Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +10 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Tiesībsargs: 200 000 latu samazinājums birojam ir tā iznīcināšana

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
nu
n
200 tūkst samazinājums uz vienu ne pārāk lielu iestādi ir ļoti daudz. Gan jau Apsītis zina, ko saka. Ja neizdevās biroju likvidēt, tad piegriež skābekli. Bet tas jau ir tieši tas pats.
Liva
L
Es gan vēlaizvien nesaprotu, ko šis birojs dara.
don t worry
d
ziniet jasak no otra gala, proti vispirms jaieliek vismazakais darbinieku skaits un ja vini tiesam netiks ar so apjomu gala, tad japaplasina..................manuprat ta strada tur..........
Par O-ēm
P
Muķķis paliek pat nekaunīgs- dod,dod,dod.....
vilis
v
Kur darbības rezultāti?CIk zinu čiks vien.
nn
n
buutu tiesibsargs zinajis, piemeram, par kadu naudu izdzivo petniecibas instituuti, tad butu pakluseejis.. 200 000 ir viss valsts atbasts (pie lielaka darbinieku skaita) un tas tiek samazinats par 60%...
Reinis
R
Ja universitātes spēja samazināt savus izdevumus par 50%, tad tādai jaunai iestādei kā Tiesībsarga birojs tam vispār nevajadzētu radīt problēmas. Vajag labāk strādāt, nevis činkstēt, ka ņem nost naudu.
filozofs
f
nu lopa modee, mani šis muulis neieintereseeja , bet kad palasiiju komentaarus , nu pardon, ja taadam birojam var atņemt 200 štukas un taads veel pastaav , tad nesaprotu , viņi ar naudu d***sas slauciijuši??? ... praatu izkuukojuši , un jaadomaa šitaadu biroju valstij uz kakla savairojušies kaaliem!
Terorists
T
Ko tad šamējais tā pārdzīvo.Ja nebūs šitais beņķis tad keras no Saeimas un partijām kā iztapīgam un neaizvietojamam atradīs citu naudīgu beņķīti kādā padomē. Kā no tiesībsarga jēgas nekādas nebija,jo klausīja ko saimnieki rukšeja tad šādi ļauži ir paši labākie partiju bosu cilvēki. Tā kā pārdzīvojumiem nav vietas,jo savējie jau uz maizes un ūdens neatstās.
borcinsh
b
...gruti ari kadreiz saprast Jusu "funkciju"... - tapec ka jau 15 gadus it nekas Valstii nemainas ( Jus esat un Jus nav ...! )
TangoArgentiino
T
Tāpēc- tūlīt izbeigt gausties un tūlīt sākt strādāt, aizstāvot skolotāju tiesības uz taisnīgu atalgojumu. Uz priekšu un- ne soli atpakaļ! Dzirdat? --------------------------------------------------- ------------------------------------------- Ļoti patīk Jūsu komentārs ! Baigi labs!
TanteSidra
T
Latvija ir pirma vieta Eiropa budzheta terinjos dienesta mashinu lietoshanai un uztureshanai, uz 2.2 mio iedzivotaju gada 450 - 500 miljoni Ls. nonjemot visiem lietotajiem dienesta mashinas budzheta caurums tiktu aizlapits. atstat tikai Premjeram, Prezidentam un specialajiem dienestiem - policija, ugunsdzeseji, neatliekama med. palidziba.
TanteSidra
T
lala 18:08 _...Baznīcas iela..._ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ nu nav tam kantorim jaatrodas dargos apartamentos Baznicas iela. he-he 18:35 _...šoferim nevarēs maksāt algu Ls 800..._ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ kamer bus shoferis maksas. tas vinju ritos atved no Mezhaparka uz Baznicas ielu, tad sezh un spele kompjuterspeles, vakara ved atpakalj uz Mezhaparku.
TanteSidra
T
beztiesīgais 18:30 _...tūlīt izbeigt gausties un tūlīt sākt strādāt, aizstāvot skolotāju tiesības uz taisnīgu atalgojumu. Uz priekšu un - ne soli atpakaļ!..._ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ja lidz shim nav stradajis tad kapec lai tagad to daritu kad vinjam gada budzheta no 1 miljona tikai 800 000 izniekoshanai atstati. labak jau nu nevajag to "...Uz priekšu...", lai lasas uz majam sedet chibas pie televizora.
Pastardiena
P
Nu nevarēs vairs dzīvot cepures kuldami uz valsts rēķina. tas gan.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas