Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Tiesībsarga biroju pamet viena no labākajām speciālistēm Dupate

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Marite
M
Nu ja Naglis ari viens pat Positivus staigaja. laikam tomer beidzot krize. solidi jau nav ka jauca gimeni. Bet JN ari bruncu mednieks, Dupate tacu taja laika agentura bija sekretare? Tikai pec tam saka macities. vins taacu studijas atbalstija laikam
vējš
v
4 gab.,par kuriem Apsītis samazinās biroju. Vājprāts, kāpēc Apsītim vajag 50 cilvēku biroju. Varētu ,taču pats par 10 gab. pastrādāt ,nevis snaust darba laikā.
Kis kis
K
Daile savienota ar spēku.
DD1
D
Mieriigi var likvideet Tiesībsarga biroju To, ka tas neiestaajas par cilveeka tiesiibaam pieraadiija Gulbja lieta Otra instituucija, kas nelietderiigi teeree valsts nelielos liidzekljus ir Prezidenta kanceleja ar visu prezidentu.
Pikselis
P
Visu to kantori vajadzētu iesaldēt līdz nākamajiem treknajiem gadiem.
jautājums
j
Tāpēc jau arī sarakstos, ka gm nav dumjš. Tikai dikti partejisks un kā jau ārzemju latvietis diezgan naivs....mūsu, latviešu ķēķa lietās...
Santīms
S
Klausījos viņas lekciju - haotiska, tāpēc pārgāju pie cita pasniedzēja, tas visu nolika pa plauktiņiem un bija liels gandarījums to klausīties. Par Apsīša neizlēmību, Dupates kundzei pilnīgi piekrītu. Viņš šim amatam neder.
Hmm
H
vēmiens nāk uz šiem skatoties.. - bezmugurkaulnieku spiets
Kāda
K
īsti specialitāte, izglītība, profesionālā līnija? Kas šī meitene ir par speciālisti?
zvirbulēns
z
Jā, Jums var piekrist - vīrs un sieva - viens sātans! :))) P.S. Izbrīna, ka Tu tiks sirsnīgi saraksties ar gm! Nē, nav jau viņš dumjš, tīri sakarīgs, tiesa, sarkans kā komunists. :)))
jautājums
j
Un, ja Mottes sieva gribēs kļūt par publisku personu un aktīvi iesaistīties sabiedriskajos procesos, es izteikšu savu viedokli arī par to ģimeni. Bez mazākajiem sirdsapziņas pārmetumiem... Uzskatīšu par savu pilsoņa pienākumu !
lauķe
l
Šī persona domājas sevi par neaizvietojamu speciālisti, tadēļ atstāj vēl kāju durvīs, teikdama "nekad nesaki nekad"! Visnotaļ pareizi, nekad nevar zināt vai kāda vēl jaunāka pelīte nenoceļ veco runci N. !
raugs
r
Tas ir lieliski, ka Dupate pamet biroju. Lai iet pie Aldermanes, Ušakova. Tiem kā reize noderēs tik augstas raudzes (un ar īsto tendenci) speciāliste.
jautājums
j
Es nevienā brīdi neesmu apšaubījis Jūsu īsti kaislīgo un kvēlo Latvijas un latviešu mīlestību. Bet es arī mīlu savu tautu un zemi. Un var gadīties, ka mūsu viedokļi nesakrīt. Bet strīdos taču dzimstot patiesība... Jūs regulāri izsakat savu viedokli par Zatlera kundzi. Un tā ir vispārpieņemta norma. Jo publiskās personas ir publiski apspriežamas... Dupates faktiskais vīrs un bērnu ( neatceros viens vai divi) tēvs, kas viņu uztur, ir Latvijā plaši pazīstama publiska persona. Valsts amatpersona, kas bija atbildīga par valsts mantas un īpašumu privatizāciju. Procesu, kurā Latvijā tika iegūti sākotnējie kapitāli. Negodīgs un netīrs process ....Odioza valsts amatpersona....Miljonārs... Es neticu, ka valsts un tautas mantas izzagšanā atbildīgās personas atbildēs likuma un tiesas priekšā. Jo ,kā pareizi apgalvo zvirbulēns, Latvijā ir pazudis Ģenerālprokurors... Sabiedrība nevar aizliegt ērti dzīvot par privatizācijas miljoniem, bet nu nelien publiskajā politikā. Vai esi gatavs uzklausīt sabiedrības vērtējumu ! Un Privatizācijas šefa sieva kā cīnītāja par likumību un pret korupciju...Ir smieklīga parādība ! Pēc principa, ķeriet zagli ? Mums miljoni mājās ir , bet tagad pārējie , lai dzīvo godīgi ? Lai nu faktiskā miljonāra kundze aiziet un tos vārtiņus pie Lielupes atslēdz... Vai viņai likums nav jāievēro un pārējos pilsoņus viņa uzskata par plebejiem, kuru tiesības var ignorēt ?
Vdiena
V
man liekas, ka Tu par to šizofrēniju pāršāvi pār strīpu, taču gluži viennozīmīga tā aina arī nav.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas