret kurām būtu jāapvienojas, gluži tā pat kā pret migrantiem, tas ir skaidrs, bet.... :) ko ir nodarījusi Ēlerte, Štokenbergs, kuri kaut ko dara, lai tiešām mēs neiebrauktu ellē, Krievijai pie kājām ? Konkrēti, pa punktiem - kāda ir viņu vaina Latvijas iedzīvotāju priekšā un tikai nesaki, ka nozaga milionus, privatizējot Dienu un citas muļķības :) Tad tev tas ir jāpierāda, jeb jāatvainojas par meliem. Vārdu sakot - lasot šādus un tamlīdzīgus murgus, sāk pārņemt bezcerība. Kur var rasties tāds stulbums, kura dēļ tiešām varam pazaudēt Latviju, ja šī apmātība pārņems visu mūsu valsti :( Abreni atdeva, solīja, ka nu šprotes pirks ....+++ un šitas - vispār pērle :))
Vilnis
V
Okupantiem un tiem mēsliem, kuri kopā ar nacistiem okupēja Poliju, noteikti ir jāizrāda cieņa.
xxxx
x
vel lai neizmirst pakalu izlaizit. pilnigs sviests.
Objektīvi
O
Štokenberga kungs situāciju novērtē objektīvi. Arī agrāk Štokenberga kungs izteica vēlmi uzlabot iedzīvotāju dzīves apstākļus, noorganizēja referendumu pensionāru atbalstam. Pensionārus neatbalstīja jaunie cilvēki (dzīve gāja kalnā ar zviedru naudu),nesanāca kvorums. Šoreiz jāieklausās Štokenberga priekšlikumos.
tendence
t
Vārdu sakot, krievi mūs iekaros ar ekonomiskām metodēm... latvieši masveidā izbrauks, vienīgos mājokļus bezstrīdu kārtībā atņems un pārdos krieviem, cels rūpnīcas un ievedīs neaizvietojamus krievu strādniekus, bet pats galvenais - uzspļaus ES un neatdos parādus, jo pievienosies krievu zonai. Policejiska valsts jau esam un sāk likties, ka Staļina zārks arī tepat vien ir.
Gatis
G
Zatlers Maskavā var palīdzēt tikai un vienīgi čekas priekšniekam Putinam.
ty
t
slima suņa murgi

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas