Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +9 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Tiesībsargs par akciju Bauskā: iedzīvotāji nedrīkst būt neziņā par nākotni

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
arī naivā
a
Ir jau kas jautā arī Dombrovskim,bet viņi tik slīpēti prot runāt riņķī un apkārt,ka jautātājs atbildi konkrēti nedabū.Man patīk doma par tiem papildus darbiem padomēs,jāvirza tālāk.Dikti jau gribas cerēt,ka mūsu pacietība beigsies labi drīz.
Mr. X
M
Es nesaprotu kāpēc jāčakarē prāts. Kāpēc nav neviens, kurš pajautātu Dombrovskim - kāpēc netiek samazināts valsts aparāts un tā atalgojums, kāpēc vieni un tie paši cilvēki sēž vienlaikus vairāku uzņēmumu padomēs un saņem visās vietās pilnu atalgojumu, lai gantajā pašā laikā strādājošam pensionāram no mūža maizes 70% nost. Ja gribi sēdēt vairākās padomēs, tad par katru papildus darbu 70% nost. Kad beigsies šī tautas nicināšāna? Pacietība kādreiz var beigties.
par 4.Atmodu
p
Viņš tikai satraukts šis partijnieku ieliktenis, runājot par Bauskas notikumiem Aizsardzības ministre L.Mūrniece šadu rīcību dēvē par normu, godīgi sakot es par viņu biju augstākās domās nu viņa parādija savu īsto seju. Cik tālu nu esam aizgājuši latviešu partijnieki un valsts vīri pret saviem tautiešiem, kuriem bij līdz arī bērni,starp kuriem bij gados veci cilvēki,starpkuriem bij cilvēki ar veselības problēmām, pret miermīlīgu mītiņu par to, ka baušķinieki negrib, ka viņu pilsētā slēdz slimnīcu, tai vietā, lai šie partijnieki un varas diženie dižvari aizbrauktu uz Bausku mītiņa laikā ieskaitot premjeru, prezidentu un it sevišķi noziedzīgās TP ministri Rozentāli un aprunātos un palūgtu atbrīvot tiltu braucamo daļu, tie aizsūta pret maniem tautiešiem latviešiem specvienību, okupācijas laikos šādi rīkojās čekistu specvienība, ko tautā sauca par melnajām beretēm, jeb tā saucamais "ŌMON""šo partijnieku diktatūra un visatļautība jau sāk pārkāpt jebkuras cilvēciskās normas un es vēl 9.saeimas vēlēšanās balsoju par JL vairs neticu nevienai saeimā pārstāvētai partijai, netkarīgi no tā vai tās apvienojas vai pārvienojas domāju turpmāk mana balss aizies""Visu Latvijai",jo jānāk latviešu tautas ceturtai atmodai un Latvijai jākļūst patriotiskai prezidentālai valstij, kā K.Ulmaņa laikos, jo tālāk tā vairs turpināties nevar un partijnieki ne bez nopelniem sāk palikt par totalitāru cinisku mēri cilvēku acīs, kurām jāizgaist, kā miglai.
zuupa
z
nabags bagatam nav bralis.......sūda brālis viņš ir...
zvirbulēns
z
O, jā! man patīk tavas domas. Ja man būtu vara, es visus latviešus amnestētu, un teiktu, tā, sākam visu no gala, nosts pleskavas šosejas ideoloģiju, runājam tikai latviski un tikai par latviešu problēmām, ceļam savu latviešu valsti, nu tādā stilā!
@
@
Es neiebilstu - lai sit manus. Tikai pēc tam tavus. Logi - tas nav nekas īpašs.
likums
l
Stāvēji uz tilta un provocēji fūru vadītājus, lai kārtīgi iekausta?
Naivais
N
Tātad esi baušķeniece? Nu-u, Nothing Special taču arī baušķenieks, un ZZS taču baušķenieku vēlēšanām mīļākā partija!
arī naivā
a
Man nu gan šķiet,ka baušķenieki malači!Nav iedzīvotāju uzdevums prātot,ko darīt ar slimnīcām,skolām utt.Priekš tam ir amatpersonas,kuri saņem smukas algas,viņu darbs ir risināt problēmas un kārtot lietas TAUTAS LABĀ.Kamēr šaurpierīgie funkcionāri štukos tikai par savu labumu,kārtības nebūs.Man viņu reizēm pat žēl sametas,daudziem taču nav nekādas sajēgas par savu darāmo darbu("Bārbija" ,"nasing spešel"utt.ministru krēslos,tagad un iepriekš).Tiesa,ir arī izmanīgi nekauņas.Nu, un savu neapmierinātību ļaudis var paust šitā skaļi un redzami protestējot,lai domā,ko izsprieduši aplam un labo kļūdas.en bija laiks organizēt tādas protesta akcijas pa visu Latviju,un vēl skaļāk un enerģiskāk.Bet mēs jau pārsvarā pacietīgi,ceram,ka "runas vīri"izspriedīs pēc tiesas un taisnības.Ha-ha-ha,tagad redzam,ka naivuma kalngals."Te nu tu guli,matiņi gaisā"!
jautājums
j
Ko tad iesaki ? Visus Bauskas iedzīvotājus uz 10 gadiem ? Nu tad jau vienkāršāk un lētāk uzbūvēt pilsētai apkārt žogu. Un ieslodzītajiem baušķēniešiem valstij ir jānodrošina pārtika, medicīniskā aprūpe un izglītība. Tā kā slimnīcu vajadzēs atstāt ! Un ar tiltiem problēma... Būs slēgti !
jautājums
j
Redzi ..'. Varas jau man nebūtu žēl. Bet latviešu gan .Mēs esam maza tauta. Mēs nevaram vairs atmest nevienu.... Bet Lācīts , kāds jau nu ir, bet tomēr latvietis..Un Einārs tāpat. Uz spēles ir likta latviešu kā tautas fiziskā eksistence. Un vai nu mēs pratīsim vienoties , sarunāties , sadarboties un izdzīvosim, vai... Un tāpēc mani kaitina šo partiju tik ļoti sīkmanīgās ambīcijas ...Es...Man... Bet kurš par tautu domās ? Kurš ? Par tiem cilvēkiem Bauskā, Alūksnē.....Īrijā...
es biju
e
Lai nu nesaka, ka netika pielietots spēks. Specvienība grūstīja cilvēkus un arī man (sievietei) tika tik daudz, ka tik tikko noturējos uz kājām. Un par Bauskas policiju jāsaka, ka malači, jo izdzenāt pašiem savus cilvēkus kuri cīnās gan par savu, gan pašu vietējo policistu tiesībām saņemt medicīnisko palīdzību, būtu vienkārši stulbi. Tiem gudrajiem prātuļotājiem novēlu lūgt pēc neatliekamās medicīniskās palīdzības tieši tad, kad esat nokļuvuši Bauskas rajonā. Ak, kā domas būs mainījušās, kad būs apdraudēta paša dzīvība un veselība!
der
d
kā arī tad, ja minētās darbības izraisījušas traucējumus transporta darbā, — soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz desmit gadiem.
zvirbulēns
z
89.pants. Kaitniecība Par darbību vai bezdarbību, kas vērsta uz finanšu sistēmas, rūpniecības, transporta, lauksaimniecības, tirdzniecības vai citu tautsaimniecības nozaru, kā arī iestāžu vai organizāciju darbības graušanu nolūkā kaitēt Latvijas Republikai, — soda ar brīvības atņemšanu uz laiku no pieciem līdz divpadsmit gadiem, konfiscējot mantu. (Ar grozījumiem, kas izdarīti ar 11.12.2003. likumu, kas stājas spēkā 02.01.2004.) ----------------- neder, nav nolūka kaitēt LR --------------------------------- 226.pants. Sabiedrisko pasākumu organizēšanas un norises kārtības pārkāpšana (1) Par sabiedrisko pasākumu organizēšanas vai norises kārtības pārkāpšanu, ko izdarījis pasākuma organizētājs vai cita persona, ja ar to radīts būtisks kaitējums valsts varai vai pārvaldības kārtībai vai ar likumu aizsargātām personu tiesībām un interesēm, — soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz trim gadiem vai ar arestu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu līdz astoņdesmit minimālajām mēnešalgām. ----------------- neder, nav būtiskā kaitējuma ------------------------ 258.pants. Satiksmes ceļu un dzelzceļa, ūdens un gaisa transportlīdzekļu bojāšana (1) Par satiksmes ceļu, ceļu būvju vai ierīču, dzelzceļa, ūdens vai gaisa transportlīdzekļu, transporta telekomunikāciju tīklu vai signalizācijas līdzekļu, elektroniskās vai sakaru iekārtas tīšu iznīcināšanu, bojāšanu vai citādām tīšām darbībām, kuru rezultātā tie kļuvuši nederīgi ekspluatācijai, kā arī tad, ja minētās darbības izraisījušas traucējumus transporta darbā, — soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz desmit gadiem. ------------------------- neder, neviens tilts nav sabojāts
zvirbulēns
z
Vai tev būtu žēl, ja vara, kas atrauta no latviešu tautas ietu bojā? Nu tas tak super, lai tā vara iet desmitreiz bojā! :)))

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas