Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

TB/LNNK Jelgavā veidos kopīgu sarakstu ar "Visu Latvijai!"

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
LVD
L
Vismaz viena atbalstāma rīcība, kurā latvieši spēj vienoties.. Vienotība mums šobrīd ir vissvarīgākā, jo tieši šobrīd noskaidrosies tas , vai mēs, latvieši, spējam būt VIENOTI par savu valsti un tautu.. Tas ir ļoti ļoti svarīgi!
Labi
L
Šī ziņa pierāda tikai vienu - Visu Latvijai ir tie paši klonētie TB/LNNK. Šī ziņa nebūt nav slikta! Katrā lietā iesaku ieraudzīt vērtīgo pusi - būs mazāk to naivuļu, kas VL asociē ar jaunu, godīgu un nacionālu politiku. Tas ir labi, ja īstā seja parādās pirms vēlēšanām nevis pēc tam, kad jaunie kampēji ir iekodušies valsts maizē.
jons
j
TB/LNNK - paliika XX g
Olafs
O
Man bija skumji lasīt iepriekšējos komentārus. Kas tie par cilvēkiem, kas var rakstīt šādus vārdus.Kādreiz domāju, ka avīzes lasa inteliģenti latviešu, nu redzu, ka esmu stipri maldījies.
gu
g
TB/LNNK gadījumā noteikti!
aa
a
Ar likumu vajadzētu partijām nosaukumos aizliegt valsts simbolu vārdus ka Latvija, tēvzeme, tauta, brīvība. Savādāk gribot negribot sanāk valsts simbolu zaimaošana.
VLiešiem
V
Prieks, ka jūs ar kādiem sarunājāt. Tā ātrāk pie varas tiksiet. A no zagļiem cietums nekur neaizbēgs (pat ja iepriekš bijāt koalīcijā).
tu smirdi
t
Atbilde: smirdi gan.
? > ! , JD
?
Tātad turpmāk "jaunie ideālisti" barosies pie Baķkas silītes? Ka tik cūkēdiens nesabojā māgu! Jo, ja vēderu sažņaudz krampji, tad no runāšana nekā - atliek tikai kunkstēt. Un, ja arī Jelgavas tēbīši ir tik tīri un šķīsti, vai tad viņi jau cēli ir atteikušies no n-to "padomju" pabirām? Kur nu - nauda taču nesmird, vai ne?
JD
J
Ir jāspēj atšķirt nodaļās esošos, īstos patriotus, no centra tēvzemiešiem. Tad cik zināms, Jelgavā tēvzemiešu biedri nav nekādi pseidopatrioti un valdes sēdē viņi lika priekšā, var teikt ultimātu, vai nu kopīgs saraksts Jelgavā ar "Visu Latvijai!" vai nu viņi stājas ārā no tēvzemiešiem un pievienojas VL.
Lelle
L
Ata, atā Visu Latvijai jampampiņi....atraduši ar ko mesties kopā!!! Tur pat zirgam jāsmejas...
!
!
Pareiza rīciba, vieni paši VL neparvarētu 5% barjeru Jelgavā, bet ja tiks vismaz viens VL pārstavis sabiedrība būs ieguvēja, kaut vai tāpēc, ka jaunbie idealisti neklusēs ja izsaimniekos Jelgavas budžetu! Bet pie varas diez vai VLiešu laidīs, tāpēc vel jo vairāk pārliecība, ka būs vismaz viens deputāts kurš ja vajadzēs sabiedrībai pastastīs ko tur "lieli onkas" dara!
krievu partija
k
Tautas saskaņas partijas kongresā uzstājās Vadims Jerošenko - Lato lapsas un Jāņa Jurkāna partneris laikraksta Teļegraf izdevēja padomē , raksta delfi: Laikraksta Teļegraf jaunā izdevēja AS News Media Group padomē ir arī žurnālists Lato Lapsa, liecina Uzņēmumu reģistra (UR) dati. Padomes priekšsēdētājs ir Jānis Jurkāns, bijušais Tautas saskaņas partijas (TSP) līderis. Kopš 2006.gada viņš ir “Baltijas asociācijas – transports un loģistika” prezidents, kurā apvienojušies uzņēmumi, kuros vara pieder tā dēvētajiem Aivara Lemberga opozicionāriem, kā Oļegs Stepanovs un Olafs Berķis. Padomē ir trīs cilvēki: priekšsēdētājs Jānis Jurkāns, priekšsēdētāja vietnieks Vadims Jerošenko, kurš vienlaicīgi ir finanšu kompānijas Laika stars valdes priekšsēdētājs, un padomes loceklis Lato Lapsa, kurš ir SIA Baltic Screen vienīgais valdes loceklis. Paskatīsimies, ar ko TSP sadarbojas Jānis Jurkāns un Lato Lapsa: Jerošenko atmaskots kā sevi pašslavinošs konsultants bez reāla seguma redaktors: A.Deģis
dzeris
d
TB atgādina mauku, kas guļ ar katru, kas gatavs maksāt. Lai tikai nav jāsāk godīgi strādāt.
Zaķis Pastaliņš
Z
TB ir līdzvainīga visam, kas netikumīgs noticis LV. Ja Visu Latvijai ar viņiem brāļosies, tā būs bojāeja šai partijai. Tad man vairs nebūs par ko balsot, visi jūsu lozungi būs kārtējie meli.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas