Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Svētdiena, 6. oktobris
Monika, Zilga, Zilgma

Ušakovs mudina ZRP un Vienotību uzlabot savstarpējās attiecības

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
>>>Usakovam, aizej izsnauc degunu L
&
un iesplauj aka mate Latvija no kuras tu dzer un kur tu dzivo..
Latvijas ziema pieļauj atrasties be
L
Tātad jārīkojas šādi : jāuzlabo attiecības ar VL!
Politiskais līķis
P
"SC" laišana pie varas ir savā ziņā tautas nodevība, ko latviešu vēlētāji nekad neaizmirsīs. Jebkura no trim latviskajām partijām, kas laidīs "SC" valdībā, kopā ar šo interfronti valdīs trīs gadus. Bet pēc tam – ardievu! Latviešu partija, kas iedos varu "SC", būs politisks līķis.
es mudinu ušakovu
e
nebārstīt vārdus velti
nu jā
n
Tagad resnītis nodarbosies ar rīdīšanu un ņirgāšanos. Un Lembergs dos padomus.
Spurdžs
S
Nilss, aicinu tavējiem uzlabot savstarpējās attiecības ar Nacionālo Apvienību.
rīdziniece
r
Uzlabo darbu RD labāk. Pienākušas jauno komunālo maksājumu rēķini un nu ir brīnumi- Nodoklis par zemi ir ietverts pakalpojumu sarakstā (lai gan dzīvoklis zemesgrāmatā) , Kāpēc mums jāpiestāda izziņas no RD Ieņēmuma pārvaldes apsaimniekotājam, ja abas ir vienas institūcijas pārziņā?vai tad jaunais apsaimniekotājs dzīvo informācijas izolācijā? Informācijas ailē ierakstīts,ka Pārējā laikā ar skaitītāju rādītājumiem griezties iecirknī. Nav tie gadi ,lai ietu griezties iecrirknī. Varbūt domājuši par vēršanos iecirknī Pļavnieki?Rēķina otrā pusē sulīga bankas reklāma. Kāpēc? N reklāmu jūklī ko sviež pasta kastē grūti atšķirt no citām reklāmām. Strādā savā lauciņā korektāk!
Jozefs Šveiks
J
Ušakovam: Uzmani labāk pats savas bidlas Urbanovičus un Rubika fašistus, kas ņemas pa ebreju kapiem! Un pie viena, ielu pāreju "tiltiņu" lentīšu griezēj - "nepazorsje", kā teica Tavs tēvs - Tu mauc jau jā PSRS laikā - piecgades plānu izpildi 3 mēnešos - tas nekas ka "remontu darbi" pēc tam turpinās! Āksts!
x
x
Saskanas centram ir izdevies sakarset situaciju lidz baltkvelei, tagad Latviesi redz kada kluda pielauta spelejot demokratus un visiem okupantiem pieskirot pilsonibu. Tagad okupanti un Maskavas pakalpini legali sagrabusu varu Riga un sture uz Saeimu!
K-K
K
... Tatad, visu so valdibas sastadisanas procesu sture caur butaforisko SC un tas sauceju Usikovu, bet tikai ar slepto un infiltreto 'specialistu' padomiem un noradijumiem - ne jau Usikovs spetu tik dzili ko izdomat ... ... SC kontrolieriem ir vajadziba apturet pieaugoso sasutumu pamattauta ar jaunam mahinacijam. Briestosa protesta, par iespejami atkartotu NA uzmesanu, ZRP un Vienotibas vadibas meligumu par nacionalas valdibas sastadi , jau sakas partiju iekseja sacelsanos pret Vienotibas un ZRP nodevigam spicem un latviesu veletaju aliances parkartosanas uz NA koalicijas pusi !!!! ... Tikai tamdel Usikovam pavelets iesaldet sakaisuso situaciju ... Smalki, smalki strada kadi !!!
hahaha
h
pārsmējos. nāksies tam čekas ruksim vienam pašam ar Aploksni biedroties
tā lieta ir veca kā pasaule -
t
dara visu,lai savestu naidā un pēčāk žēli raud,ka naids ir tik liels
jurčiks
j
Un vēl partijas biedri to bija atzinuši, bet Niluška ni un ni - nekā nebija, nebijām mēs. Tak nevar tādu šmuci publiskot :)
  • 3
  • 1
jurčiks
j
Niluška - Tu labāk saviem "pacaniem" iemāci manieres un, lai netaisa "padstavas" :D latviešiem - viens no šamējiem grupas biedriem bija aprakstījis ēbreju piemiņas vietu ar vārdiem latviešu valodā, lai visi domā, ka latvieši to darījuši. Darbi paši runā par sc patiesajiem nodomiem...
  • 4
  • 2
A,kā citādi,
A
spēle,taču, uz dzīvību un nāvi!
  • 3
  • 2

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas