Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +21 °C
Skaidrs
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Urbanovičs: Lai rīdzinieki lemj, vai Nils ir atbildīgs par visu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
taukmūlis
t
Es tagad dzīvoju kā proletāriskais pirmrindnieks !
Smējējs
S
Nu, neredzu es Barona ielā tādas "šausmas, šausmas, šausmas", kā dažiem šķiet un gribētos! Speciāli izstaigāju ielu svētdienas rīta, kad kustība mazāka un rīta saulīte visu izgaismo. IR Barona iela labāka, kā bija - ietves, vide - patīkami skatīties. Atceros veco asfaltu uz ietvēm, veco bruģi krustojumā pie Bērnu pasaules, uz kura mana māsa mašīnai amortizatoru caursita. Normāla iela normālā Eiropas pilsētā. Vai TUR tā lielā sāpīte sēž? :)
andis
a
Protams ne jau tikai Ušaks ir atbīldīgs,bet arī Tu Brut(partijas segvārds Urbančiks) un Jūsu padjeļņiks Ameriks.Visi no viena maisa.Piektā kolona vienvārdsakot.
Biedri Urbanovič!
B
Ušakovs ir atbildīgs par visu, kas notiek pilsētā! Cita lieta, ka viņš ir nekompetents! Pēc Urbanoviča teiktā sanāk, ka vietējo salašņu/okupantu banda var zagt/noblēdīt naudas summas, kas mēramas desmitos un simtos tūkstošos, bet tas nekas. Ja vietējo salašņu/okupantu banda nonāktu pie valdības grožiem, tad zagt varētu vēl lielākos apjomos un arī nekas nebūtu! Ar vārdu sakot, nav nekāda starpība, vai zog tie, kas bija un ir pie varas, vai zags tie, kas taisās tikt pie šprices! Visi vienādi!
[email protected]
e
Sveiki kungs / kundze Jūs meklējat aizdevumu steidzami būtu atdzīvināt savu darbību, lai atjaunot jūsu dzīvokli, māju, ēku vai realizāciju, personīgā projekta vai citu iemeslu dēļ, bet banka radīt apstākļus Pārsniedzot vairāk rūpes, lai jūs, mēs piešķirt aizdevumus līdz € 2,000,000 par ļoti pieņemamām procentu likmi no 3 līdz 7% atkarībā no aizdevuma summas. NB: "kredīts iesaistās jums un ir jāatmaksā. Pārbaudiet savu atmaksas spēju, pirms jūs izdarīt "Nav nopietni atturēties ..... Tiešais kontakts e-pasts: [email protected] [email protected] vai WhatsApp: 33756840334
Hūgo Vācietis >no barikād vācietis
PAR VISU AIBILDĪBU IR JĀUZŅEMAS TIK KREMĻA PASŪTAMAJAM PUIŠELIM >URBANOVIČAM !
Neveiksmes!
N
Bet tā ir viena no galvenajām Rīgas ielām. Pie Barona ielas projekta vairāku gadu garumā strādāja speciālisti un visi kļūdījās? Pat nerunājot par haotisko remonta gaitu un darba organizāciju, rezultātā iela ir zaudējusi savu raksturu, pamatīgumu un cēlumu. Pārvērsta par ielāpainu lupatdeķi, arī funkcionāli - t.i. bardaks, kas
Neveiksmes!
N
...arī funkcionāli t.i. bardaks, kas apgrūtina un padara bīstamu satiksmi.
  • 7
  • 0
Cilvēks ir atbildīgs
C
tikai Dieva priekšā, jo no Pastarās Tiesas NEVIENAM neaizbēgt, jo viss ir SASKAITĪTS, un viss ir PIERAKSTĪTS. Gan abiem urodiem (grūti ir iedomāties vēl neglītākus un atbaidošākus cilvēkus, kā šos abus) - Nilsim un Urbonovičam, gan pārējai bandai.
Nožēlojamais
N
Tas, kas Diena dod iespēju Urbim attaisnoties ar Saskaņas nejedzībām un izšķērdēšnu, ir vismaz dīvaini, lai neteiktu, ka nožēlojami.
sen zināms, ka
s
Madžiņa maizestēviem ir laba attieksme pret Kremļa pakalpiņiem.
  • 10
  • 1

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas