Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +11 °C
Daļēji saulains
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

Trimdas latvieši lūdz atlikt likumprojektu par sociālo palīdzību Krievijas iedzīvotājiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Meldra
M
Nav vajadzīgi jūsu padomi par lietām, par kurām jums nav nojēgas.Sēžot rietumos un saņemot pensiju vietējie taču neprej, ka esat latvieši. Vienalga, kādas tautības cilvēki saņem pensiju, viņi ir strādājuši Latvijas valsts labā un to nopelnījuši.
Zigurds Mežavilks
Z
LC domininētās valdības NAV iestājušās, lai Krievija, kas tik nadzīgi izmanto padomijas tiesībaa, izpildītu arī pienākumus, piemēram - maksātu pensijas saviem kara {Lielā Tēvijas kara} invalīdiem latviešiem, kuri nebija okupantu armijas virsnieki. Tikai godprātīgā Vācijas valdība maksā invalīdu pensijas leģionāriem. Visi mēģinājumi šajā lietā griesties pie Latvijas valdībām, beidzās ar neatbildēšan vai birokrātisku atrakstīšanos. Tas pierāda cik lieli neģēļi bijuši Latvijas minstru prezidenti, īpaši Godmanis, Birkavs un Kalvītis. Lieli draugi okupantiem, latviešu ienaidnieki.
Palasiet Reinika vēstījumu.
P
RU rezidentam Kas tad galu galā ir t.s. trimdas latvieši? Viņi jau sen ir latviešu izcelsmes amerikāņi, austrālieši, angļi, vācieši utt. Viņu absolūtais vairākums nekad neatgriezīsies Latvijā (šobrīd nerunāsim par iemesliem), kuram pilnīgi vienalga, kas šeit notiek. Viņi ir vajadzīgi tikai daļai mūsu politiķu kā ''eksperti'', kuru viedoklis ''nozīmīgs''
RU rezidents
R
Labak jau vaicinajiet etniskos Latvieshus atgriezties Latvija - atrak atjaunojiet viniem dubultpilsonibu.... Cik tad var vilkt laiku garuma ar likumproektu kas atjaunot dubultpilsonibu etniskiem Latvieshiem?
kexxx
k
Shitiem vecishiem nav ceribu. Shis likums nak komplekta ar robezhligumu. Jau robezhligumu sledzot bija zinams, ka shis un citi sadarbibas ligumi tiks parakstiti pec robezhliguma parakstishanas. Ja sho te lasa Karlis Streips - chau! Vai Tavas prieka dejas par robezhligumu vel nav norimushas?
AD
A
Ja te par kaut ko var brīnīties, tad tikai par to, ka to, ko prasa PBLA, nepieprasīja PATREIZĒJĀ Saeima. Vēl viens arguments par labu STEIDZOŠAI PATREIZĒJĀS Saeimas atlaišanai.
Honojs
H
Ir mazas ceriba, ka Saeima kura, ari Latvijas valdiba kura ir zem Maskavas diktata, kontroles darbosies savas tautas, valst intereses. Izskatas, ka Godmana valdiba un tas ministri, Riekstins, Slesers darboja tikai savas savtigas, privatas intereses...par to liecina LAtvijas valdibas, saeiam darbs....
WALA
W
Būs gŗūti, ja jau Krievija neuzņemas CCCP lielvalsts grēkus, tad nu šo jau ar neuzņemsies,
Dialogs
D
Baltais runcis: Bet varbūt var ... ? Melnais runcis: Nevar! Vai tad neredzi, ka nevar!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas