Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +15 °C
Apmācies
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

TV5: NRTP izdara spiedienu uz žurnālistiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
eriks
e
vai mums vajag televiziju,kura labrāt redzētu Latviju Krievijas sastāvā
maniaks
m
Mammakins ir žurnālists, vismaz viņš sevi par tādu uzskata, un viņa uzdotie jautājumi ir tendenciozi un provokatīvi. Normālā žurnālistikā, nav labo un nav slikto, pats jautājums savā būtībā: ... kļūda - dabas kļūda ir reportieris, kurš šādi var formulēt jautājumu. Pieaudzis, nobriedis cilvēks, par necieņas izrādīšanu savai valstij ( mītneszemei) būtu uzņēmies pilnu atbildību un atvainojies skatītājiem, kurus ir aizskāris viņa "vārsmojums". Ko tālāk atļausies mamkinveidīgie, pajautāt vai vajag šaut cilvēkus un deportēt, ko vēl??? Ir jāsaprot, ka dzenoties pēc reitingiem, viņš un viņam līdzīgie, naido cilvēkus savā starpā. Tikai pateicoties šādiem cilvēkiem, mans naids pret viņam līdzīgajiem nemazinās, tas tikai pieaug. Ja agrāk biju mērenais "tudaliņš", tad tagad esmu zvērināts nacionālists, kurš uzskata, ka Latvija ir latviešiem - pārējiem ir jāpriecājas, ka mēs ar savu toleranci nenoniecinam viņu tautaspiederību un nemušījam uz katra stūra---> Vēl viena tnedence mamikinveidīgajiem, pārsvarā neonacisti ir tieši krievvalodīgie, "bāleliņi" vien mēdz paniekoties ar nacistisko simboliku ( es neuzskatu ugunskrustu par nacistisku simboliku). Tā, ka msjē mamkins ir pierādījis sevi kā pilnīgi nekonsekventu, dzeltenu žurnālistu...
alex
a
Problēma nav mamikins, bet TV5 un tās guru.
Māris
M
Ja Mamikins runā patiesību, tad es neesmu latvietis. Tur ir viena krievu šovinisma paraugstunda. Mamikins atstrādā no Krievijas nākošo algu.
Andris
A
Tāpēc jau mēs nesaprotamies, tev maksā grūtupa ZEĻLI .,bet man jāiztiek pašam kaut kā ar sevi.Agronomiju nolikvidēja paši (varbūt pat tavi bijušie audzēkņi no LLA)Cik atceros vismaz 10 gadus valsti vadīja audzēkņi no LLA.)Vai tiešām neatceries spīdekli kalvīti?
leks
l
vai kads atljautos no krieveleniem pieljaut tiesaa eeteraa, ka krievijas dibinasana bija politiska kljuuda? tad vell stundu par to njirgaaties
Andris
A
Viņš pat nav sapratis , par ko runa ,mēs runājam par meitu ,bet viņš par māti.Radniecība jau ir.
ss
s
mamikin , lasies prom uz varen plašo
Владимир
В
А че вы так раскипишились ненравится -смотрите ЛТВ-1 где рассказывают что у нас в стране все очень хорошо А этот человек через этот канал выражает мнение 40 процентов населения и затронули священную тему о независимости?и голосование еще раз подтвердило что значит не все у нас было так пушисто как вы привыкли считать! Извините что по русски , мне так удобней но я думаю вы меня поймете:):):)
rinkii apkaart
r
Cuuciiba ir pastraadaata, sejaa latvietim ir iespljauts. Bijusho padaritt par nebijushu vairs nav iespeejams. Tagad, shajaa kontekstaa, ir jaadomaa par naakotni. Vieniigais, kaa mees varam pielikt pie vietas shos migrantus ir - vienoti nobalsot, citaadi Mamikina " viedoklis" par Latviju kljuus par "oficialo" valsts viedokli Tas buutu jaasaprot visiem latvieshiem, vienalga, kur kaads dziivo. Tas pazemojums, kuru piedziivojaam 18. novembrii skar jebkuru no mums - arii Jaunzelandee :)
Andris
A
Lauksaimniek,atceries ,runa iet par manu valsti un manu tautu,tas kurā NVO tu sastāvi mums galīgi vienalga .Tev tiešām par to maksā ,bet manai tautai no tā rodas riebums ko raidīja TV5
Ē. Pūravs-Poirot
Ē
1) Vai NRTP ir likumaizsardzības iestāde? 2) Vai un kā NRTP reaģētu, ja 824 telefona zvani būtu reģistrēti pie versijas "varonīgu cīņu iznākumā"?
Juris
J
Nu re! Vispirms jādara viss iespējamais, lai izsauktu reakciju. T.i., lai kāds iedrošinātos pateikt fui. Pēc tam var histērijā krist gar zemi un un kliegt, ka apspiež demokrātiju. No austrumu robežas puses skanēs atbalsta brēcieni, augs reitingi. Super! Pieriebusies man tā mīkstmiesīgā demokrātija!
Qwer
Q
Manuprāt, Mamikins ir pelnījis, lai viņu nogalina vissāpīgākajā un vismokošākajā veidā. Viņš ir nelietis.
arčšš
a
man tāda dzeltenā, pabiru žurnālistika nav vajadzīga. Ceru, ka NRTP pieņems pareizu lēmumu. Sava amata Profesionālis informāciju prastu nogadāt kvalitatīvi un pārstāvēt abas puses nevis šādi...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas