Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +2 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Titavs: Urbanovičs ir pagājušais gadsimts

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Arturs - Pensionars
A
Liekas,ka Dans Titavs sakot,ka Urbanovičs ir pagājušais gadsimts,ir trāpijis naglai uz galvas. Nu nav viņš nekāds vecis,25 gadus jaunāks par mani,bet kad sāku klausīties,allaž domāju,no kurienes šis naivais provinciālisms,politiska pozīcija,kurai apkārt virmo komjaunieša haltūriņa.Absolūti nekāda valstiskuma,jo tas ko viņš izteic kā valstiskumu nav nekas cits kā "bamiska triecienceltne",bez gala un malas un pilnīgi nelatviska. Par nosaukto bijušo darboņu kļūdām,bet vai šie cilvēki vispār ir bijuši politiķi,varbūt laikmeta lidzripo'joši adepti. Jaunas asinis,kas redzējis tās trenējamies politiskajos aplokos ? Krievvalodīgo potenciāls Latvijas interesēs un labā,kā viņu izlobīt ?
Cool
C
Par 1000 Ls mēnesī neko labāku nevar gribēt no Saeimas deputātiem , jo tie , kas likumīgi katru gadu nozog kādu 1000 miljonu gan jau maksā daudz vairāk nekā maksā TAUTA un kas maksā , tas pasūta mūziku !
zirgs
z
Tāds smaids būs Urbanovičam pēc vēlēšanām rudenī.
lauķe
l
Nu nav Titavs nekāds orākuls, taču attiecībā par Urbanoviču 100% taisnība un pat vairāk, jo šis SC spices vīrs sirdī joprojām ir dedzīgs komunists un Kremļa pakalpiņs!
Ķengurags
Ķ
Vēl viens kaimiņu sējumu norunātājs. Paša rudzi veldrē un ceļmalas aizaugušas.
monitors
m
Urbanovičs saka, ka kopumā konfrontācijas sabiedrībā būtu jābeidz. Titavs saka, ka ka kopumā konfrontācijas sabiedrībā būtu jābeidz. Kur atšķirība? Iespējams tur, ka Urbanovičs par to jau pagājušajā gadsimtā runāja, bet Titavs tikai šajā. Tādēļ arī Titavs uzskata, ka viņš pats ir savus uzskatus revolucionāri mainījis, bet Urbanovičs ir iesīkstējis konservatīvā domāšanā.
puncis
p
Titav, vai Mūrnieces bērnu pārvadāšana un jubilejas arī pagājušā gadsimta smaržu neizplata?
e-klons
e
Titav, vēlēšanās uzvarēs pagājušais gadsimts. At to, ka pats esi modificēts šī gadsimta subprodukts, nav ko lielīties.
KLM
K
KLm>! 11:36... Neapvainojiet sunīšus.. ...................................... sirds sasāpēja par savu sugu ? ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,, Šlesers pieder suņu sugai ? Opā...
ESPERANTO
E
Šo te vajadzētu sakopēt vienā bildē ar lielzviedzēju Motti, būtu labs pāris...
ne-titavs
n
Tas, ka visi iepriekšējo sasaukumu politiķi būtu patriecami ar sūdainu koku - tā kā būtu skaidrs. Bet kur tad ir tie godīgie un gudrie, ko likt vietā..? Ja varēsit nosaukt kaut 5us, dabūsit latu. ;-))
vilis
v
Kamēr pastāvēs JL un tā līdzskrējēji, latviešu tauta paliks sašķelta, un liela daļa tās atbalstīs tādus, kā Urbanovičs. Untyas arī būs labi, jo tad beidzot Ēlertes kompānija, Streips un citi ' " rietumu gudrie" beidzot izjutīs uz savas ādas savas darbības sekas.
XXL
X
Titavam panika,ka JL pakāsīs SC vēlēšanās?
Diemžēl,
D
tam Titavam ir taisnība. Bet ļoti negribas atzīt. Aizvēršu acis, lai izliekas ka viss ir kārtībā un viņa te nav.
aija
a
Pats Titavs ir pagājušais gadsimts.Vēl vairāk ,būdams,neatkarībnieku rindās,bija čekas ziņotājs.Tas ir daudz sliktāk nekā būt vecam komjaunietim.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas