Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +9 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

TP valde nemaina nostāju par mājokļa nodokli

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
par dzīvokļiem
p
var nemaksāt, bet par TP īpašumiem jāmaksā!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! Te nav PSRS , alkaš karukli
klusais
k
Te viss ir normāli ,ja ņem vērā spēli ,ko uzsākuši 2Š. Publikai tiek zīmēti kašķi starp TP un JL , bet kuluāru sarunās jau izkristalizējas šīs šaha partijas shēma, kuras virzību pamatā noteiks signāli no aizokeāna kā uz valdības maiņu reaģēs aizdevēji . Ja tur būs pofig , tad drīzumā var piepildīties viena no Š ambīcijām. Diemžēl Latvijai no tā diez vai kāds labums būs , bet kā šorīt Grūtups smuki analizēja mūsu nācijas vēsturi , tad paši vien vainīgi esam. Ja paskatās dziļāk ,tad domājams TP ir samērā sabijušies no situācijas ,kad viņu ilgstošs balsts VIDā ar dažādām " kļičkām" var tikt aizrotēts uz FM ar jau sagatavotu amatu ,bet otrs stūrakmens pie VID stūres principā var vispār izlidot no aprites, pie kam gaisā vējo info ,ka viens no vakar publicētajiem tēliem pie FP lietas par atlaišanu ( tas ar Dienu rokās tiesas zālē) esot stipri apbižojies uz abiem iepriekš minētajiem k-giem un ja tas sāktu runāt...... Tā , ka nu varbūt būtu laiks ko darīt.
vil;is
v
Burvīgi komentāri.
kaka
k
mans skatiijums ir shaads - JL censhas veikt vajadziigos budzeta samazinaajumus, jo bez tiem nevar turpinaat eksisteet shii valsts. savukart visaas ministrijaas un paarejaas valsts struktuuraas seezh iereednji - kreeslospirdeeji un katrs pretojas savam samazinaajumam. tie, kas ir lielaakaa chinaa, samazina izdevumus uz citu reekjina, sev tajaa pashaa laikaa neko nenjemot nost. katrs ciinaas par sevi, nevis par valsti. lpp un tp - redz, ka zuud iespeeja biidiit savas sthelles un cepaas par to. ja pie varas buutu tikai jl un piemeeram zzs, tad viss noriteetu vienkaarshaak un mieriigaak. reformas patieshaam buutu reformas. manupraat vieniigais risinaajums teshaam ir ieviest kriminaalatbildiibu par pretvalstisku riiciibu, liidzeklju izsaimniekoshanu utt. un saakt paleenaam tiesaat visus shos birokraatus-kabataas rauseejus.
nu nu
n
tieši tagad vajag nekustamā īpašuma nodokli,jo pretējā gadījumā būs vēl viens NĪ burbulis... shēma vienkārša 1 TP LPP/LC pārstāvjiem bizness NĪ 2 cenas uz mājokliem nokritušas 3 Šlesers izvirza jautājumu par to lai 3 valstu pilsoņi pērkot nekustamo īpašumu virs 300 000 euro varētu dabut atļauju dzīvot LV 4 TP kopā LPP/LC gāž valdību ,ieliek sev tīkamu premjeru, vai nu pats mākoņu antiņš izjāj baltā zirgā,lauj cittautiešiem integrēties LV un bizness ar NĪ plaukst un zeļ...otrais burbulis Bet kas no tā LV pilsonim?...Pilnīgi nekā
haha
h
Labi gan mums tie miljonāru kungi! Viens noslēpies Ventspilī pa kluso diriģē zaļos zemnieciņus, un pie katras izdevības izlej samazgu spaini ārpus savas privātās teritorijas. Otrs ar savas partijas rokām nepārtraukti bāž sprunguļus riteņos valdības ratiem un gudri spriedelē, ka tā varot samazināt lejupslīdes ātrumu. Latvieši tādus večus sauc par sūdabrāļiem, neko vairāk. Kad jādomā plašāk, TP līderiem smadzenes nostrādā tikai varas pārņemšanas virzienā, aizmirstot pat jebkuru diplomātiju. Par summām, mērāmām simtos miljonos, laiž muļķi, bet taisa milzu troksni par nekustāmā īpašuma procentiem un bāzi, kaut gan zin, ka tā ir nodeva kādreizējai pilnīgi normālai pašu piekāpībai. Tagad viņiem, laikam, svarīgi, lai politiskā vide tiktu sanaidota, kā saka, saduļķotā ūdenī vieglāk nozvejot lielo lomu.
Purva Āzis
P
Bet kur tad radīsies tie Baibas prasītie 50 miljoni? Vajag savest kopā Baibu ar Kraukli un ieslēgt istabā uz 2 nedēļām - lai viens otram pārgrauž rīkli.
rinķī apkārt
r
Izlasīju Delfos šādu frāzi :) "Āboltiņa pauda aizdomas, ka TP apzināti rada iespaidu par nestabilitāti koalīcijā, jo valdības rīcībspēju vērtē starptautiskie aizdevēji, bet no šo sarunu rezultātiem var būt atkarīga lata stabilitāte." Man tik vienkāršs un loģisks secinājums nekad neienāktu prātā. Neesmu trenēts domāt tik nelietīgās kategorijās :) Njā, mūsu Saeimā valda īpaša gaisotne, bet ceru, ka viss tomēr beigsies labi. Filmās un pasakās gandrīz vienmēr taču labais tomēr uzvar ļauno :)
Bronks
B
Ja šeit ir kāds algu grāmatvedis pastāstiet tautai un TP biedriem un aizstāvjiem, ja es gribu samaksāt cilvēkam par nakts gabaldarbu legāli ls 20 cik man no tiem būs jāsamaksā nodokļi???
Bronks
B
Ja šeit ir kāds algu grāmatvedis pastāstiet tautai un TP biedriem un aizstāvjiem, ja es gribu samaksāt cilvēkam par nakts gabaldarbu legāli ls 20 cik man no tiem būs jāsamaksā nodokļi??? +6
dzeris
d
Skaidrs ka nemainīs, kurš tad ļaus mainīt, bija uzbrēciens no šķēles papiņa, un TP "politiķiem" bikses atkalpilnas, pie kam smako jau sen.
rinķī apkārt
r
..Viņš sacīja, ka TP joprojām neatbalsta nekustamā īpašuma nodokļa ieviešanu dzīvojamai platībai no nākamā gada, taču partija ir gatava meklēt kompromisu un jau tuvākajā laikā plāno nākt klajā ar paziņojumu, kā citā veidā budžetā gūt papildus ieņēmumus,.. +++ un šis paziņojums būs tik pat "spoži pielietojams" kā iepriekš paustie Šķēles "desmit baušļi". :) Nav TP ne plānu nedz ideju un Berta pilnīgi pareizi uzzīmē "oranžo nodokļu filazofiju". Taisnība ir tā, ka šis, teiksim 0,2% īpašuma nodoklis vissāpīgāk skars tieši mūsu " oranži īpašo sugu" . Mani, kā '" vienkāršo mirstīgo" 'tas īpaši neuztrauc, lai arī dzīvoju Rīgas centrā. Dombrovskim nevajadzētu ielaisties nekādos kompromisos ar TP. Oranžo "nodokļu politika" vienmēr izrādās lamatas "vienkāršiem ļaudīm", lai arī cik pievilcīgi pirmajā mirklī liktos iesaiņota viņu kārtējā "ideja" Man ļoti patīk "AirBaltic" šefa Flika secinājums par dzīvi Latvijā - mūsu ačgārnās nodokļu politikas rezultātā bagātajam dzīve Latvijā ir tik pat lēta, cik trūcīgajam dārga.
Berta
B
Atver acis un padomā, KĀPĒC Tev jāstrādā "par kapeikām"! Varu pateikt priekšā: tāpēc, ka Tautas posta mafija un tai līdzīgie NEMAKSĀ VALSTIJ NODOKĻUS - ne mājokļa (, kur šiem par sagrābtajām pilīm un "klētīm" īpašās vietās - skaidrs, ka būs liela kadastrālā vērtība un līdz ar to - nodoklis!), ne kapitāla pieauguma, ne no dividendēm !!! - TIE IR ĪPAŠA SUGA , kurus sauc vienkāršā vārdā - parazīti. Un viņi parazitē uz TAVAS nesaprašanas rēķina un TU viņiem maksā ar savu nesaņemto algu, lai viņi dzīvotu šādās "klētīs". Tev tas patīk?
Berta
B
"...ko neizdosies iegūt nesākot piemērot ieviešot nekustamā īpašuma nodokli ..." = Valodas pērles, johaidī!!! Acis un smadzenes var izmežģīt, bet tā arī nesaprast šo gudro savārstījumu. :(:(:(
Valērijs
V
Principā neesmu TP atbalstītājs, bet arī akli akceptēt ikvienu JL valdības lēmumu nebūtu korekti, bet daži cilvēki izskatās gatavi strādāt par kapeikām, 99% no šīm kapeikām maksāt nodokļos, saņemt pazemināto pensiju utt., to tachu nolēmusi JL...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas