Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +10 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Tiesa pagaidu noregulējumā liek valstij apmaksāt zāles leikēmijas slimniecei

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ABC
A
Vēl saprātīgāk būtu piekrist ierosinājumam pasludināt TP ārpus likuma, notriesāt visus digitālās afēras dalībniekus un citus liela mēroga krāpniekus, padzīt visus ar TP saistītos ierēdņus, pagastvečus, padomniekus un pilnvarniekus, kā arī samazināt Veselības ministrijas štatus vismaz 2 reizes. Par ietaupīto naudu mēs varētu ne tikai pirkt zāles, bet arī nodrošināt iespēju ārstēties psihiatriskajā slimnīcā tādiem nabaga prominentiem sirdzējiem kā Gundars Bērziņš, Atis Slakteris un citiem.
jautājums
j
Vai mēs varētu būt saprātīgi un piekrist TP ierosinājumam, ka Saeima sevi var atlaist pati? Un ietaupīt 2milj. latu, nerīkojot referendumu par Saeimas atlaišanu? Pār to naudu mēs arī tam puisītim zāles nopirkt varētu. Un vēl daudziem...
ABC
A
Kā jūs, izdzimteņus, zeme nes!
RUS
R
ja nezini medicinas terminus,labak turi muti,nejauc anesteziju ar eitanaziju. Otrkart-gribetu tev novelet tadu pasu slimibu-tad paskatitos uz taviem komentariem,kuros tu blautu ,lai tev perk zales valsts,jo tev nav vinam naudas,bet dzivot gribas visiem,ari tev. Ja negribas-nem striki un ej karties,tikai atbrivo mus no saviem dullajiem komentariem.
tim
t
Interesanti, kā komentāru raksturs mainās. Pirms pavisam neilga laika lielākā daļa lamāja Veselības ministriju pēdējiem vārdiem par to, ka tā atteica zāles apmaksāt. Tagad tonis ir mainījies uz "trūcīgo budžetu, krīzes laiku" utt.
knabei un nabai
k
loti gruti nepiesaukt Dieva dusmas par jums, cienitie/cienitas nezeligas mutes. labak palidziet prasit financialu palidzibu vai atlaides no to zalu razotaju kompanijas, kura razo zales, kas palidz sai slimniecei. ta jusu laiks butu augligak izterets un varbut par savam launajam domam jums nebutu jaatbild kada loti neizdeviga momenta jusu pasu dzives. lai veicas Irinai.
kuku
k
drausmigi komentari. ja pasiem butu smaga slimiba, vai radiniekam, un ja dzivibas uzturesana butu atkariga tikai no viena medikamenta, vai jus ari butu tikpat principiali un taupigi? kauns.
imho
i
Par to, ka slimība ir neārstējama, varēja runāt pāris gadus atpakaļ, kad nebija jaunākās paaudzes medikamentu. Kādreiz mira no plaušu karsoņa un tml. , bet pamazām medicīna attīstās un rodas jaunas iespējas.
naba
n
vai te mēs velti,bez pozitīva iznākuma,...netērējam, ,jau tā trūcīgo budžetu !!!! saprastu, ja tiesa šinī konkrētā gadījumā,...būtu pieņēmusi,vienīgo pareizo,saprātīgo lēmumu... ATĻAUT izņēmuma kārtā...kā neārstējamai pacientei...izdarīt, veikt.... ANESTĒZIJU !!! tas no tiesas...būtu bijis vienīgais,pareizākais,...HUMĀNĀKAIS,lēmums-nolēmums !!! Latviju,būtu nevietā...salīdzināt-pielīdzināt...ITĀLIJAS...Līdzīg am gadījumam...
Viskas -medikiem
V
Kas taas par tik sausaligi dargam zaleem??? Vai kaut kads brinumlidzeklis?
knābe
k
vai tas nav par traku,ar veselo saprātu neaptverams,šajā, ekonomkrīzes laikā...nenosakāmas piederības,lojalitātes,idivīdam... [ kā kadam ģēnijam,brīnumbērnam, pārcilvēkam ], valstij piespiedu kārtā,jāuztur-jāmaksā...70000 Ls (!?!) gadā !!!! to vajadzēja,uzticēt Parex bankas šeptmaņiem karginam-krasovicem...pirmkārt,pašu tautiete,otrkārt,banku abi kopā ... izputināja,,,bet abiem ir miljonos mērāmi īpašumi.depozīti...valsts tā jau tai banā [kā spainī bez dibena ],iegrūda...ar veselo prātu neaptveramus...700 miljonus Ls (!!!!)....treškārt Pareks bija ieguvis pasaules baņķieru,slavu,līdz ar to...Parex bija kā sstoņkājis izplēties dudzās pasaules,valstīs....kur,kam tas kapitāls palika?vispār ap Prex-u...liela nekaidrība-slepenība !!!! man tomēr liekas,kate slēpjas...pārprasts HUMĀNISMS...uz tautas BADA
pele
p
No sirds apsveicu Irinu ar uzvaru un vēlu izturību,ko viņa arī ir pierādījusi ,būdama tik smagi slima,izcīnot viņas dzīvībai šo tik svarīgo rezultātu! Lai visi labie eņģeļi ,Irina,stāv tev klāt!!!
disciplinārlieta
d
Tiesnese tagad var gaidīt disciplinārlietu par apzināti nelikumīga nolēmuma taisīšanu

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

DIENA IEPRIEKŠ RAKSTĪJA


ST neattaisno leikēmijas slimnieces cerības

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas