Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Traumatoloģijas un ortopēdijas slimnīcas pacientu novirzīšana uz Gaiļezeru pagaidām nereāla

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
VESELAIS
V
tas ir VALDĪBAS PĒDĒJAS STULBUMS, CIK VĒL TĀDU BŪS?
.
.
Advokāts J.Mucenieks uzrakstīja publisku vēstuli Latvijas valsts prezidentam ar aicinājumu lietā piedalīties kā lieciniekam.
.
.
TOS NEKVALITATĪVA ĀRSTĒŠANA
Voldiš
V
PAR NEKVALITATĪVU ĀRSTĒŠANOS ALĒNA DELONA MIESASSARGS NO VSIA „TRAUMATOLOĢIJAS UN ORTOPĒDIJAS SLIMNĪCA” PRASA 300 TŪKSTOŠUS PACIENTS, PIEPRASA KOMPENSĀCIJU
ihaha
i
Gribeetu paskatiities, kaa cilveeki, kas parakstiijushi sho stulbumu, ar politraumaam seedeetu paaris stundas rindaa Gailhezeraa.
xyz
x
Nu, taču, ārsti! Beidziet vienreiz ārstēt tos valdības vīrus!
Jukums
J
Paliek iespaids, ka tā ir daļa no kāda lielāka cilvēku iznīcināšanas plāna. Kā var ko tik stulbu izdomāt un bezkaunīgi vēl mēģināt pasniegt kā kādus tur uzlabojumus?
xe
x
Vladis Dombrovskis laikam nedaudz sviestā sagājis..
J.
J
Neapskaužu tos traumu upurus, kurus tagad vedīs uz Gaiļezeru ...
ziv3
z
Nu tad lai pārceļ TOS uz Gaiļezeru - uztaisa normālu centru un visi būs laimīgi. Strados vietas nav un tuvākā laikā nebūs - tur tagad sāk būvēt jauno piebūvi - nodaļas ir stipri saspiestas un reāli nav vietas - cīņas notiek par katru kvadrātmetru. Rādās ka Rinalds galīgi ir svietā sagājis - ir tak daudz kur kaut ko samazināt. Sāksim ar ministriju, visas tās aģentūras un biroji, kas sēž lepnās telpās. Nākošais - Infektoloģijas centrs - droši var pārvākties uz Gaiļiem, pēc laika izveidot nodaļu arī Stradiņod - lai kurzemes caurejas maktie nav jāved cauri visai Rīgai. Hematoloģiju uz Gaiļiem. Tādus Linezerus un Biķerniekus par Valsts naudu nebarot. 2. slimnīcu pārcelt uz Stradiem. Tās ir reālas lietas ko var darīt, bet nu nē - nodarbojas at kaut kādām muļķībām.
vipsis
v
b ē d ī g i lēmumi, bet par politraumām jau taisnība, ja paskatās ārzemju seriālus par slimnīcu darba organizēšanu, tomēr iekš TOS ir pusgadsimta tradīcijas, kas būtu jārespektē kādā no formām, lai ieguvēja būtu sabiedrība
to p e ņ u 'universitāt
t
sen laiks slēgt
He he...
H
nodokļumaksātājs 15:59 Kaut, tie kas kaut ko tādu nolēma paši ko salauztu un nonāktu pašu izveidotajā sistēmā. ___________________ Nebaidies - tie tiks TOSā... he he.... ne jau viņiem bauru līmenis pieņemams....
nodokļumaksātājs
n
Kaut, tie kas kaut ko tādu nolēma paši ko salauztu un nonāktu pašu izveidotajā sistēmā.
He he...
H
Nu ko Jūs cepaties! Vienkārši TOS vairs nav paredzēts letiņu bauru ārstēšanai. Te pieņems ārzemju pacientus, bet letiņu baurus pa mazajiem kaktu ūķīšiem kaut kā sastiķēs, lai ātrāk šo sauli pamet.... Skaudri un ciniski.... jenotība rullē... uz ievesto latvijiešu paradīzi.... he he... Gods kalpot biezajiem un lai letiņi tak tinās...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas