Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

TP: Latvijas Bankai jāsamazina administratīvie tēriņi līdz kaimiņvalstu līmenim

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
crazy
c
vajag to mēslu vaboli izmest ārā no siltās vietiņas.
Yes
Y
nu tak, ja neklausa čekas pavēles, nagus nost! Nav šaubu, ja kalvīša laika ta bija jadara, bet karginam ka ????paliek kā jūs tur TP mafija vienojāties, vai ne?
Ģirts
Ģ
Skaidrs ka rimšam vajadzētu drusku solidarizēties ar tautu. Vispār man grūti saprast kā tādā mazā valstiņā kā Latvija vienai valsts iestādei var būt šādi astronomiski izdevumi ?
šults
š
Latvijas reālitāti: Rimšēvics piesējas bījušajiem politikiem un tomēr dabūja nelabvēlīgu atblidi. (Viņam vajadzēja ātrāk izmest noslēptos skeletus.) Šajā gadījumā pārmērīgais LB vadības atalgojums tiks apcirpts vairākkārt, un smalkie seifi pārdaugavā tiks izsolīti!!!!
lauķis
l
ej nu ej donald.Ja pašā sākumā repše nebūtu latu uzstutējis tik nedabiski augstu,tagad dzīvotu kā cilvēki.Pārmēru augstais lata kurs iznīdēja vietējo ražošanu un deva vislabāko ceļamaizi spekulantiem.
lauķis
l
liekas runa nebija par Andri,bet par LB.Un tur TP pilnīga taisnība,nav ko lieku pļerināt.
Donalds
D
Neļaujiet šķēlei izjāt Latu! Tas būs vēl viens Zelta tilts kvadrātā! Tā būs vēl viena Parex banka!
vilis
v
zirnekļu cīņa
Osija
O
Krievi gan saka ,ka latviešus uz Sibīriju pretim neņemšot.Tad nu TP atliek vien pašiem sev sakārt akmeņus kaklā uzkāpt uz Vanšu tilta margām un gaidīt kamēr kāds līdzjūtīgi iegrūž Daugavā.Tomēr mūsu upi ar šiem mēsliem piegānīt nebūtu pareizi,tā kā ko darīt ar viņiem,jālemj katram pašam nākamajās vēlēšanās.
nn
n
LB uzdevumi ir nevis briidinat valdiibu, bet nodrosinat cenu stabilitati (likums par latvijas banku).. apstaaklos, kad ekonomikaa gaazaas ieksaa 200 M meenesii, viniem kaut kas bija jaadara, pat ja valdiiba neklausiijaas briidinaajumus no LB un aarzemeem !
Šampēteris
Š
Gadiem ilgi Rimšēvičs nesodīti ir brīdinājis koalīciju par to, kur nonāksim, ja nesaimniekosim kā kaimiņvlstīs ! Tam jābeidzas !!!
Donalds
D
Laikam labākie speciālisti LB strādā tieši ar "valūtas un kredīta operācijām", respektīvi tajā jomā no kā atkartīga pašu alga. Tas ir līdzīgi kā valdībā - savas personīgā biznesa lietas iet kā smērētas, bet valsts lietas banānrepublikas līmenī :(.
Donalds
D
Izdevumi vislielākie, bet sūdi ar vislielākie!?
Cēsinieks
C
www.bank.lv Likums "Par Latvijas Banku" valsts centrālajai bankai neatļauj piedalīties komercdarbībā. Latvijas Banka savu darbību finansē no ieņēmumiem, ko dod valūtas un kredīta operācijas tās uzdevumu izpildes ietvaros. Latvijas Bankas pamatkapitāls ir 25 miljoni latu. Likums "Par Latvijas Banku" nosaka, ka Latvijas Banka ieskaita valsts ieņēmumos pārskata gadā gūtās peļņas daļu, kas aprēķināta, piemērojot likumā "Par uzņēmumu ienākuma nodokli" rezidentiem noteikto nodokļa likmi, un veic maksājumu par valsts kapitāla izmantošanu 15% apmērā no pārskata gadā gūtās peļņas. Pēc minēto atskaitījumu izdarīšanas Latvijas Bankas peļņas atlikums ieskaitāms rezerves kapitālā. Rezerves kapitāls ir izveidots iespējamo zaudējumu segšanai. Latvijas Bankas saimnieciskās darbības un dokumentu revīziju veic revīzijas komisija, kuras personālsastāvu apstiprina Latvijas Republikas Valsts kontrole.
To Drū
T
40 ne 400, pārrakstījos

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas