Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +22 °C
Skaidrs
Otrdiena, 24. septembris
Agris, Agrita

Straujuma izveido ministru komandu, uz kuru paļaujas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
K-K
K
... Viss notiek pec likumsakaribas ... pat vecie komunaki, parizglitoti no saviem berniem un mazberniem sajegt iespej, ka talak vadit valsti ar vecas ideologijas etiku un morali, ka ari ar mafioziam metodem nu vairs nevar - tas negarante pecnaceju nakotni latviska vide ... !!! ... Ta luk manas domas, svarigakais ir noticis - konolidesanas ap latvisko, lai gan vel jagaida NA saullektu 12. velesanas, kaajadzigo d ta vares parnemt svarigas ministrijas, lai paatrinatu ajadzigo reformu ... ! ... Lai veicas patriotiem/em !!! Dievs, lai palidz !
Paldies
P
Viņķele un Pabriks beidzot ir ārā!
Nav prātīgi
N
Nezinu, ko šim Paldies nodarījis Pabriks un kāpēc tik mīļš ir Vējonis? Es cienu Pabriku un domāju, ka viņš būtu bijis ļoti labs Ministru Prezidents. Bet nu jau viss atkal notiek pēc AL stabules un ZZS visu diktēs. Šobrīd mēs esam atkrituši par 10 gadiem atpakaļ.
  • 2
  • 0
Lacplesis un Spidala
L
Tas ir ar pratu neaptverams ka pasi latviesi judas no RP, ZZS, Vienotibas cinas pret to, la Latvijas valsti tiktu sakartota izglitibas sistema un ta sakartota ta ka Latviajs valsst teritorija ikviens berns iegust izglitibu, sakot no bernu darza Latvijas valsst valoda. Ja Vienotiba, ZZS, RP uzskata par sasniegumu to ka NA netika doda iespeja vadit Izglitibas ministriju tad ikvienam normalam, sapratigam, ar pascienu esasam latvietim ir skaidris ka par siem judam Vienotibu, RP, ZZS uz nakosajam velesana nav jabalso.
mmm
m
NA izshuupoja ieprieksheejo valdiibu, taa kaa njemiet par labu: D
  • 3
  • 1
Labi, ka vismaz pati
L
premjere paļausies, jo no malas skatoties, tas ir liels solis atpakaļ dziļā bedrē, no kuras visi pieci pašreiz atlaistie ministri mūs pūlējās vilkt ārā...Mēs - bedrē, Straujuma - zirgā!
ceriba un optimismis
c
NOvelu Laimdotai Straujumai pilnvertigi kalpot un stradat latviesu tautas un Latvija svalsts intereses, laba. Ka pirmais un pats galvenais sis valdibas uzdevums ir pienemt likumu, ka no si gada septembra vsas Latvijas valsts, pasvaldibu skolas, macibu iestades, bernudarzos bernu izglitosana, pamacibas tiek nodrosinata 100% Latvijas valsts valoda- latvieus valoda. Ir nepielaujami, ka Latvijas valsti joprojam pastav skolas ar citu valstu valod apmacibam. Ka otrais ir atcelt zaglu, banditu Skeles un Slesera likumus par uzturesanas atlauju tirgosanu, par dzivnieku noslepkavosanu tos neapdulinot, par Latvijas zemes izpradosanu ctiu valstu pilsoniem.....par prezidentu nepelnito pensiju atcelsanu, par prezidentu privlegiju nonemsanu, par valsts dzivoklu atbrivosanu no Rumpja, Vikenes, zatlera...... Latvijas valsts ir jasak sakartot no augsas, jo zivs pust no galvas....
:)
:
pat sev tā īsti nevar uzticeties, kur nu vel no visām malām savāktu ļaužu komandai
Dr.xy
D
Un cik ir tadi Latvijas Valsts pilsoni,kuri palaujas uz betongalvas no viesu namu " Komunisma Kajinas ",un straujas tantes ,laimesdevejas, Latvijas Valstij un latviesu tautai naidigo darbibu ?! Vai vinu darbibu nevar nevertet ka Valsts nodevibu ?!
nu, nu
n
īpaši var paļauties uz ZZS! Atkal kāda liels vīrs siros pa ministrijām, demagoģēs un sitīs cauri sev labumu!
I
I
Izsmiekls nevis valdība
anno
a
Īpaši ''paļaujos'' uz to memļaku Vējoni kā aizsardzības ministru, glumo Auguli un alus brūža specu Dūklavu :)
Ventspils Muļļ
V
galvenais , ka lembe var paļauties , paareejais merde...
jekaba iela
j
Fenomenāla valsts, bērnudārza audzinātājai nepieciešama augstākā pirmsskolas pedagoga izglītība, bet par aizsardzības ministru var deleģēt cilvēku kuram pat nav nojausma par šo sfēru....
I
I
Driz,lai nopirktu Latvijā lauku saimniecību vajadzēs gan izglitibu, gan pieredzi.Lai gan tur tu riskē ar savu naudu.Taču ministri jau neriskē ar savu naudu un tāpēc tiem vispār izglitibu nevajag.
  • 6
  • 0
zzz
z
Valdībā vajadzētu desmit cilvēkus un viss - mums par daudz tie ministri&deputāti&ministrijas ! Visi par kaut ko atbild, bet kopumā nepar ko !
Zane
Z
Lai izdodas !
Leopolds
L
Tiešām:"Atbilstoši Vienotības gaumei"!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas