Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +16 °C
Apmācies
Trešdiena, 3. jūlijs
Verita, Everita, Benita, Emerita

Ušakovs pārsteigts par Nacionālās apvienības attieksmes maiņu saistībā ar dalību atceres pasākumos 16.martā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ilze
I
Es arī esmu pārsteigta, ka Nils Ušakovs atzina okupāciju! A vat gan jau lai dabūtu valdības grožus atzīs arī okupantus Latvijā!
vot
v
Viņu pārsteidz ,ka NA piekrita nepiedalīties 16 .martā,vai tad labāk ka piedalītos?Būtu ko bļaustīties pa pasauli?
Neloģiski
N
Ja viena kopiena cīnās pret ļaunu sistēmu (Hitlera Vāciju) tad viņi ir varoņi. Bet ja viena cita kopiena cīnās pret ļaunu sistēmu (Padomju Savienību), tad pirmā kopiena to nosauc par ļauniem cilvēkiem (nacistiem). Tā traģēdija sastāv no tā, ka pirmā kopiena cinījās, nesot lielus upurus, arī par vienas ļaunas sistēmas, PSR, saglabāšanu. Otrā kopiena negribēja nevienu ļaunu sistēmu pabalstīt; tā gribēja tikai, cik iespējams, divu ļaunu systēmu virbulī savu dzīvību saglabāt. Diemžēl daži cilvēki nav spējīgi šo traģēdiju saprast, un redz tikai savu bet ne citu cilvēku varonību. Tomēr, varonība ir slavējama tikai tad, ja tā iestājas par labo , ne par ļauno.
streelnieka mazdeels viltus latviet
s
Ja tava tauta tev ir siika, tad tu neesi latvietis, bet bezdzimtenes mankurts ar komunistu izskalotaam smadzeneem. Es varu lepoties ar to, ka mana vecteevu paaudze ar divaam streelnieku diviizijaam paarstaigaaja Krieviju, pret kuru kjeizars Vilhelms bez kaut cik nopietniem rezultaatiem suutiija armijas. Tu esi nabaga bezdzimtenes un bezidentitaates luuzeris.
Anglijas latvietis
A
Smiekligi par kadam sikam lietinam te joprojam grauzas mani tautiesi:) Tas ir tik smiekligi un siki uz pasaules notikumu fona.
K-K
K
... Nu redz, ko, parsteigums pec parsteiguma ... varbut pardomasi savu likteni un pievienosies jaunajiem VL patriotiem, kuriem nav iebildumi par krievu izcelsmes Bezabrenes patriotiem ... davai !!!
Nav, nav
N
Okupantu nav. Ir tikai atbrīvotāji. Pilna pārdaugava pavasarī.
Puisis ar perfekti izskūto kājstarp
P
13 oktobris ir Rīgas ""atbrīvošanas" diena. Tad redzēsim cik tad īsti nav atbrīvotāju-kolonistu-okupantu-piektā-kolona .
VL atbalstītājs
V
Šitas krievu gejs saredz kur ir viņa īstie ienaidnieki -- vienīgā partija, kas konsekventi aizstāv latvisku Latviju.
Komentārs
K
kas tur ko brīnīties - okupantu nav, kolonisti ir.
alberts
a
Jautri! Nodarbojas ar TO kurs ,kad ies pie kada "pieminekļa" - ekonomika,cilvēku dzīve - tas VISS aizmirsts - forši!
Valdis
V
Es arī nesaprotu, kāda gan padomju okupantiem un netīriem salašņām daļa, ko un kā savā valstī svin latvieši!
  • 1
  • 0
lauķe
l
Varētu jau piekrist , ka valdības ministri 16.martā neiet pie Brīv.pieminekļa pastulbo rietumu politiķu dēļ, bet tad tas pats ir jāpieņem attiecībā uz SC 9.maija bardakā..... Bet esmu par 100% pārliecināta, ka moskovīti vazāsies kā vazājušies pa Karātavu laukumu ar visu SC varzu priekšgalā.....
alberts
a
Piļņjēģe pjaŗjeize!
  • 2
  • 0
Losa
L
VL ir profesionali politki, bet SC nespej atteikties no 9. maija svinibam kad tiek atzimeta Latvijas okupacija un tas SC okupantus un vinu pecnacejus grauj...
cik
c
atceros ,tad vēlk vakar tv3 R.Dzintars teica ka nekādas piekrisšanas tādiem "okupācija bija un okupantu nav" nav bijis .Tāpēc tas vairak izskatās pēc Ušakova sapņiem.
Valdis
V
Cik nožēlojami var būt padomju okupantu radītas salašņas... Būtu labāk uztraukušies par savu etnisko dzimteni un totalā nabadzībā nonākušajiem sugasbrāļiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas