Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Studenti pasniegs antibalvu - studentu "labvēlis" - un aicinās Koķi atskaitīties par padarīto

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Students1
S
Var būt arī lohu dēļ krītas augstākās izglītības kvalitāte, taču nevar aizmirst, ka dubļus augstākajai izglītībai pirmkārt virsū sāka liet LU. Jau pus gadu vai vairāk ,sagatavojot augsni savas vienas augstskolas vai vēlāk - zinātnes universitātes idejai LU gan ar vadības, gan ar ārkompāniju palīdzību visiem centās iestāstīt, cik slikta Latvijā ir augstākā izglītība! Paši sev dubļus gāze virsū. Vēl tagad atceros to sižetu delfos vaitvnet par to svešvalodu centru, cik slikti tur viss ir, jo redz augstskolu par daudz. Žēl ka šī izglītības iestāde nav sapratusi, ka attīstība nav tikai visu aprīšana vai apliešana ar dubļiem. Es tieši LU piešķirtu gada antibalvu, lai arī Koķe protams ir pelnījusi to, jo ne ar pusplēstu vārdu nekur nav nostājusies pret šiem mugiem, kas nāca no LU un neko nav darijusi pret finansējuma samazināšanu. Nu kaut vai Rozentāle dažreiz izskatās naiva, bet viņa vismaz cīnās par savu nozari!
Zinta
Z
Latvija nespēj "pavilkt" neskaitāmās valsts augstskolas un privātbodes, kurām arī atkrītot valsts finansētas budžeta vietas. Augstākā izglītība nav masu izglītība. Pareizi 'antibalva' raksta: katrs lohs sēž lekcijās un nejēdz, par ko ir runa. "Loham" vajadzētu izvēlēties mācīties kādu arodu, nevis apgūt elitāras lietas. Tad vēl "lohi" pamanās prasīt stipendijas, transportkompensācijas un ko tik vēl ne. "Lohu" dēļ krītas augstskolu kvalitātes līmenis, jo stulbenim kamēr iestāsta... Mācībspēks "lohu" dēļ pārvēršas par pagastskolas učuku. Kamēr "lohi"ņemas pa augstskolu un tēlo, ka baigi studē, tikām jāslēdz arodskolas. Neviens nerunā par augstskolu administratīvo aparātu, kas nosūc bargu naudu. Tā ka Koķi vien vainot nedrīkst. Koķe nezina, kā lai izmanās starp neskaitāmo augstskolu rektoriem, kas katrs bļauj, cik viņu augstskola unikāla - ar visiem aparatčikiem, rektorātu un pašu - galvenajiem valsts līdzekļu tērētājiem. Nu jau ir tiktāl, ka profesors saņems sētnieka algu.
Sigfa
S
Haha, jaa, izgliitoti cilveeki Latvijai nav vajadziigi, ja vinji nestraadaa savaa specialitaatee. Logjika.
Inga
I
LU reorganizācijas plāni izskatās vienkārši murgaini - kā iespējams "taupības nolūkos" apvienot tik daudzas fakultātes? vai kāds domā par sekām?
antibalva
a
būtu to balvu pasnieguši sev, lielākā daļa nemaz nestrādā savā specialitātē, bet iet uz lielveikalu vai statoilu, valsts tikai naudu nomat zemē viņus mācot. ja gribētu sakārtot sistēmu tad vajadzētu ieviest, ka vidusskolās pieņem cilvēkus kuriem vidējā ir virs 7, tad visādi lohi atkristu, kas bieži vien sēž lekcijās un neko nerubī, bet tā vietā ministri visiem stāsta, ka visi ir gudri un labi- tikai tā rezultāta nav! problēma galvenā ir tā ka augstkolās ir jābūt tieši nākošajiem zinātniekiem un inžinieriem, nevis katrai pelavai jādala izglītības papīrs ar minimālām prasībām, kā tas bija treknajos. man vienreiz sēžot lekcijā 3,kursā gadījās dzirdēt jautājumu no studentes pasniedzējam-"a kam tas ir vajadzīgs?" un to viņa prasīja par specialitāti uz kuru mācās. mans ierosinājums pārtraukt izglītības dokumentu dalīšanu, bet dot pēc nopelniem.
Oskars
O
MALAČI !!! Koķi PADZĪT ,jo satrūdnējusi !

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas