Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +9 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Tautas partija: jauna NĪN ieviešana pieļaujama, atgriežoties pie izaugsmes

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
rrr...
r
Jauna nodokļa ieviešana pieļaujama jau tagad, JA RESTRUKTURIZĒ VISU NODOKĻU SISTĒMU! Ja vienkārši grib "vairāk iekasēt", tad tam nav jēgas ne tagad, ne vēlāk ;/
lohums
l
maalee atkal tos treknos gadus , uz šo medmaizi tik mušas ķeras...
Vuarzazi
V
TP ar saviem koalicijas partneriem, treknos gados, Panāca pozitīvu iekšzemes kopprodukta dinamiku ar inflāciju un spekulāciju : 4.5 gados bija 51% naudas pirktspejas zudums.
Grūtgalvīši
G
No kurienes cilvēciņos tāds naids? Vai tiešām tās bērnības ir tik grūtas bijušas, ka tā visu mūžu jāgānās?
Muļķīgi
M
Situācija ir muļķīga - šobrīd ir tā, ka tantei Pierīgā zemi apliek pēc pilnas programmas, bet miljhonus vērtos dzīvokļus Rīgā neapliek.
Laila
L
Andrītis negrib maksāt,par Lilastes īpašumu mēnesī ir jāmaksā četrciparu skaitlis,uzraut mācēja dabas liegumā,tagad ,lai maksā un visi pārējie oranžie tautas ienaidnieki tāpat.
jupis
j
Iespējams, ka prihvatizējuši tik daudz, ka nevarēs samaksāt nodokļus, tāpēc arī baidās un izliekas par mazo dzīvokļu un būdiņu īpašnieku aizstāvjiem.
AD
A
TP bloķē šo priekšlikumu , bet NEKO CITU arī nespēj ieteikt.
Velta
V
Tautas partijas pārstāvji, protams, tagad teiks: Lai ko tagad mēs nerakstītu presei, mūs komentāros gānīs... Atbilde vienmēr būs: Tik ciniskkus kretīnus savā dzīvē vēl neesmu sastapusi, kā Tautas partijas biedrus.
raim.
r
Tautas partija ir viena Latvijas valsts apgānītāja partija.
cba
c
Lai nu kurš, bet tieši TP, kas ar savu realizēto nodokļu [politiku pieļāva superburbuļa veidošanos NĪ nozarē, tagad kritizēs valdības vadītāju! Vai nu TP lielāko cilvēku daļu uzskata par absolūtiem idiotiem vai arī paši no savām kļūdām, neko nav sapratuši. Alternatīva NĪ nodokļa neieviešanai ir pilnīga valsts pārvaldes sistēmas iznīcināšana, vēl vairāk samazint jau tā samazinātās mediķu, skolotāju, policistu algas vai vēl vairāk samazinot strādājošo skaitu. Atšķirībā no ienākumiem, kurus var noslēpt aploksnē, NĪ tik viegli nenoslēpsi - kam tas ir, tas arī maksās. Ja nekas nepieder - neko arī nemaksās. Ieteiktu TP paskatīties pagājušas nedēļas raidījumu Kas notiek Latvijā?, vai vēl labāk - iziet no valdības un beigt tēlot, ka strādā. Ja jau nejēdz strādāt, tad lai tā arī būtu.
Lidija A./
L
izaugsme TP acīs = zagšana

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas