Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Ulmanis: Koziola atbrīvošana no "Dinamo" saistīta ar viņa pārāk brīvo attieksmi pret tēriņiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
balelins
b
.. attopieties antini! visur brec ka krize, tauta iet demolet saeimu, algas nogriez par 20-40% bet valsts tere miljoniem un miljoniem latu elitara sporta uzturesanai un elitaru vaditaju algam.. so naudu var iedot kaut vai slimnicam kas esot uz bankrota robezas, bet varbut es kaut ko nesaprotu un nekadas krizes valsti nav? ta ir tikai avizu pile?
zoste
z
Kazujūlis...taču miljonārs,...tāpēc nav gnīda, sntīmus neskaita... pāris simti tur va tur...nav ko žņaugties...ja grib biznesēt,taisīt šeptes...
rasists
r
Moris izdara darbu un moris iet prom..Balto laiks..
ar
a
Pazīstu Koziolu personīgi. Viņš patiešām ir hokeja lietas fans un tur iegulda arī savus personīgos līdzekļus nevis lai pelnītu, bet lai Latvijai būtu augsta līmeņa hokejs. Varbūt kāds var paskaitīt cik miljonus viņš ir iztērējis balstot Rīga 2000? Un nav viņš tik naivs cilvēks, lai nesaprastu, ka šos līdzekļus viņš neatpelnīs nekad.
dinamietis
d
Koziols ar savu fanātisko darbu gada laikā uztaisīja šo klubu par Latvijā atbalstītāko sporta klubu, tāpat tika sasniegti ļoti labi rezultāti, protams varēja nebraukt uz Somiju, varēja neņemt Pruseku, kad Masaļskis guva savainojumu, bet vai tad klubs būtu sasniedzis to ko sasniedza? Vienkārši Savickim sagribējās visus laurus savākt sev, jo redz citādi visi uzskatīja, ka tas ir Koziola klubs. Tagad kad Itera (lasi Savickis) nopirka Koziola akcijas Itera+Savickis kontrolē 60 % akciju un pārējie tur ir tikai statisti
vecais
v
Salīdzinājums ar ģimeni brīnišķīgs- ja kāds ģimenē vairāk patērējies, viņu no mājas neizmet! Kādi ir Ulmaņa nopelni kluba dibināšanā, kādu naudu ieguldījis viņš, ko no hokeja un menedžmenta saprot bijušais ķīmiskās tīrītavas priekšnieks? Kādi ir viņa paša nopelni, ka viņš ir tur, kur viņš ir?
Berta
B
Kalvītis vairs negrib gulēt ar Koziolu, bet aizņemt to gultu viens pats :))
Janis ll
J
CIK ES SAPROTU VISUS SOS SPORTA KLUBUS UZTUR VALSTS PAR SAVIEM LIDZEKLIEM.. PAREIZAK SAKOT VALSTS UZNEMUMI.. TIE IR MILJONIEM LATU VALSTS NAUDAS TA IR NAUDA KO VARETU NOVIRZIT SLIMNICU FINANSESANAI, SKOLOTAJU ALGAM, PENSIONARIEM,.. BET PROTAMS NEVIENS TO NEDARIS JO TAJOS KLUBOS SPELE VALSTS ELITES DELINI KAS BIEZI IR PAT NARKOMANI.. DAZI PAT PAMANAS SPLAUT LIKUMAM SEJA UN NESAMAKSAT 55 SODA KVITIS PAR DAZADU NOTEIKUMU PARKAPUMIEM!!! VALSTS ELITES DELINI VALSTIJ IR SVARIGAKI NEKA SLIMNICU FINANSEJUMS...? VAI MUMS VAJADZIGS TADS SPORTS? ULMANIS KAS DIBINA JAUNU PARTIJU KATRA ZINA TO NESAPRATIS.. UN JAUNA PARTIJA JAUNLATVIJA KO TAUTA JAU IR NOSAUKSI PAR AUNLATVIJU AR VECAJAM DOGMAM NOIES PA BURBULI KA VISAS CITAS...
Alfrēds
A
Tad, kad "jaunais menedžments" būs visu salaidis pilnīgā tūtē, Dinamo resnā gala hokeja "speciālisti" sāks saprast savas rīcības tupumu.
Vai uzticēties Ulmanim?
V
...но еще до того, как Латвия была оккупирована нашими войсками, Берия неожиданно вызвал меня к себе и предложил сопровождать его на футбольный матч на стадионе "Динамо". Никаких объяснений он не дал - это был приказ. Играли "Спартак", команда профсоюзов, и "Динамо", команда НКВД: в те годы каждая встреча этих команд была сама по себе событием.
Espozito
E
Skumji, ka tā. Kaut kas tur nav tīrs. Tas bija viņa projekts. Baidos, ka pieaugs krievu naudas loma un "Dinamo" kļūs par tādu pašu krievu klubu kā padomju okupācijas laikā....
BRIIDINAAJUMS!!!
B
briidinaajums visaam vardeem un gliemezhiem - baltais staarkjis atlidojis!!! :D ..
borcinsh
b
....nu kas par brinums !!! vai nu "Dinamo" tagad nodarbojas ar kimisku-tirotavam ??? es par to nevareju gan padomat...
Johans
J
Man jau lielāka neticība ir Ulmanim + Lipmanam nekā Koziaolam, kaut arī pēdējais nav nekāda Dievgosniņa.
Paija
P
Personīgi Koziolu nepazīstu. Līdz brīdim, kad reiz lidostā kavējās lidmašīna uz Rīgu un viņš mani kā latvieti pacienāja ar konfekti " Serenāde". Varētu jau būt, ka ir izšķērdīgs un ar labu sirdi :-)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas