Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +14 °C
Smidzinošs lietus
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Topošais budžets var nebūt īstais nākamā gada budžets

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Gugū
G
Vai šitais iespējamais variants ir kārtējais tautas apmānīšanas gājiens?Lai vai ko varētu sagaidīt,tikai ne to,tas nav nopietni.
ddt
d
Protams, ka šis būs feiks ne budžets. Nākamgad nekādu budžetu nevajadzēs - globālā megakrīze, kapitālisma kolapss, valūtu sabrukums, ārkārtas stāvokļi, kusli budžeta plānošanas mēģinājumi kaut trīs dienas uz priekšu. Bads.
ddt
d
Visticamāk. Un paldies varēsim teikt monetārajam vientiesim Rimševičam un LV tautsaimniecības kapracim zicpremjeram Dombrovskim. LV nodošana Krievijas interešu sfērā jau pavasarī ir izlemta Berlīnē un Vašingtonā, un mūsu zicpremjers to ir akceptējis. Atlikuši tehniskie jautājumi. Labākais no variantiem, pateicoties tiem pašiem jenotiem un viņu nebeidzamajai liekulībai, nupat ir palaists garām.
  • 4
  • 0
Jā, bads -
J
un gluži kā pirms ''brīvprātīgās'' pievienošanās brālīgo tautu saimei kādreiz, arī šoreiz Maskavas avīzes rakstīs - uz Latviju tiek sūtīti vilcienu sastāvi ar pārtiku Latvijas bada cietējiem....
  • 1
  • 1
Fufelis
F
Te nu atkal no mušas uzpūsts zilonis. Šķiet, ka pilnīgi visas valdības veikušas budžeta grozījumus un no tā nav taisīta nekāda sensācija /kā to pašreiz pasniedz DE FACTO/. Tas taču ir pilnīgi normāli, ka gadu uz priekšu visu pilnīgi precīzi paredzēt nevar neviens - ne ieņēmumus, ne izdevumus, ne arī kaut kādas kataklizmas. Tad kāpēc pēc DE FACTO domām šim budžetam jābūt kā akmenī iecirstam!? Galvenais mērķis taču ir skaidrs - nedzīvot pāri saviem līdzekļiem, samazināt budžeta deficītu un inflāciju, kas viss ir labklājīgas valsts pamats. Ja SVF prasības palīdz šo mērķi tuvināt, tad viss ir OK. Domāju, ka šis sižets nepamatoti grauj gan Latvijas, gan Dombrovska reputāciju. Fui, DE FACTO!
Otra Grieķija
O
Dombrovskis atkal nekaunīgi melos?
Oskars
O
Tas ir ŠAUSMĪGI !!!!! Vai ielas arī tā var TĪRĪT ???? Vai operācijas arī tā veiks DEPUTĀTIEM ???? Vai tāpēc ZELTA TILTS palika LĪKS ???? Vai tāpēc EK vairs nedos NAUDU ???? Vai tāpēc manai tautai tik daudz jāmaksā par KOMUNĀLAJIEM maksajumiem ???? Vai tas ir GODĪGI , lai par to saņemtu arī ALGAS no manas tautas negodīgi iekasētajiem NODOKĻIEM ?????
Žetons
Ž
Tagad sanāca ka tieši ES un SVF uzraugi neļauj apkarot ēnu ekonomiku... Super atklājums.
  • 3
  • 0
bomžu apvienība
b
..valdība jau arī ...var nebūt ...īstā :)) p.s. tāda sajūta ka intrigante nr 1 ..kaut ko jau štuko savā vienotajā galviņa!!??
  • 5
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas