Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Trešdaļa ES valstu, arī Latvija, uztver Krieviju kā draudu drošībai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
arturs
a
to ka tev tikai viena rieva smadzenees, un to pashu mamma beerniibaa ar cirvi iecirta, visiem jau taapat skaidrs, nevajag jau to te taa izraadiit.
Budapešta vēl atceras 1956..
B
nē vainīga ir Krievija! Tā lūk, urlēn!
arturs
a
ar taadu debiilikji kaa tevi lai runga runaa. vieniigais ko tikai var piebilst ka pashi latvieshi arii latvijaa nodarbojaas ar izsuutiishanu un slepkaviibaam, un muljkjiigi te vispaar ir kautko apstriideet. ja gribi piesiet komunisma idejas kaadam, tad tev vairaak jaadusmojas uz vaaciju, engelss un markss, kuri visu sho izdomaaja, bija no turienes. kas attiecas uz komunistisko ideju zveerisko izpildi, tur tev atkal jaadusmojas uz gruuziju, josifs dzhugashvili staljins naak tieshi no turienes. bet kas attiecas uz pashu latvieshu zveeriibaam, pajautaa vecaakiem cilveekiem kaa notika paardaliishana, veel jau kaadu var atrast, kursh tev pastaastiis par pashu latvieshu veikumiem 40jaa gadaa un peec 45taa gada.
Budapešta vēl atceras 1956..
B
PSRS bija ta pati Krievija tikai ar citu izkārtni, urlēn! Krievija ir atbildīga par visu ko nodarījusi PSRS, jo galvaspilsēta Maskava abām bija viena, un arī PSRS tiesiskā mantiniece ir Krievija! Tā kā tas kurš manto, arī atbild par parādiem, urlēn!
arturs
a
ko tad krievija taadu briesmiigu ir pastraadaajusi? luudzu tikai nejauc krieviju ar padomju savieniibu, kuras sastaavaa bija arii latvija un kur arii pashi latvieshi piedaliijaas savas tautas izsuutiishanaa, un slepkavoshanaa.
arturs
a
Latvija par lielākajiem draudiem savai drošībai ir nosaukusi Krieviju, ekonomisko krīzi un organizēto noziedzību. ============================================= ============ lielaakais drauds latvijas droshiibai ir pashi latvieshi.
cemme
c
Latvijas lielakais ienaidnieks un drauds ir vietejas valdibas pedejo 20 gadu laika, iznemot V.Dombrovski, kuras vadija noladetie zagli, banditi, korumpanti Godmanis, Gailis, Birkavs, Skele, Krasts, Berzins, Kalvitis un vinu vaditie banditiskie grupejumi LC, TB, TP, ZZS, LPP ir izlaupijusi Latviajs valsti, iznicinajusi Latvijas tautsaimniecibu un veikusi nepieredzetu, nezeligu genocidu pret latviesu tautu visus sos pedejos 20 gadus un tikai tad pastavKrievijas draudi, bet tie jau ir arejie draudi.
Judeische Allgemeine
J
...ar laiku to valstu skaits , kuras uzskatiis krievus par ienaidniekiem tikai palielinaasies...
POLITISKĀ PĀRVALDE
P
Krievija regulāri veic - ekonomiskos karus. Rīgas komercbanka, Parex banka, tagad - Latvijas Finierim uzbrukuši. Elles mašīna, vairāk nekas.
Budapešta vēl atceras 1956..
B
Protams, ko tad tur Francijjai un Anglijai bīties, tās jau nav kaimiņos ar Krieviju! Bet mēs zinām - šis kaimiņš ir ļauns un neuzticams! Un tas ir vienmēr jāatceras un japatur prātā!
Горемaмыкин
Г
tā arī ir tīra patiesība Krievija - pasaules vēsturē asiņainākā ļaunuma impērija ...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas