Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 8. jūlijs
Adele, Antra, Ada

Ušakovs: Bez SC stabila koalīcija nav iespējama

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Noteikti!
N
Valdību bez SC!
Ivars Graudums
I
Valdiibaa kaa treshaa partija jaanjem Vislatvieshi (NA). Tie nav radikaalji vai neonacisti. Jaadod vinjiem aizsardziibas ministrija un lai sekmiigi aizstaav latvieshu valodu!
pavele nr.1
p
bajan chumodan vokzal
K-K
K
... '...bez ta (SC) es tadu (stabilu vaaldibu) neredzu ... ' !!! ... Tu negribi un nevelies redzet !!!! Busim atklati !!! ... Ja tiesam esi Latvijas pilsonis un patriots, okupaciju atzisti oficiali un formali, un velies stradat Satversems gara , satiecies ar Sprudzu un Dzintaru un izveidojiet valdibu , patiesam ar nakotni - izmezot visus saistitus ar pretvalstiskumu un politisko un ekonomisko korupciju !!!
Andis
A
Vienīgie, kas var nodot valsti un destabilizēt valdību ir SC, kurā ir pilns ar interfrontniekiem, kuri tagad tēlo Latvijas patriotus. KGB metodes ir labi pazīstamas jau no PSRS laikiem.
nē okupantiem
n
SC ievēlētajos 31 deputātos ir tikai 2 Latvieši :))
jā, jā...
j
Kangari!
  • 0
  • 0
borcinsh
b
"...ir tikai 2 Latvieši " ---- ari tie - sarkanie un kalpo maskavai
  • 5
  • 3
nē okupantiem
n
Kā var SC ņemt valdībā ? Ja tā biedi cildina cilvēku slepkavu Kononovu, kas nogalinājuši neapbruņotas grūtnieces un bērnus. SC biedri zīmē svastikas uz Ebreju kapiem, Ar ko tad viņi labāki par Vācu Fašistiem ??
Ha=ha
H
Ak, nabaga Nil, ak, koma, ak, komas sekas! Ko nu vairs... jauku dienu, Nil! Vesel-jojies!
Burlakovs >> Ušakovs
B
AR sc stabila koalīcija nav iespējama.
kgb raus!
k
Bez dekolonizacijas briva Latvija ir kaa okupantu rokapsuishu-komunistu bandas jauna izkartne,zem kuras tagad 29 gadus varetu laupit rietumos.
@
@
Retoriski: Nav iespējams, JO? Nekas neseko.
Citāts
C
"Если русским предоставить выбрать себе предводителя, они выбирают самого лживого, подлого, жестокого, вместе с ним убивают, грабят, насилуют, впоследствии сваливают на него свою вину. Спустя время церковь провозглашает его святым." Михаил-Евграфович Салтыков Щедрин.
Jēpītis
J
Un tam Jā gribu jautāt: lūdzu nosauciet vienu latvieti deputātu (izņemot Druvietes kundzi),kurš runā pareizā latviešu valodā.To vien dzirdu kā kohēzija, monitorings, menedžēt, mentorings, fleksibils,klāsters, dīlers, mārketings, kapacitāte, koučings,mobings un visādu citādu ķēmošanos itkā nebūtu latvisku vārdu. Agrāk bija kārklu vācieši, tagad...Vai pēc 10 gadiem būs kārklu ķīnieši ?Kura valoda tad Ušakovam jāmācās ?
Ministry of Truth
M
Kas jums, pūristam, ir "pareiza latviešu valoda"? Vai ar to jūs domājat arī visus pieņemtos svešvārdus? Jums taču būs zināms, ka latviešu valodā strauji ienāk lietas no jaunajām tehniskām un administratīvi politiskajām jomām. Tie ir tieši aizguvumi, kuru latviskošanai ir vajadzīgs tieši tāds pats laiks, kāds bija vajadzīgs, lai iepriekš valodā iedzīvotos aizguvumi no somugriem, vāciešiem vai krieviem. Tas notiek visu laiku.
  • 4
  • 2
Nerunāsim
N
par veciem cilvēkiem, bet gan par jauniem un bērniem. NESAPROT latviešu valodā NE VĀRDA ! Pamēģiniet uzrunāt transportā vai uz ielas! Viņi jūtas šokēti! Ar lepnumu saka ; ņe poņimaju! Tas viss situācijā, kur oficiāli ir 60% mācību valsts valodā krievu skolās...Kā var saprast, kas notiek valstī, ja 20 gadus klausās tikai NTV, RTR u.t.t.? Viņi joprojām dzīvo Krievijā, domā kā Krievijā, dara...kā Krievijā...NEVAJAG mums tādus! Paklausaties, kā runā jaunie , tikko ievēlētie deputāti!!!??? NEMĀK NEKO VALSTS VALODĀ!!!! Bet nu būs lielie spriedēji par Latviju????
Jēpītis
J
10.-to Saeimu atlaida tāpēc, ka to faktiski vadīja smagos noziegumos apsūdzētais, bet zicpriekšsēdis bija bilde. Kam ir izdevīgi Latvijā pilsoņu kopumu šķelt pēc etniskās izcelsmes (kura vienmēr ir apšaubāma) vai dzimtās valodas pazīmēm ?Pietiek mūs barot ar patriotiskiem saukļiem un vest prom no būtiskām problēmām ! Par valodu mācīšanu pēc 50 gadiem: vai jūs daudz latviešus ziniet, kas vecumā apguvuši vācu, franču vai angļu valodas, lai neskanētu kā Bērziņam, lasot pat no papīra ? Valdībā un Valsts vadībā jābūt tikai partijām par kurām atdotas visvairāk balsu. Beidziet reiz muhļīt ar savu aritmētiku pret pilsoņu vairākuma gribu !
Jēpīt!
J
Neviens "nemuhļī", bet runā, šķiet, par Tev nesaprotām lietām. Sāc ar to vienkāršāko - mēs dzīvojam Latvijā! Tālāk pamācies valsts veidošanās un attīstības pamatus.
  • 0
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas