Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +2 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Tiesās TP Jaunatnes organizācijas aktīvistu rīcību, miskastē izmetot valsts karodziņus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
KLM
K
tikai latslāvis var aizlikt labu vārdu par Lembergu - bijušo augsta ranga poļitruku - un turpināt gvelzt par brīvu Latviju
KLM
K
izskatās ka čeloveks nomainijis niku, tagad raksta - zvirbulēns
korka
k
bet kad tiesās kabanu par deguna šņaukšanu karogā?
zvirbulēns
z
Jā, tāds nu es maita esmu! Par Lembergu aizlieku labu vārdu, Latviju tveru kā Latslāviju, dzīvoku laukos, Rīgā, Parīzē, esmu pret JL konkrētiem politiķiem un realizēto politiku, kā ieraugu Repši, man uzdzenās nelabums. Neesmu TP biedrs, kangars vēl jo mazāk. Manī ieklausās, tie, kurus kritizēju. Viņi (JL, SCP, PS) pazog arī manas idejas, uzdodot tās par savējām. Man nav žēl, ja tik lietas virzās uz sakārtotību.
lasītāja
l
Laizi Lembergam dibenu, sauc Latviju par latslāviju, TP biedrs vai akls apjūsmotājs, dzīvo laukos, esi pret Jauno Laiku, agrāk jau diagnozi noteicu: Kangars. Satversmi labāk liec mierā, man šo "cilvēku " rīcība uzdzina toreiz nelabumu, tādiem ir jāsaņem sods, lai ir kaut nelielas bailes tikt sodītiem tiesiskā valstī.
zvirbulēns
z
Lasītāja! Starpcitu, man Jūsu komentāri arvien ir patikuši, jā, gudri, pareizi, patriotiski, ticoši. Ja vairākums latviešu būtu tādi kā Jūs, mēs dzīvotu Latvijā, valstī kādu savā sirdī nesat Jūs un es.
zvirbulēns
z
Labdien! Tā ir! Ja šis process beigsies ar notiesājošu spriedumu, nu tad es nezinu kas te vispar sāksies.!
Senais>zvirbulēnam
S
Labdien un paldies, ka iepriecināji, jo atbrīvoji mani no rakstīšanas. Ak tomēr, atgādināšu, ka visi sporta, sevišķi hokeja fani ir kategoriski sodāmi par to pašu.
zvirbulēns
z
93.pants. Valsts simbolu zaimošana Par Latvijas valsts ģerboņa vai Latvijas valsts karoga noraušanu, saplēšanu, salaušanu, iznīcināšanu vai par citādu šo valsts simbolu zaimošanu, kā arī par Latvijas valsts himnas publisku zaimošanu — soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz trim gadiem vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu līdz piecdesmit minimālajām mēnešalgām. ----------------- Šis KL pants ir saglabāts no Latvijas PSR KK. Latvijas PSR bija valsts, kurā vara cilvēkus turēja bailēs, ar varu tika turēta valsts. Tagad citādi laiki. Varai jākalpo cilvēkam, cilvēks ir vērtība, vara nekas, tik pārvalde. Ja tiesa notiesās šos cilvēkus, tad radīsies arī juridiska rakstura problēmas. Pirmkārt, neviens nezinās, kas mums ir Satversme, kāds tai vispār spēks. Otrkārt, pie kriminālatbildības nāktos saukt visus tos, kas atļāvušies valsts karogu pārklāt pār aizgājēju zārkiem, vai tos salocīt un ielikt kritušo kareivju zārkos un aprakt kapā. Īsāki sakot, šis KL pants ir pretrunā Satversmei, kurai ir augstāks juridisks spēks par KL, bet Satversmi vēl neviens nav atcēlis. Cilvēks ir lielāka vērtība par varas sadomātiem simboliem. Var jau saprast visus tos, kas bļauj - TP biedrus visus cietumos, zagļi, bandīti, iznireļi, bet demokrātiskās sabiedrībās nevienu nevar tiesāt par piederību pie kādas partijas.
lasītāja
l
Manu jauniešu papīra karodziņi stāv viesistabā vāzītē, nevienam roka neceļas tos izmest mēslu kastē. Tā ir cieņa pret Latvijas valsts simboliem. Bet "cilvēki "tiks tiesāti par cieņas simulēšanu. zvirbulēn, Latvija ir, mums nekas nav jāpārvērš, tik paveries apkārt!
zvirbulēns
z
Lasītāja, man nekad nav prātā nākusi doma zaimot Latvijas vārdu. Latslāvija ir jāpārvērš par Latviju, un es ceru, ka tas tik laika jautājums. Latvieši savāksies prātā un garā, tiks vaļā no analfabētisma un kārtībā. Latvijā vara nedīrās latviešus par papīra karodziņu samešanu mizkastēs, te būs brīvi cilvēki, brīva sabiedrība. Cilvēki Latviju vairs netvers kā Latslāviju. Un pat, ja kāds sadedzinās īstu karogu kā to dara, piemēram, ASV, arī tad nekas šim cilvēkam netiks pārmests, viņš netiks vajāts. Šis kriminālprocess ir varas akcija, lai iebaidītu cilvēkus, netīrās tehnoloģijas, tās nebūs Latvijā iespējamas.
lasītāja
l
Zvirbulēn, turpini laizīt Lemberga dibenu, bet Latvijas vārdu gan nezaimo!
zvirbulēns
z
Kur Jūs redzat Latviju? Latslāviju, jā, to var saredzēt, a Latviju? ------------- Mizkastē tika samesti papīra karodziņi. Ja miskastē tiktu iemests Latvijas karogs attiecīgā formātā (īsts), turklāt ar nodomu - zaimot, tad jā, tad varētu šo savā būtībā kroplo KL pantu piemērot. A tā, viena ākstība!
KLM
K
vienreiz paši varētu tikt tiesāti par uzkāpšanu uz avīzes ar diženās LR prezidenta ģīmetni? ------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------ --------------- ja ir vēlēšanās, to var darīt neskaitamas reizes dienā ar pilnīgu pārliecību, ka nesekos tiesu darbi, jo amatpersona nav, un cerams,nekad nebūs valsts simbols,atšķirībā no karoga.Karogs simbolizē valsti,šajā gadijumā , Latviju.Un šie TP plānprātiņi izmeta miskastē Latviju.
*******
*
Tā ir TP patiesā seja... Svinīgiem ģīmjiem stāvēt pasākumā, tad karodziņus izmest, jeb masku nomest, lai netraucē turpināt iesāktos '" LABOS" darbus darīt. Vai citiem pasākumiem šie karodziņi nebūtu noderējuši? Ja pašiem nevajadzēja, varēja kādai skolai vai bērnudārzam uzdāvināt, lai ir ar ko telpas uz svētkiem izrotāt, bet, kur nu biezās TP pārstāvjiem to sagremot. Lai nu tikai tauta pirms vēlēšanām nepiemirst šos '" patriotus" novērtēt. ĀKSTI !

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas