Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Svētdiena, 22. septembris
Maigurs, Mārica, Māris

TB/LNNK un"Visu Latvijai!" neatmet vēlmi iekļauties "Vienotībā"

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
:):):)
:
TB|LNNK-tā ir nodevusi,pārdevusies utt.,vārdu sakot līķis,bet par VL daudz nezinu,būs jāpainteresējas...
ntt
n
TB/LNNK - ir jau gana izdarījis...tik "mīļoto"latviešu labā, pietiks :)
phe
p
VL kā lēta staigule gatava katram pārdoties, nacionālisti, kaķim jāsmejas par šo nacionālismu, vēl viens slikts vēstures skolotājs grib sēdēt siltā saeimā, jo cita nekā ko darīt nav un neprot ar
Andris 21:05
A
. Kāpec izdzēsa ,SC+TP+LCLPP
Andris
A
ZZS ir jāstājas vienotībā ,bet VL un TBLNNK jāveido atsevišķa apvienība,protams ,TBLNNK nav citas izejas , .pa visiem 20 gadiem LATVIJAS nacionālās intereses nav mācējuši aizstāvēt -traka mizkastes partija ,kaut k'ds mazumiņš par viņiem arī nobalsos,tādēļ negribētos zaudēt balsis.VL-malači.Domāju ,ka SC+TP+LCLPP
klusais-2
k
Ja raksta,ka tēvzemieši izzaga valsti,tad rodas jautājums vai Ģ.V.Kristovskis,I.Vaidere,A.Seile,G.Laicāns un visi pārejie ,kas patvērās PS,arī ir valsts izzadzēji?Viņi visi bija šīs partijas biedri,kad notika visintensīvākā valsts izzagšana.Ja mēs vadāmies pēc kolektīvās vainas apziņas,tad visi bijušie tēvzemieši ir vainīgi.Ja ņemam vērā tiesisko principu,tad ir jānosauc tie uzvārdi,kuri ir konkrēti zaguši,ko zaguši u.t.t.
Tēvzemieši
T
Tēvzemieši kopā ar LPP, TP un ZZS būdami gadiem ilgi pie varas valsti ir izsaimniekojuši un atstājuši valsts kasē tikai parādzīmes. Tā ir Tēvzemiešu valsts izzagšanas politika.
goga
g
Balsošu par to sarakstu, kur būs VL!
žoržs
ž
jā, jā - vēl lai TP un ZZS pievienojas un kāda puse no LPP - būs riktīgi laba kompānija - tā sacīt - visi latvieši vienā partijā. Un vēlētāji būs dabūjuši gandrīz vai iespēju balsot nevis par sarakstem, bet par konkrētiem personāžiem. visiem labi, tā sacīt, pofig visas ideologiskā sun pārējās nostādnes - galvenais lai sauklis - "visi latvieši vienā partijā".
jupis
j
Ko var nosargāt tie, kas visu laiku ir grāvuši Latvijas neatkarību. Ja pievienosies, tad batjkisms un visisms būs visaugstākajā pakāpē. TB/LNNK un VL pievienošanās Vienotībai ir Trojas zirga ievilkšana savā sētā!
aha
a
Būsim reāli, Vienotībā pirms vēlēšanām īsti vieta Jums nav, bet pēc vēlēšanām veidot koalīciju var. Es domāju, ka Visu Latvijai ir jāvienojas ar TB par kopēju sarakstu, tikai tā Jūs pārvarēsiet 5%, citādies var būt tā, ka netiksiet ne viens, ne otrs. Es pats pazīstu vairākus cilvēkus, kas vienmēr balso par Visu Latvijai un tādu paliek arvien vairāk. Pēc pagājušajām pašvaldības vēlēšanām mazliet vīlās un šoreiz sprīež, ka balsos tikai par kopēju VL un TB sarakstu, ja nē, tad par Vienotību. Negribot zaudēt balsis. Es tam arī piekrītu. Visumā ņemot kopā ejot, Jūs varat tikia iegūt, vieniem ir juani cilvēki, otriem kādi lielāki resursi. Tikai kopā ejot varēs tikt Saeimā un tad jau arī iespējamajā koalīcijā.
x
x
ta jau visi vecie un jaunie vezhi bus tais pashas kulites?:) ta ka gribejas sameklet kadu, kas vismaz sev algas nav sarupejis?:)
Smejies nevesels
S
Ja smejies par tautu un tās kustību - tu esi nevesels. Tu esi slims un oranžais blēdis vai, uz ko tu aicini?
tendence
t
Vai vienīgais sauklis, uz kuru likmes liksiet, Vienotībai būs : krievi nāk! :):):) Tas būs tas Eiropeiskais piedāvājums???
VL klauni
V
Interesanti, vai līdz vēlēšanām būs palikusi kāda partija izņemot bites un SC kurai VL klauni nebūtu mēģinājuši piesmērēties lai tikai saldumiņš Raivītis beidzot tiktu pie tik kārotā deputāta krēsla?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas