Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +15 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

TP jauniešu līderis Zemītis ASV vēstniecībai sniegs padomus politikā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Juris
J
Tamdēļ jau cilvēks ir mācījies,lai zināšanas pielietotu dzīvē,gudrs puisis,lai tik strādā,veiksmi.
nu nu
n
gudrs cilvēks un sapinās ar TP ? Aprēķinātājs - jā, sava labuma meklētājs - jā, bet gudrs - jāpasmaida.
  • 4
  • 0
kāda cūka,tāda kūts
k
...
titikaka
t
Butu labak gajis uz Krievijas vestniecibu. Tur pie Skeles guta pieredze vairak noderetu. To ka ASV vestnieciba nesez mulki, pierada Wikileaks. Ko viniem tadu vertigu var pakonsultet tads lohs, kurs pat nav pratis laicigi aizbegt no TP?
plebejs ...neizdodas pievienot kom.
p
Tas nozīmē,ka ASV vēstniecība saņems patiesu informāciju.Vienotības meļiem vairs nebūs iespējas apmelot savus konkurentus un drīz vien nonāks vietā,kas viņu mentalitātei vairāk atbilst.
plebejs
p
Tas nozīmē,ka ASV vēstniecība saņems patiesu informāciju.Vienotības meļiem vairs nebūs iespējas apmelot savus konkurentus un drīz vien nonāks vietā,kas viņu mentalitātei vairāk atbilst.
plebejs
p
Tas nozīmē,ka ASV saņems patiesu informāciju par Latvijā notiekošo. Vienotības meļi,faktiski atmaskoti un nekāda spožā politiskā karjēra viņiem vairs nedraud.
zemītim
z
jau nu ne tik Latvijā vairs nekas nedraud, aptaisījies viņš ar Šķēli uz visiem laikiem.
  • 3
  • 0
Frost
F
Nesimpātisks tips. Ne tāpēc vien, ka Šķēlem klēpī sēdējis un par Šķēles fonda naudu sūtīts mācīties uz ārzemēm. Bet pēc viņa izturēšanās un vervelēšanas tv kameru priekšā. Būs tāds pats vervelis kā Buldozers, tikai izglītots. Nav US vēstniecībai tas labākais atradums.
janna
j
Patiešām zolīds jauneklis,apdāvināts arī.Lai veicas arī uz priekšu.
hryk
h
Apdāvināts,ar ko?Spriežot pēc redzētā ,neko vairāk par vervelēšanu neprot,ne ideju ,ne redzējuma par valsti,vien nepārtraukti turēt savā periskopā sili,no kuras varētu baroties,konjunktūrists ,tādus tipus labi atceros vēl no padumjajiem laikiem,kad šitādas domāšanas vienīgās partijas darboņi muldēja no tribīnēm katrā sapulcē,kuras laikā klausītāji vai nu snauda,vai uz lapiņām zīmēja ķinķēziņus,sausais atlikums -nulle.
  • 4
  • 0
K-K
K
... Rigas Juridiskaja augstskola ieguvis magistra gradu starptautiskas attiecibas ! .. Nu mojen! Svarigakais par visu ir: kas par diplomdarbu un ar kadu ideologu un 'gudribu' sasniegts - vai noderes Bezabrenei ? ... Laikam jau tikai TP Globalistu gara un talakai MEZONIGI ( KAILA )KAPITALISMA turpinasanai !
bubulis
b
cik no Jums ir studējuši stendfordā un oksfordā? Protams tas nepadara par labu cilvēku, bet par stulbu viņu nevar nosaukt. Pieredze un CV viņam krietni labāks lai kļūtu par premjerministru nekā tam pašam Sprūdžam.
> to ivo
&
Interviju jau viņš gribētu gan! Pēc darbiem cilvēki spriedīs, nevis vārdiem. Un darbos viņš sevi parādījis - līdz riebumam.
  • 3
  • 0
to ivo
t
Sprudzam nebus magistrs, jo tie ir tikai loti zema limena kursi. Nav pat valstiski atziti Sveice, tadel nevares tikt atziti Latvija, iznemot, ja par izglitiba sministru klus kads no ZRP un liks atzit. Bet bus pamatiga iereksana no citu valstu vaditaju puses. Par Zemisa motivaciju - tas butu interesants jautajums zurnalistiem, lai noskaidro, kadel jauneklis izvelejies tadu celu - pa TB, tagad pa vestniecibu. Kadu interviju vajadzetu, to tacu nav gruti noorganizet.
  • 1
  • 2
ivo
i
Nu, un kāda tad ir tā pieredze? Attīstības aģentūra un TP ?? Attīstības aģentūrā ( un arī citās vietās Latvijā ), kā to rāda vēsture, var strādāt jebkurš un ar jebkādu diplomu, ja atrodas roka, kas viņu tur iebīda. Un pieredze Tautas partijā - tā nu tiešām ir viena vērtīga lieta, vai ne? Atcerieties vien, kā viņš sēdēja Šķēlem pie labās rokas un ko runāja. Ja jau nav stulbs, tad saprata, kas ir Šķēle un ko dara, un apzināti viņu atbalstīja. Audzināja sevi par jaunu Šķēli, vēl vienu šakāli Latvijai uz kakla. Bet Sprūdžs tak mācoties, pabeigs, tad viņam būs maģistrs ārzemēs, nevis bakalaurs.
  • 5
  • 0
pasarg
p
Karātavu humors. Kurš atkal gatavojas likvidēties?
kas gan šai vecai SLAMPAI
k
ir kopīgs ar padomu došanu?
tt
t
Nu tas ir pilnīgs FUJ šai vēstniecībai. Drusku tā kā background būtu jāfilmē.
Nieva
N
Tfu!
Otis
O
Tādi deputāti ar sūdainu koku jātriec uz elli,nevis par tādiem jābalso.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas