Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Svētdiena, 6. oktobris
Monika, Zilga, Zilgma

Straujuma neplāno mainīt ministru portfeļu piedāvājumu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Bet ja Berzinam tas nepatik
B
Vai nu vins nevar visus aizdzit rata lai dabutu to VARAM saviem cilvekiem?
Circenei - NĒ!
C
Circene nedrīkst vadīt Veselības ministriju! Viņas absurdās reformas ir genocīds pret tautu! Ārsti iebilst, vienkāršie cilvēki iebilst, tiesībsargs apšauba reformu likumību, bet viņa kā pielipusi savam krēslam - ne kauna, ne goda! Kam tas ir izdevīgi?!
Dr.xy
D
"Geniali" !!! Eiropas fondu sadale ciganzenam no Ventspils ! RP tankisti turpinas nepildit nevienu likuma Arlietu ministrija,un Iekslietu ministrija. Tatad tuvakaja laika Latvija netiks izpildits neviens likums,kurs padaritu Valsti,par Tiesisku Valsti. P.S.Likumu nepildisana no Valsts institucijam,var tikt noverteta ka nozieguma vai noziedzinieku atbalstisana.
Emma
E
Ko Solveiga liks,to Straujuma dariis.Vai kaadam tas veel nav skaidrs?
Jānis J. Dimants, Jr., M.D.
J
Beidzot tiek parādīta NOTEIKTĪBA !
padomdevejs
p
Laimdotai Straujumai novelu but stingrai un noteiktai un panakt tuvakaja laika, lai tiek atcelts noladeto zaglu, banditu Slesera (PP) un Skeles (TP) izlobeto likums Par Latvijas nekustamo izpasumu izpardosanu. Uzturesanaas atlaujas Latvija drikst pieskirt tikai tiem 3 valstu pilsoniem,kuri Latvija rada, izveido, buve uznemumus, rupnicas un nodrosina ne mazak ka 20 fdarab vietas Latvijas pilsoniem sava uznemuma.
nu un...
n
pasutot shos neapmierinatos ZZS uz vietam no kuram nakushi....atkal atpakal-opozicija lidz nakamajam veleshanam.neko nav iemacijushies,ka laiki ir citi.
Spidola
S
Ja ZZS kretini ir sadomajusies ka vini vares ar santazu, ka vini ir pieradusi, iegut amatus Latvijas valdiba tad vini sie judas iet di..t. Parak daudz sie ZZS kretini ir varojusi, laupijusi no Latvijas valsts un valsts nozarem. Par Tieslietu ministi ir jaicina Baiba Broka no VL, loti laba kandidate. Finansu ministra amata ir jatstaj A.Vilks....Satiksmes ministra amata butu vertigi pieaicinat Valdi Dombrovski. Izglitibas ministrijas amata ir jaicina tads cilveks, kurs butu spejigs lidz si gada septembrim, kad sakas jaunais macibu gads Latvija, sakartot Latvijas Izglitibas sistemu ta lai Latvijas visas Latvijas valsts, pasvaldibu skolas, bernudarzos izglitbas iegosana tiktu nodrosinata 100% latviesu valoda ka to paredz Latvijas valsts Satversme, kura ir noteiks, ka Latvija valsts valoda ir latvieus valoda un tas nozime, pec tiesibu normas satversne no burta un gara, ka visa Latvijas valsts teritorija izglitibas iegusana, apmacibas visas Latvijas valsts skolas, bernudarzos ir janodrosina 100% Latvijas valsts valoda- latvieus valoda.
Amalaija Zalite
A
Laimdota Malacis! Ludzu Laimdota Straujuma nekada gadijuma nepeikapies un nepadodies ZZS zaglu banas santazai un teroram, jo so ZZS zaglu bandu ari korige Ventspils pundurs Lembergs, bet vinamerkis ir kaut ko nokampt no Latvijas valsts maka. Laimdota izveido Latvija tadu valdibu kura ir ar izglitotiem, sapratigiem, godigiem, profesionaliem cilvekiem, kuri ir spejigi kalpot latvieus tautai un Latvijas valstij.
K-K
K
... Tiesam, liekas krietnie letini sak beidzot atmosties no isto komunaku lidzleceju zombejuma uzrastiem murgiem .... cerams ... !
šepmaņi šeptējas!
š
Reģistrētos Ieteiktos Augošā secībā Dilstošā secībā Mainīt secību Ierindas pilsonis Pauļuti, vilki un visa pārējā varza TV ekrānos stāsta, ka viņi atteikušies no milzu peļņas privātajā sektorā lai ziedotos valsts un tautas labā. Tā nu redzams, kas viņus tā velk uz valdīvu - Lattelekoms, Latvenergo, Dzelzeļš, ostas u.t.t. - vēl ir tik daudz kas zogams, ka nu nekādīgi nevar pamest saeimu un valdību.
  • 5
  • 3
Ekonomikas ministram Danielam Pavļu
E
Krievijas finanšu korporācijas "Sistema" pārstāvji lūguši "organizēt sarunas par "Lattelecom" valsts daļu realizāciju". Redz, kur īstie RP šepmaņi šeptējas!
  • 4
  • 5
K-K
K
... Tiesam, liekas krietnie letini sak beidzot atmosties no isto komunaku lidzleceju zombejuma uzrastiem murgiem .... cerams ... !
......
.
PIETIEK 12.01.2014. Komentāri (13) Ir sākts kriminālprocess saistībā ar iekšlietu ministra Riharda Kozlovska daļējā īpašumā esošo maksātnespējīgo SIA BBF Consulting, kurai līdz šim piederējusi viesnīca Days Hotel Riga VEF Rīgā, un tā ietvaros jau veiktas arī kratīšanas, - par to liecina Pietiek rīcībā nonācis Zvērinātu advokātu padomes dokuments, ko šodien publicējam pilnībā.
  • 4
  • 4
Vārds
V
Kad Biedrs Domrovskis atdos 1,2 miljonus Ls????????????????????
  • 6
  • 5
Iespējams, Straujuma Sorosa uzpirkt
I
nevirzot Lembergu ministra amatam - viņš būtu labs izglītības ministrs, ļoti gudrs cilvēks, jo absolvējis KPSS Augstāko partijas skolu! Kauns Straujumai!
Lai tik lāčuks vālē ar saviem minis
L
Forši.
  • 5
  • 7
K-K
K
... SX PARTIJAS UN VALSTS UZMETEJU KOMANDU UZRASTAJA JUKUMA BRIDI - Haosa teorija nosak KADA 'liela un svariga' ATRAKCIJAS PUNKTA 'pievilktspeku' .... ... Un TAS ir NA patriotiskas un principalas NOSTAJAS SPEKA NESALAUZTAIS KODOLS ar AUTOHTONAS PAMATTAUTAS TIESIBAM NOSTIPRINATS !!!!
maru
m
Tiešām ļoti žēl! Vai nevar vienreiz beigt kaprizēties? Citādi to nosaukt nevar kā par kaprizēšanos. Nu cik ilgi tā var tik nelādzīgi šķelties un skaldīties -- tas izskatās tik nesmuki, tik nesmuki - jau gadiem ilgi! Nu cik tad var?!
Hi hi...
H
Lčūks ar rižo mūk uz bruseļi, bet ZZS jāsreb viņu s ūdi.... hi hi... lai takš paši streb... ha ha...
  • 4
  • 7
maru
m
Kāpēc ZZS mūžīgi strīdas, kaprizējas un visādi izrunājas? Augulis jau īpaši. Nesaprotu, kamdēļ viņš tā aminījies kopš savas karjeras sākuma, kad tiešām bija simpatisks un neblefoja, nemuldeja.
Redz, kā pauļucītis (RP) vada.... h
R
Uz Vaidavas upes uzcelta Karvas HES, pret ko jau trīs gadus protestē makšķernieku organizācijas un Vides aizsardzības klubs. Uz Vaidavas upes aizliegts būvēt elektrostacijas, tomēr šim HES izdevies likumu apiet. Būvnieki pretendē arī uz Vides ministrijas dalāmo naudu vidi attīrošajiem projektiem. Līdz šim arī Vides ministrijas nauda bija atteikta, bet nu pēkšņi valsts iestāde savu nostāju ir mainījusi, ziņo TV3 raidījums «Nekā Personīga». Vides ministra pienākumus pilda ekonomikas ministrs Daniels Pavļuts, kurš aizņemts pats ar savas nozares jautājumiem. Vides ministriju faktiski vada valsts sekretārs Aleksandrs Antonovs. Pirms Ziemassvētkiem viņš pamanījies virzīt naudas piešķiršanu Karvas HES, kas sagandējusi dzīvi Vaidavas zivīm.
  • 3
  • 3
Joks.
J
ZZS nav jāiet vispāe šajā bankrotējošās Vienotības un RP šlurā un arī NA nav jāsmērējas ar to Vienotības kliķi. Lai tik lāčuks vālē ar saviem ministrēniem līdz rudenim un atbild par to savārīto. joks.
  • 4
  • 4

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas