Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

"Telšu pilsētiņā" pie valdības - papildspēki

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
sāpošā sirds
s
Ja jums šobrīd pie varas esošie politiķi nav ne radi, ne draugi (kā piemēram man), tad nemaz neceriet, ka kādreiz tur būs cilvēki, kas varētu būt jūsu radu un draugu saimē. Ja jūs gribat saprast kaut ko par šīs akcijas un visas "telšu komūnas" jēgu, tad vienreiz aizejiet uz tām teltīm klātienē un parunājiet ar cilvēkiem, kuri ir brīvi no varas, slavas un naudas kārdinājumiem, kuri no brīvas gribas tur atrodās, lai protestētu pret šī brīža bezatbildīgo varu. Varu, kurai (ir grūti tam noticēt) diemžēl viņu pašu sponsori, statistika, cipari, demogoģiski, nepamatoti spriedelējumi ir simts reiz svarīgāki par vēl no Latvijas neizbraukušajiem iedzīvotājiem; kura ir radījusi un pilnā mērā atbalsta situāciju, ka godīgā ceļā tikpat kā nav iespējams nopelnīt naudu - tādu naudu, lai nebūtu jāstaigā caurās zeķēs un apakšbiksēs, ja tu neesi gatavs ņemt kredītu un visu atlikušo pilnvērtīgo mūžu nodarboties ar parazītiestāžu- banku "uzturēšanu". (Ja jūs gadījumā esat bankas darbinieks, tad piedodiet par aizskaršanu, bet es atbalstu viedokli - labāk rūgta patiesība, nekā saldi meli)
Teodora
T
Priecājos par Tevi! Vēl nekad neesi nonācis situācijā, kad vienkārši ļoti maz vari savā labā izdarīt...
Koļa
K
Nav viņi ne malači ne varoņi, bet nabadziņi, kuri paši par sevi neprot rūpēties. Ja šiem dīkdieņiem kāds Latvijas zemnieks piedāvātu izmēzt lopu kūti vai zāģēt kokus mežā, vai viņi ietu???
SS Panzergrenadier
S
Kamēr nesāks uz ielām ar mietiem sist nost deputātus un ministrus (arī bijušos), nekas nemainīsies.
X
X
Kāpec gan protestētaji nevarētu pārvākties uz MK?Viņu tak nav daudz MK ēkā pietiks vietas gan bomžiem gan ministriem!
Pension...
P
Malaci ne katrs ziemas salaa taa gaidiitu paliidziibu.
jumors
j
Visā pasaulē bada streiks ir legāla protesta forma. Un par pekstiņiem to neuzsāk. Padomājiet paši, kā vārdā jūs to uzņemtos- un tad spriediet par telšu pilsētiņu.
Dollija
D
Oi, oi, oi! Ja nu tie cilvēki dikti gribētu izrādīties, vai tas labākais ir salt laukā? Un jā... Mēs jau visi savā ziņā es no dubļiem tikuši pie amatiem, zinībām, viedokļiem. Katrs savā plānajā ādiņā jūtamies mazs kņaziņš.
andrejs.
a
izturiba viniem liela,es agrak biju par viniem,bet aizgaju aprunajos nu sviests galva viniem konkrets.slimi vini ir vismaz tie krievini kas tur ir.
objekts
o
Jā,uz mūsu platību un blīvumu pietika,ka kādi 10/20pilsoņi stagnēja,iedzīvojās uz visas sabiedrības rēķiņa un iemeta mūs ilgstošā atpalicībā.Tomēr ir ļoti liela nozīme kādi cilvēki ir mūsu priekšstāvi gan pie likumdošanas,gan izpildvarā,gan tiesiskuma sardzē gan informatīvajā varā.Svarīgi,ka arī mūsu galva būtu labs,gudrs un izdarīgs cilvēks.Man nav pretenziju pret daudziem,tagad cienu Zatleru,Dombrovski,gan Vējoni,Auguli,gan Repši,Mūrnieci un Kamparu. Arī ģenerālprokurors Maizītis dara visu,ko var institūcija izdarīt,te vajadzīgs lielāks sabiedrības atbalsts un neiecietība pret likumu pārkāpējiem.Es domāju,ka lielākā daļa mūsu pārstāvju savus pienākumus veic godam,bet gribētos vēl lielāku aktivitāti un efektivitāti.
Pareizi!
P
Saeima ir īstā vieta, kur protestēt! Šī valdība( ar dažiem izņēmuiem )vismazāk vainojama valsts izzagšanā, kas mūs padarīja par ubagiem! Saeimu jāatlaiž, būs ietaupījums no deputātu piemaksām un visādām citādām privilēģijām un shēmām! Nekaunīgais Daudze mums vēl mēģina stāstīt, ka šie liekēži Saeimā dzīvojot ļoti pieticīgi!
to
t
Nav jau vakances uz sētnieka amatu, par ko tad pirks maizi. Novēlu tev tādu situāciju, kad nav darba, bet ēst gribas.
barbaks
b
"Lumpens" ir sociāls apzīmējums, nevis lamuvārds. Šie cilvēki tiešām atbilst šim apzīmējumam. Politiskā un sociālā absurda teātris, kas pāraug kolektīvā "zvaigžņu slimībā" - tipa "iz grjazi v kņazi"- es biju nekas, tagad mani TV rāda un avīzes intervē. Nožēlojami.
Puaro
P
Patiesībā, kaut kāds vēstījums sabiedrībai no šīs ''akcijas'' jau sen ir izplēnējis. Tā saucamā telšu pilsētiņa ir kļuvusi par kārtējo atrakciju tūristiem, līdzīgi kā matrjoškas un dzintara brošas. Un viss. nav tur nekāda sociāla protesta, jo prasīt tipa ''lai ir miers uz visas planētas'' ir neuzrunājoši, diemžēl. Bet potenciāls bija...
Teodora
T
Nepiesauc šitādas briesmas, lūdzu! Bet klusēt arī nevar, ja cilvēki tik mazapdzīvotā valstiņā nokļūst ļaunās un bezizejas situācijās. Šitie teltīs taču salīdzinoši miermīlīgi. No Francijas, IItālijas gan nereti dzird par grautiņiem, bet līdz kom. revolūcijai tur tomēr nav nonākuši:-) Saeimā mums ir 100 dep. uz aptuveni 2 milj. pilsoņu. Laikam katriem 20 000 iedzīvotājiem savs 1 deputāts. ... Vispār varbūt vajadzētu ieviest tādu sistēmu, kad katrs pilsonis zina konkrētu savu deputātu pie kura tad arī vēršas ar sūdzībām vai ierosinājumiem!!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas