Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Tautas partija meklēs atbalstu opozīcijā, lai virzītu PVN samazināšanu viesnīcām

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
pensis
p
Šodien Ministru kabinetā būs balsojums par atļauju Šleserim izpostīt priedes Jūrmalā. Testa balsojums no TP ministru puses - ja nobalsos par dižpriežu izciršanu Šlesera baseina ierīkošanai, būs skaidra vienošanās ar TP cena. Vismaz pirmais avanss. Viss ir tik vienkārši šajā pasaulē.
A
A
Vai tiešām kāds uzskata, ka TP rūpējas par uzņēmējiem? Nē, taču.
Lelle
L
KRETĪNIŅ, NEPIESAVINIES MANU NIKU!!!
kaka
k
kaada huja deelj viesniicaam? mok labaak paartikai?
Kaspars Gasūns
K
TP ir tā piešāvušies tēlot profesionāļus, ka nespēj atradināties no tām savām performancēm - varēja pārmaiņas pēc patiešām ko profesionāli izdarīt.
Kaspars Gasūns
K
PVN pacēla Godmanis (LPP) ar Slakteri (TP), nevis Repše. :D Noasiņo ne tikai tūrisma, bet arī citas nozares. No valsts pozīcijām skatoties, tas nav arguments nodokļu nolaišanai. Bankroti pasaules recesijas apstākļos ir neizbēgami - kādēļ izcelt šo nozari? Ir otrs aspekts. Ka zemāki nodokļi varētu mazināt cenas, kas savukārt palielinātu viesu skaitu. Uz lielāka apgrozījuma un vēl citu tūristu lietoto pakalpojumu rēķina valsts kasē it kā varētu atgriezties vairāk naudas. Bet nav nekādu ekonomisku aprēķinu par vai pret šo apgalvojumu, jo tas realizējas tikai, izpildoties vairākiem nosacījumiem, piemēram, elastīgs pieprasījums. Šo tēmu labi skata Vjačeslavs Dombrovskis savā blogā politika.lv; netiešās pazīmes drīzāk liecina, ka naudas budžetā drīzāk būs mazāk, jo marginālas viesnīcu cenu izmaiņas dēļ mēs pēkšņi nekļūsim par tūristu iekārotu valsti. Tad jau no Šlesera rekāmas kampaņas ir vairāk jēgas, jo tā veicina Latvijas un Rīgas atpazīstamību. Vienīgā nelaime, ka jebkas, ko Šlesers ir dvesis par tās atdevi, ir pilnīgi no zila gaisa grābts. Atkal jau bez ekonomiskiem aprēķiniem.
FM
F
FM uzskata, ka PVN likmes samazināšana līdz 10 % viesnīcām valstij nestu 8 miljoni latu zaudējumu. TP, pēc jūsu aprēķiniem, kādu peļņu nestu PVN likmes samazināšana? Jāsalīdzina dati, lai izdarītu secinājumus. Tautas partija joprojām negrib strādāt kopsolī ar JL, grib būt svarīgāki par JL. Mans bezdarbs neuztrauc TP.
vēlēšanu biļetens
v
nu ja, velesanas naaaaak!!!, jasak kustinat populistiski jautajumi. Protams, pvn ir jasamazina, bet ne jau ar TP prieksgalaa, kas so visu ķezu ievarija. Lišķi!
R(8)
R
V iesnicam PVN var palikt tads kads vins ir , jo Latvija viesnicas un restorani ir piecreiz letaki neka rietumeiropa , ja nu vienigi tas ir personigo interesu lobesana ta PVN mazinasanai , ka ari jadoma par turistu piesaisti , ta lai vini brauktu uz Latviju un seit teretu naudu , bet paslaik Latvija tiek darits viss ta lai turisti uz sejieni nebrauktu , ka ari no izbraukusajiem baleliniem , kas brauc apciemot dzimteni un radus atvalinajuma varetu atstat vairak naudas vieteja turisma ........
zane
z
Protams, lišķīgā TP pamanījusi ārzemju mēdījos ziņas, ka stāvoklis Latvijā sāk stabilizēties un situācija pamazām uzlaboties. To taču nedrīkst pieļaut! Skaldi un valdi politika un krekla plēšana nu tik uzņems apgriezienus! Vai tad Tu TV neskaties? Naglis taču lielījās, ka pēdējā laikā viesnīcu bizness sitis augstu vilni un viņa viesnīcās vēl nekad nav bijis tik liels apgrozījums. Tātad PVN tur nav pie vainas. Šķiet, ka TP meklē iemeslu, lai radītu neapmierinātību un kašķi.
krabis
k
kad beidzot šīs partijas sāks strādāt valsts labā, nevis katra bīdīs savus projektus? TP lai vismaz tiek galā ar savu lielāko tirliņu Zalānu!
verka
v
Ir briesmigi verot to, ka TP, kuras partijnieki ir slimi ar sifilisu (ta ir veneriska slimiba), joprojam darbojas Saeima. Nevajadzetu jau ni mainit so nlokli, jo cenas tacu zemakas neklus, bet TP, LC/LPP banditiskie grupejumi nopelnis vairak naudas. Viesnicu cemam ir jabut tadam, lidzigam, kadas tas ir Baltijas valstu regiona, jo tikai tad ta bus godiga, laba konkurence un atseviski grupejumi bus spiesti stradat godigak. Izskatas, ka seit notiek Latvijas izlaupitaja Jana Nagla (LC/LPP) privatas un vina bandas intereses lobetas.
garanti
g
Ko tik viņi negrib? Šoreiz dabūs 7 liesos gadus.
Marika
M
Skaidrs, ka koalīcijā vienotības nebūs - TP grib samazināt nodokļus, bet trakais Repše no JL tos domā tikai celt ar jaunajiem priekšlikumiem! JL arī neatbalsta uzņēmēji, kuri tomēr pelna šajai valstij nodokļus... Tā kā Repšem derētun atkāpties, cik vien ātri tas ir iespējams.
Lelle
L
Un Muižniecīte arī šo lietu labi zina. Arī Solvīte no JL. Paskat, cik smuki.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas