Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

TB/LNNK — sašķeltības un savu kļūdu upuris

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Zobs
Z
TB/LNNK kampaņu vadīja Jurģis Liepnieks. Nu, tas pats Šķēles palīgs.
nacionālists SS
n
TB?LNNK,JŪS ESAT POLITISKIE LĪĶI.DARIET KĀ VOLDIŅŠ KRITOVSKIS UN ATKAL TIKSIET SAEMĀ,PRIDURKI.
mērglis
m
tas bija čekas radiits veidojums , ar skaistu saukli teevzemei un briiviibai , uz to arii tika makšķereeti vecaaaka gaajuma ļaudis , kaa arii nacionaali domaajoša jaunatne , tas redzams no taa kaadas personas staav aiz šii radiijuma , kas ir peleekie kardinaali , Griinblats bilde , akuraat Ušakovs , kurš tagad spicee , teebiiši piesviedaas pie LNNK, tagad liidziigi sociķiem un bojaariem var norakstiit ....
Mildiņa
M
Man arī tēvzemiešu reklāma patika it sevišķi tā zīmētā, bet tas jau nenozīmēja, ka par viņiem jābalso. Tēvzemiešu elektorāts labi saprata, kas ir kas, atšķirībā no LPP/LC ellllllektorāta, kurš manuprāt sakņojas katoļticīgajosun Ļedjājev ticīgajos. Diezin vai no pēdējiem to pārliecību jebkas izravēs, un tas jau ir bīstami Latvijai!
valdis i
v
TB ir čau pateicoties savai pašapmierinātībai, kas pārgāja pašapmānā. Liepnieks un Co viņus ģeniāli izslauca un uzmeta, bet tam ir tikai pastarpināts sakars ar pašu partijiešu "self importance". Diemžēl nacionālos ideālus TB cilvēki ir česna nodevuši un arī taktiski necik spēcīgi nav bijuši. Par konsolidāciju: es pat nezinu, kā viņi varētu savu stratēģiju rekombinēt tā, lai atgūtu domājošo nacionāli orientēto cilvēku uzticību un varētu runāt par jelkādu partnerību.
lno
l
TB/LNNK — sašķeltības un savu kļūdu upuris _____________________________________ Pagalam kļūdains secinājums! Pareizi: TB/LNNK - savu noziegumu upuris.
laimīgā
l
batku prom viss būs labiun dobelis lai atdod naudu ko saņēma kā komisijas vadītajs un pa šo laiku paveikto atskaitījās ar vienu teikumu
ai
a
TB/Lnnk jau sen smird. Un nevis vienkārši, bet ar līķu smaku.
klibais bolivārs
k
Vārdu un darbu nesakritība tēvzemiešiem bija pārāk uzkrītoša...Bolivārs nu ir tik klibs palicis, ka saeimā diez vai kādu vairs ievilks.
Bo
B
Bet man otrādi. Ja es gribētu par viņiem balsot, reklāma mani būtu atbaidījusi.
daddy
d
Man gan tieši viņu reklāma patika, ja nebūtu tāda reklāma, par viņiem i 1% nenobalsotu.
0701
0
Tēvzemieši paši savu pūliņu rezultātā jau ir pagātne. Tik ļoti uzkrītoša bija neatbilstība starp vārdiem un darbiem. Nākotne pieder Visu Latvijai. Tiesa ar nosacījumu, ja VL spēs nodalīt galējo nacionālismu, kas šajā kontekstā ir apsveicams un tiesīgs pastāvēt un pat nepieciešams. Tomēr vara jāizcīna gudrāk, jo praksē vēlētāji daudz vairāk atbalsta mērenās izpausmes.
trollis
t
zagt vajag ar mēru, un prast kaunu paiet malā, kad tas pilns...bet šie vīri cerēja piepildīt maisus, kam dibeni cauri....domājot, ka visi citi ir muļķi un neveiksminieki...tagad varēs pavērot, kā sokas viņu labklājībai, kad visas padomes nolikvidēs...tad būtu interesanti pavērot viņu kontus...
gio
g
Arī LPP/LC Rīgas vēlēšanās "varēja stāstīt par paveikto domē", kur A.Ludvigs - vicemērs, tomēr visu investēja Stendziniekā. Tāpat darīja TB, tikai viņu "reklāmas zirgs" hipodromā atskrēja priekšpēdējais. Manuprāt, tas ir īstais vērtēšanas fenomens. Galu galā TB nav bijis iesaistīts tik ciniskā un šausminošā korupcijā kā Šlesers - Kukuļpārim dāvanā džipi, maluzvejnieks ar dzejniekdēlu šķipelēm grābj padomju tūkstošus, Jūrmalgeita, "Šlesera piecīši" ... un ar visu šo ārprātu - Rietumos pietiktu tikai ar Kukuļpāra dzīupiem, lai no politikas atvadītos - tātad, ar vis u šo ārprātu, bet pie masīvas un primitīvas kampaņas, kur LPP domē vien tik daudz darījis kā Ludviga bezgalīgie ārzemju ceļojumi - 15% vēlēšanās. Kāpēc te vispār kaut kādas politoloģiskās analīzes?
gan jau savus baķkus
g
paņems paspārnē - lai tik drusku atdziest tā putra.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas