Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +23 °C
Smidzinošs lietus
Pirmdiena, 1. jūlijs
Rimants, Imants, Ingars, Intars

TP deputāti neierodas uz svinībām par godu budžeta pieņemšanai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
@
@
Droši vien traucē atrašanās neoranžā spektra galaktikā. Viņai vienmēr neizmērojamu rūpju, pat sāpju ciešanas izteiksme sejā. Tā arī te - Jaunais laiks nojājis veco TP darba zirgu līdz nespēkam. Palīgā steidz vetārsts ar sev vien zināmām narkotikām. Rokas trīc, sejā rakstīts, ka neklājas viegli. Esmu nācis, lai sadi ... strādātu, strādātu! Tikmēr ļaudis, kas kaut ko vēl zelē šī budžeta sakarā, izliekas nezinot, ka 2011./2012. gada budžetu vēl būs jācērp par 500 miljoniem.
KLM
K
Muižnieces kundze, kāpēc tad Jūs tik slikti strādājat??? Kas traucēja ? .......................................................... ............................................................ .......................... Kad oranžie bija pie varas, tad ''strādāt'' traucēja KNAB, steidzīgi vajadzēja tikt vaļā no Loskutova, tagad traucē Dombrovskis, jo dara ko vien var - lai tiktu ārā no bedres, kuru izraka Kalvītis, Slakteris un pārejie oranžie kopā ar Co....
sakāmais
s
Muižnieces kundze, kāpēc tad Jūs tik slikti strādājāt??? Kas traucēja ?
jautājums
j
Bet JL tiešām uzskata , ka ir iemesls dzert šampanieti ? Viņi to nopietni ?
Balagānovs
B
Šķeele vaara krupi un kaļ valdiibas gaašanas plaanu , taadeeļ šajaa pjankaa daliibu neņeema ...
Pensionāre
P
Un labi vien ir,ka TP nepiedalījās,viņi vispār varētu nozust no pasaules uz visiem laikiem,pretīgi skat;ities uz Šķēli ,to pretīgo muižnieci,kraukli un t.t.
ku-kū
k
..kas būtu ''jāsvin''..''jāatzīmē''????...ar ko šie ''lielākie kretīni'' atšķiras no citiem ''lielākajiem kretīniem''????...........NEARKO!!!!!..tādi paši ''siles satura strēbēji''!!!!!!!!!
NS
N
A ko svinēt? Kādam laikam tiešām nav ar galvu viss kārtībā !
Lelle
L
Viens par otru "labāki", sit kuram gribi nevainīgajam netrāpīsi. A TP var doties uz Getliņiem jau savlaicīgi, lai tie pūstošie līķi nav tauta ay kājām pa priekšu jānes...lai neaizmirst līdzi paķert arī Paegli un Ābiķi.
jpīši..
j
..''svinības''??????...idiotu bars!!!!..pēc ilgiem laikiem ..vismaz šajā jautājumā piekrītu TP(lai cik pretīgi viņi arī neliktos!!)...
hmmm
h
Būtu labāk tos samestos divdesmitniekus atdevuši studentiem, ta varētu sapirkt Roltonus un kojās sarīkot lepnas dzīres.
KLM
K
Vineta Muižniece: "pamats svinēt un dzert šampānieti ir tikai pēc labi paveikta darba, bet nākamā gada budžetu par tādu nevar uzskatīt."" ............................................... ............................................................ ....................................................... Toti es straumēm tika dzerts šampānietis pēc grozījumu pieņemšanas drošības dienestu likumos, jo bija radīts apdraudējums valsts drošībai ! Pēc murgainā Kalvīša solītajiem septiņiem treknajiem gadiet Vineta dzēra šampānieti spaiņiem, uzzinot no Slaktera, ka 7,5 miļjardi ir nothing speciāl, nekas sevišķs, Vineta no priekiem iztempa mucu šampānieša.....
Terorists
T
Nu tad jau Rumpīts ir pateicis ko ņešķistu Andra ausij, unTPcensoni pēc norādes ar īkšķi no augšas negribēja pat bulciņu nobaudīt taupības nolūkos par sīko budžetu. Andris liels,Andris varens,uztaisīs savu pitniku TP censoņiem. Bet baigā škāde Stripam,Ēlertei ,Benfeldei&co -nepieaicinās un izredzes tuvu nullei.
abet
a
o johan štrauss! tad šie vēl "svinēja"?!! bļāviens, drīz vien kad bez darba paliks katrs ceturtais - būs jāriko koncerts daugmalā ar salūtu un helikopteru baletu! kretīnu bārs!
BA
B
Šķēlem ir sava pasaka par vērdiņu, tāpēc arī tāds izskatās.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas