Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Telegraf: Krievijas vēstnieka amata kandidātu vidū Indulis Bērziņš

Krievu valodā rakstošais laikraksts Telegraf otrdien min trīs iespējamos kandidātus Krievijas vēstnieka amatam, viņu vidū arī līdzšinējo vēstnieku Lielbritānijā un premjeram tuvu stāvošu personu Induli Bērziņu. Maskava viņa kandidatūru varētu atzīt par cienīgu, raksta avīze.

Līdz šim vēstnieka pienākumus Krievijā pildīja Andris Teikmanis. Viņš atturas prognozēt, kurš varētu stāties viņa vietā, tomēr norādīja, ka šim cilvēkam jābūt aktīvam, ar pieredzi un Maskavai pazīstamam.

Telegraf norāda uz šobrīd trim iespējamiem kandidātiem vēstnieka amatā – Aigaru Kalvīti, Eduardu Stipro un I.Bērziņu.

Premjera padomnieks Vasīlijs Meļņiks avīzei klāsta, ka cienījams kandidāts, viņaprāt, būtu A.Kalvītis. “Viņu Maskavā labi pazīst. Viņš ir parakstījis robežlīgumu un, kā bijušais premjers ļoti labi saprot, kas vajadzīgs uzņēmējiem un, cik būtiskas Latvijai ir pragmatiskas attiecības ar Krieviju.”

Saskaņas centra viens no līderiem Jānis Urbanovičs norādījis, ka E.Stiprā iespējas saņemt šo amatu var mazināt veids, kā Valsts prezidents viņu atbrīvoja no amata.  “Ticiet man, to sadzirdēja ne tikai šeit, bet arī Maskavā, bet Krievija sevi ciena un pieprasa atbilstošu attieksmi no citiem,” teica J.Urbanovičs. Viņš paskaidroja, ka Valsts prezidents, atbrīvojot E.Stipro no amata, viņu publisko pazemojis.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas