Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +16 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

TB/LNNK piedāvā saprašanās memorandu Visu Latvijai!

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
kokers
k
...un TB/LNNK ar šo gājienu ir sevi iznīcinājusi. Āmen. Latvijas ceļa liktenis..
klusais-2
k
Redzi,tieši vēlētāji ir tie,kuri liek partijām apvienot spēkus!Jā,es neslēpšu,ka pēdējās vēlēšanās es savu balsi atdevu pa tukšu konvertu!Mani,kā latviešu nacionālistu,neapmierina fakts,ka man ir jāizvēlas starp 6-7 partijām!Es atklāti par to protestēju un esmu gatavs savu protesta formu pielietot arī uz 10.Saeimu.Tikai tad,kad vienkopus būs labākie,gudrākie un godīgākie no TB/LNNK,VL,PS,ZZS,JL,SCP,Libertas.lv,Demokrāti.lv,Reģionā lo partiju apvienības,es būšu apmierināts ar iznākumu un nodošu savu balsi par viņiem.
čiepa
č
Kamēr okupācijas sekas ir uz katra stūra, kamēr krievu valoda agresīvi ieņem lielu vietu latviešu dzīves telpā, visi ekonomiskie apsvērumi jāpakārto nacionālajiem. Tādēļ lieciet mieru Dobelim! Viņš ir Saeimā palicis pēdējais Donkihots, iepretī visādiem "reālpolitiķiem" tipa Pabriks vai Daudze, kuriem bikšu trīcināšana Eiropas priekšā ir normāls agregātstāvoklis. Vai tur kāds var kaut vārdiņu bilst pretī Buzājevam vai Golubevam? Šovinisti aģitē ar paceltu galvu, krievu jaunatnei nav jautājuma, būt vai nebūt Latvijas patriotiem, viņiem sen skaidrs, ka Latvija ir pāķu zeme iepretī dižajai Lielkrievijai.
reality
r
Bankrota priekšvakarā, kad jau jūtama sviluma smaka - ka var nākties 'bāleliņiem-shēmotājiem' maksāt par saviem eksperimentiem ar Latvijas iedzīvotājiem - ''tēvzemieši'' izmet kārtējo ēsmu !? Neķer muļķus, Zīles kung's !! - visie t.s. ''labējie'' iet uz grunti, bet ''tēvzemieši'' var tikai paātrināt to nogrimšanas procesu - pārāk smaga tā uzkrātā ''grēku'' nasta kopš 1989.g. sakrājusies !
replika
r
Kad "eiropeiskais" "Saskaņas" Centrs konsultē lindermanus kā dibināt ekstrēmistu organizāciju, tur Tev nav ko piebilst. Bet par VL un TB gan viss ir skaidrs. Joprojām uzskati SC par normālu partiju?
lux
l
Zīles kungs! Jūs taču esar gudrs un izglītots cilvēks! Ka Jūs mudina sadarboties ar VL, kuras intelektuālais potenciāls vispār ir nulle!!!!!!!
Zigurds
Z
VL un "tēvzemieši" ir izēstu olu čaumalas. Tās olas bija patriotiski izkrāsotas. Tagad palikušas čaumalas. Ambīcijas un vairāk nekas.
Krists
K
es gan domāju, ka tevis dēļ "tēvzemieši lielā mērā izgāzās RD vēlēšanās".
mazgudrais
m
ar zzs sadarboties? idiņi jūs esiet, vl, IDIŅI!!!!!!!!!!!!!
jupis
j
Jaunups ir tikpat lokanu muguru kā TB. Brīnums, ka viņš nav viņu rindās un JL kampaņas vadītājs, ar saviem impulsīvajiem paziņojumiem laiž visu dēlī!
zigis
z
Skaidrs,ka Straumes del liela meraa tevzemiesi izgazas RD velesanas,Tad kadel vinu uzspiest par visu varu?Vispar butu labi ,ja apvienotos visas sis partijas,izsledzot no apvienosanas TP unPP
Piekrītu
P
LNNK tika likvidēta, apvienojot to ar TB šeptamaņiem. Zīle, Straume, Požarnovs, Balodis, Makarovs un citi tika bagātīgi atalgoti no TP un Šķēles ar visādiem amatiem brīvostā un komitejās. Kurš ir redzējis kādu no šiem šeptmaņiem kādā leģionāru pasākumā ?
Punktam
P
Vismaz zināsim ar ko darīšana.
Diemžēl
D
TB palaida garām lielisku iespēju apvienoties iepriekšējās vēlēšanās ar visiem nacionālajiem spēkiem. Tai skaitā gan ar V. Lāci, gan VL. Zīle, Straume un Grīnblats meloja un locijās kā tārpi, lai tikai izdabātu Tautas partijai.
Punkts
P
Visi naciķi savienojieties!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas