Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Tūkstošiem dziesmusvētku biļešu rezervējusi Kultūras ministrija

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Medusa
M
Tu domā, tikai ārzemju tūristi ikdienā neklausās nopietno koru mūziku? Un tie 3000 klausās?:) Un visi pārējie latviešu-krievu biznesmeņi-politiķi? Tādi jebkur jūtas kā šašličnajā, nevienu vārdu dziesmām nezin. Starp citu, deju koncerti nav mazāk nopietni, bet vairāk izklaidējoši gan! Tur vismaz ir, ko redzēt, ne tikai dzirdēt! Ja palaimējas tikt rundās pašā augšā (kas nevienam mirstīgajam latvietim acīmredzot nebūs lemts), tas tik ir skats!
Ai, ai
A
Ja tas tiešām tā ir tad Kūltūras Ministrija ir pati sev noorganizējusi svētkus. Demakova varēja pati dziedāt un dejot. Tie vairs nav tautas svētki. Kārtējo reizi Tautas kalpi ir pierādījuši, ka tauta nav nekas.
Una
U
Rezultāts var būt tāds kā apraksta valsts svētku koncertos, ielūgumi izsūtīti, zāle pustukša. Operā tieši to pašu varēja vērot: biļetes uz baletu Žizele nav nopērkamas, bet zāle pustukša. Jaunieši, kas pirmo reizi apmeklēja, nosprieda, ka laikam draņķis, ja jau skatitāju nav necik. Tāda izplatīšanas sistēma, kad rezervē lielā skaitā, varbūt tūristiem, kuriem ir vajadzīgs pavisam kas cits pēc nogurdinošās dienas. Ierosinu visus ārzemju ciemiņus sūtīt uz deju koncertiem. Nav jaspīdzina ar koru lielkoncertiem tos, kas savu mūžu neklausās nopietno latviešu mūziku. Rezultātā koru koncerti parvēršas par piknika vietām, ar sevis un savu bērnu izrādīšanu.
riskanta ideja
r
"koncerta ideju — dziesmā vienot visas paaudzes" (C) Ka tik visas paaudzes nevienojas kopīgā dziesmā, kas ĻOTI nepatiks varasvīriem!
starp citu
s
tajos 3000 "Saeimas un Valsts prezidenta kancelejas pārstāvjiem, Dziesmu svētku rīkotājiem un citiem" zem "un citiem" jau arī slēpjas bērnu namu bērni u.tam.l., to jau uzrakstīt nevarēja.
ļatvietis ir pacietīgs
ļ
Kamēr nav arā no estrādes politiķi, tikmēr koncerts nesākas un viss...mēs varam kaut vai visu nakti gaidīt....tā kā tur būs arī ārzemju prese un tv, tad tas izskanēs pa visu Eiropu... (C)
Kanna
K
Demakovai ūsās ne kripatiņa kauna nav aizķērusies!
dziedātāja
d
Es noteikti teikši FŪŪIII, un lūgšu to pašu darīt arī savus koristus.
svētais sašutums
s
Nepietiek, ka mūs čakarē ar nozagtiem, izšķērdētiem un pa kurmju alām un haftas trubām aizpludinātiem miljoniem, tagad vēl arī uz Dziesmu svētku rēķina čakarē, čakarē, čakarē. Nekas vairs nav svēts.
Viesulis
V
Kopkorī jau man liekas lielākā daļa būs tādi, kas būs cietuši no šīs netaisnības + vēl ikdienas dzīves "paradīze", tā kā viņi jau nu neklusēs, ja vajadzēs...
viesulim
v
būtu jau laba doma, ja kopkoris varētu vienoties kopīgā "fui" :)))
kukainis
k
Es noteikti svilpšu, ja tur kaut tuvumā parādīsies aplokšņZatlers. Ceru, ka gājiena laikā (ja viņš piedalīsies) sajūsminātie skatītāji viņam parasto puķu vietā vēl kādu aploksni iedos.
ss
s
tās biļetes par velti nevajag
Viesulis
V
Es ierosinu klātienes protesta akciju dziedātājiem un visiem parastajiem mirstīgajiem, kas dabūja biļetes stundām stāvot garās rindās. Publiski un skaļi izsvilpt un noplaudēt šos Saeimas un valdības mēslus ar visām savām ģimenītēm - tieši tāpat kā izsvilpa ruksi basketbola spēles laikā,- panākot to, lai viņi pamet šos svētkus. Nedrīkst pieļaut neviena bandīta publisku uzrunu - lai tinās ratā! Ūsainajam briesmonim ir jāatkāpjas nekavējoties par šo bezkaunību. Kā šī orgkomiteja ar to bābu varēs paskatīties acīs tām sieviņām un vīriem, kuriem ir septiņdesmi un astoņdesmi gadu, kuri stāvēja rindās un biļetes nedabūja!!!! Goda vārds, šajā valstī vairs nekas nav svēts!
tauta tiek apzagta
t
Izskatās, ka te Sudrabai būs darbs!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas