Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +18 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 5. jūlijs
Edīte, Esmeralda, Andžejs, Andžs

Ušakovs iesaka Vienotībai nemeklēt kašķi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
GitaK
G
Tieši tā, piekrītu Ušakovam - Vienotība ir kā gražīgs bērns!
insektozorijs
i
Nav aizmirsts, kā "saskaņas" "centrs" vēlēšanās savā kandidātu listē ievazāja arī bijušos interfrontiešus no par valsts iekārtas graušanu jau tiesātas personas Alfreda Rubika savāktas "sosialistu"partijas. Redzēs, kā nu tos atpazīs, upurēs un vaļā tiks no viņiem teātra otrā cēliena dramaturģijas nolūkā. Un mēs visi noticēsim.
Biskekas kaskja centrs
B
Iesaku Usakovam atmest dazus huligaana paradumus, piemeeram, lamaasanaas (seviskji briesmiigi izklausaas pie neizslegta mikrofona) un draudeesanu. Juus tacu gribat lai citi juus uzskata par inteligjentu, biedri Usakov?
milics
m
Iesaku Ušakovam beigt pārkrievot Latviju.
mms
m
Jūs te palasot,rodas iespaids vissus no Latvijas ārā.Mēs tikai tie pareizie un pūkainie.Bet paši sēžam lielā zampā un gaidam kad kāds tēvocis sems atmetīs kādu drumstalu.Savā acī pat baļķi neredzat.(Patrioti.)
kā posts tādi mms
k
Nu, ja vēlreiz atkārtos pagājušo piecdesmit gadu jūgu, tad te patiešām būs zampa un tajā sēdēs tādi pat ļaudis, kā redzam lielā lāča filmās. Ja ZRP kangarisms neizdosies un ZZS netiks pie slaukšanas, cerīma ir Latvijai būt.
  • 1
  • 0
Kāpēc kašķi?
K
Var arī masalas un citas niezošas izpausmes.
x
x
Nemeklēt kašķi.. vai kas? Kas notiks tad, kad kāds negribēs pakļauties ZRP un SC? Tie ir draudi??
Ak Dievs
A
tie extremisti no sc joprojam ar likumu nav LV aizliegti?Nenormali jo tomer,hitlers jau ari guva populariti veleshanas,tapec organizetus pretlatviskus extremistus vajag aizliegt sakne.Vinu regulari veikta vardarbibas veiceju -terora un degradacijas atnesaju LV/sarkanarmieshu okupantu suminashana un slaveshana ir drausmiga naida kurinashana un pilniga latvieshu tautas piederigo cienjas un goda aizskarshana. ddd
Laimonis
L
Princips ir viens. Okupantu pēctečiem jāiemācās izvērtēt savu vecāku darbība un pašu šodienas nostāja. Latvijai jābūt latviskai.
Reinis
R
Es iesaku Ušakovam aizvākties.
Cienītā zuze -
C
Jūsu jautājums ir vairāk kā satriecošs - viņi iestājas par tautu draudzību un cīņu pret fašismu. Piemēram, biedrs Kravcovs tautu draudzības vārda pat mācās valsts valodā pateikt - ''nē fašismam! Lai dzīvo biedrs Kononovs"
  • 2
  • 0
zuze
z
Lai nevācas, bet lai pasaka mums visiem, kas ir SC un par ko viņš iestājas?Tā izskatās, ka viņi paši to nezin, jo tajā "korī" katrs dzied savu dziesmu!
  • 3
  • 0
saskaņa pret saskaņu
s
šamējais runā kā vēlas viņu vēlētāji un strādā pēc savas partijas programmas krieviskās versijas? ne velti sabiedrībā jau izskan -mi vam pokažem...
lauķe
l
Ušaks ir aizmirsis vecum veco krievu teicienu:"Nenāc svešā mājā kašķi meklēt".....un Latvija nav SC mājas.....
KLM
K
viņiem pie kājas ka Latvija nav viņu mājas - pie viņu mājas ir kremļa kājas
  • 1
  • 0
ha ha haaaa
h
ak šis okupantu pēctecis! :)) nemeklēsim kašķi! :))) visi kopā svinēsim okupācijas dienu un dziedāsim krievu dziesmas! :))))))
bez smaida
b
Dod dievs izturēt šo šķietami nevainīgo, simpātisko mierināšanu un nepievienoties okupācijas dienu kopkorim. Lai Zatles dzied solo.
  • 10
  • 3
Teodora
T
Nu, nu - jau sākās "mājieni".
F.....
F
ušaks sapratis, ka ne vienotā krievija, ne asv garbere te palīdzēt nevarēs,,,,būs vien jāsēž maļiņā un rātni jābalso par valdības lēmumiem, citādi arī nākamreiz paliks pie sasistās siles....zatlera&lilitas tanku smirdoņa norimst!
prettanku lielgabals
p
zatlera tanki apstaajusies pusceljaa, viens ar paarsistu kaapurkjeedi, otrs bez tornja, treso nez vai varees salasiit.
  • 0
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas