Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +7 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Ušakovs: Esmu pārliecināts, ka tiks izveidota stabila koalīcija no trim partijām, kas uzvarēja vēlēšanās

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Valdis
V
Neviens normāls cilvēks, izņemot ārstu kukuļņēmēju, koalīciju ar padomju okupantu cūkām Latvijā, nav spējīgs izveidot!
!!
!
NĒ sc!
Pārvērtē spējas
P
Tik pat pārliecināts viņš bija, ka nokļūs līdz finišam...
nē , okupantiem
n
SC vēlās pārņemt aizsardzības un iekšlietu ministriju, Lai Ušakovam un Urbanovičam vieglāk atbrīvot kārtējo reizi Latviju ar krievu tanku palīdzību.
borcinsh
b
ko tu tur var but "parliecinats", epileptikis !? ej arsteties - driz bus marathons !
Labi
L
Pareizi, Ušakova kungs, koalīcijā jābūt SC, ZRP un Vienotībai.
es>ratatā
e
Brauc pie pu'tina , tur tev būs drošāk:)
vēl ir laiks...
v
Ušakovi un klementjevi ir gatavi darīt jebko, lai tikai nonāktu valdībā. Kremlis taču liek.
PINGVĪNE
P
Ušakov, pēdējais laiks integrēties un mācītes Baltu vēsturi!!
ratatā
r
Es par SC! Esmu Latvietis kuram apriebies šādi eksistēt, kā pēdejos 15 gadus. Tas kas tagad notiek, tas ir galīgs absurds. Paši sev kapu rok! Eu, Jūs nacisti, fašisti atjēdzieties un pietiks naidu celt, kurināt! Krievu tautības cilvēki šeit Latvijā ir, bija un būs. Viņus vajag uzrunāt bez naida ar draudzību, lai sajūt, saprot Mūs un ir vienisprātis. Ar Naidu, atgrūžot, Mēs iebrauksim tādā ....., tas pieliks visam pukntu. Izberžiet acis un atjēdzieties, ko jūs tagad dariet! Priekškam! Iepriekšējās valdības Politiķus vairs nevajag! Viņi taču pierādija, ka neko nav spējīgi izmainīt, ar Āboltiņu priekšgalā! Bet atkal viņi noteicēji! Vēlēšanās uzvarēja vēlētāju ievēlētas Partijas! Bet ne kautkādi citi Partiju bari. Ušakovam laba doma, velme, bet ir pamodušies ir Nacisti! Iedzīvotāji, atjēdzieties!
Vārds
V
Kas ar naidu nāk pie mums,to ar naidu sagaidam! Kas ar naidu izturās pret mums,naidu saņem pretī! Tev,kā urlam labprāt gribētos paeksistēt urlu vadībā.Es tevi ,,draugs,, saprotu,bet palīdzēt nekādi nevaru!
  • 3
  • 0
usokovs nemaldās =
u
latviskās partijas, kas uzvarēja vēlēšanās,proti,Vienotība,ZRP un VL tad lai arī veido koalīciju... Savukārt krievi,kas, paldies Dievam, Latvijā nav VAIRĀKUMĀ, var veidot koalīciju ar jeģinnija rōģina jeb našša rōģina u.t.t.
Pingvīne
P
Nestādiet rozes svešā zemē. Stādiet savā etniskā dzimtenē. Ja Jums ir tik tuvas Krievijas intereses, ko Jūs šeit darāt????? Brauciet uz savu etnisko dzimteni! ŠEIT IR BALTU ZEME UN TĀDA BŪS MŪŽĪGA!!! Jūs neko nevarēsiet šeit mainīt, jo šī zeme ir ļoti sena ar savu Baltu vēsturi. Ja Jūs to nezinat, pēdējais laiks ir integrēties un mācīties Baltu vēsturi, jo Jūs šeit dzīvojat un runājat latviešu valodā. Saimnieki šeit var būt tikai Baltu pārstāvji nevis slāvi. Jūs šeit esat ciemos, tāpēc lūdzu cienīt citu zemju iedzīvotājus un mācieties Baltu VĒSTURI!!
ŗadījums, kurš ar šleseru
ŗ
pie domes galda runā pēdējo zeku kontrbandistu pabiru žargonā....smird un viss.
nu tak
n
zrp kopā ar sc nosargās ēnu ekonomiku un pazemos Vienotību. Labs plāns kgb avina bezovska kargina grupai. Te patiešām būtu darbs SAB un DP
novērojums
n
katras valsts, kas robežojās ar krieviju, problēma, ka ar laiku krievi vēlās ne tikai tur dzīvot bet arī pārņemt šo valsti. Ušakova pārliecība no apziņas, ka krievija noteikti atbalstīs. Vēlmies dzīvot , ka krievijā, tad uz priekšu Zatler un Aboltiņa, pēc gada jūs sauks par Zatlerov un Jabločkina!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas