Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Štrams: mana rīcība cilvēciski vērtējama kā stulba

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ātklāsme
ā
No kurienes tādas lielas naudas summas var dabūt ?Ne jau godīgi strādājot var sakrāt!
Arta
A
Es neaizstāvu pārējos, visiem jāsaņem sods, bet vislielāko sodu es piespriestu BIEDRAM JANITAM, jo viņš ir vislielākais blēdis, nelietis un nodevējs.
ricība stulba
r
cilvēks stulbs. cilvēks blēdis. to jau visi latvieši saprot.
shitaa
s
Rīgā, kad pirms 5 gadiem gribēju strādāt atbildīgu darbu celtniecībā teica- Pēter, ievēro, Rīgā ja nenopelnīsi otru nelegālo naudu, tevi vienkārši necienīs un neceri , ka tevi uzņems par savējo. .Neriskēju 2 gadus pirms pensijas. ----- nu un ko Pēteris, palika pāķos?
Valdis
V
Re kā. rafinēta noziedznieka kriminalā rīcība jāuzskata par naivu stulbumu...
Kad
K
un kur lielos zagļus sauca par stulbiem? Tie ir LIELIE zagļi, kam jāsēž cietumā!
nu
n
Sodu! Sodu!
luxauto
l
Tie ,kas jau sēž notiesāti ne jau par gudru rīcību.
Pēteris
P
Rīgā, kad pirms 5 gadiem gribēju strādāt atbildīgu darbu celtniecībā teica- Pēter, ievēro, Rīgā ja nenopelnīsi otru nelegālo naudu, tevi vienkārši necienīs un neceri , ka tevi uzņems par savējo. .Neriskēju 2 gadus pirms pensijas.
buzz
b
Stulbums nav attaisnojums noziegumam. Kukuljdoshana,njemshana un pieprasishana ir smags noziegums.
lauķe
l
Nu nesēdēs ne Bojārs ne Ameriks, jo potenciālais liecinieks Tenis , kaut ietupināts , uzvedas klusāk par pelīti....Zina, ja vērs muti vaļā, tad - kirdik......
Linīts
L
Nu nevajag jaukt prastu zagšanu grupā ar stulbumu! Šķiet, tas tagad skan kā galvenais, ko Štrama bandas dārgā aizstāvju komanda ir spējusi izdomāt, kā svarīgāko argumentu apsūdzēto aizstāvībai. Laikam šoreiz pierādījumu ir tik daudz, ka vienkārši nav kur likties pat dārgajiem advokātiem. 9 gadi tas ir pats mazums, kas šādiem valsts zagļiem pienākas. Ļoti jācer, ka tuvākajā laikā arī pārējie divi tā laika Rīgas Domes GALVENIE "darba" organizētāji Bojārs un Ameriks arī būs tur pat. Gundaram jau kaut kas sāk smirdēt apkārt dārgo pilsētas autobusu lietā. Dienvidu tilta būvniecību izdevās "nokārtot", bet gan jau tur ir 100 un vairāk citu gadījumu, kam pieķerties, jo tāda bija šo zēnu "darba" kārtība.
cieti
c
Kukulis tālāk nodots līdz šim izmeklēšanā precīzi nenoskaidrotām RD amatpersonām ======== ja visi ņēmēji vēl NAV NOSKAIDROTI, 1. tas nozīmē, ka apsūdzētie NESADRBOJAS AR IZMEKLĒŠANU, CER UZ ATTAISNOŠANU un zaļās dzīves turpināšanu. 2. tas nozīmē, ka nav sapratuši galveno - zagt ir nepiedodami, savu amatu izmantot izspiešanai ir nepiedodami. Tieši tādēļ viņiem IR JĀSĒŽ - ILGI UN SĀPĪGI, AR KONFISKĀCIJU UN BEZ ŽĒLASTĪBAS. Lai būtu iespēja domāt un motivācija atklāt tos, kurus vēl joprojām piesedz, tos, kas izspruka un kas glabā kopīgi saņemto naudiņu.
zaglers
z
Ja šitie maitas gabali nesēdēs cietumā,tad ticu tam ka arī tiesu sistēma LV ir uzpērkama !
axof
a
Kad pieaudzis cilvēks pie pilna prāta ņem kukuli, tas nav kvalificējams kā kļūda. Tā ir apzinīga noziedzīga darbība. Protams, vairums, kas "sēž" savu rīcību skaidro ar kļūdīšanos, ja ne vispār kā nevainīgu niekošanosun tagad šiem kungiem arī būs tāda iespēja.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens

Pazeminoties gaisa temperatūrai, 28.septembrī Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) operatīvā informācija.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas