Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +21 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 8. jūlijs
Adele, Antra, Ada

Ušakovs: SC dalībai koalīcijā ir divas "sarkanās līnijas"

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
duudalja to manu atmiņu
d
Kādas vēl tev atmiņas, ja to tev mācīja tēvs?
MANU ATMIņU...
M
... nekad un neviens - neizdzēsīs ne ar kādām sarkanajām vai citas krāsas līnijām ! Un savas atmiņas un pieredzi es nodošu saviem bērniem un mazbērniem ! SARKANO KOMUNISTU PēCTEčIEM NEDRīKST UZTICēTIES ! ! ! Jo viņi vienmēr ir lauzuši savus solījumus ! To man ir mācījis mans tēvs un arī mana līdzšinējā dzīves pieredze !
Sēlis
S
Zatlers nebija prezidenta, nebūs arī nākošais,jo tam kura galvu groza sieva,navlemts valdīt,bet klausīt.Sarkanos nav jālaiž valdībā,bet jāliek valsts labā strādāt.
duudalja to daina
d
tad jau no Latvijas jāpadzen trešdaļa latviešu, kuri balsoja par Zatleru... Vai tik arī tu neesi šo pulkā??? Vēl būs jāpadzen Parādnieka ( kuram tiešām parādu netrūkst) vēlētāji, kuri atbalsta tautas sanaidotājus.
Daina.
D
Visi ar okupanta domāšanu ir okupanti un viņi jāpadzen no Latvijas.Lai Ušakovs ar Urbanoviču parakstās,ka Latvijā visi okupantu pēcteči runās latviski un cienīs Latviju.
divas asinīm nolietas
d
dzezceļa sliedes uz Sibīriju. Mēs neesam noziedznieki, lai aizmirstu savas tautas asinis un mocekļus. Kā ušakovs grib godināt savu staļina zaldātu vectēvu, tā mēs savus radus staļina upurus. Kad neviena nebūs pie tā tizlā pieminekļa, par mūsu naudu celtā, mēs padomāsim................
nožēlojami
n
Lai viņi vācās uz Pleskavu un līdzi paķer arī Zatleru ar Kukuli.
Tā lūk...
T
Man ir viena sarkanā līnija - lai sarkano nebūtu koalīcijā!
edgars
e
Aizvāciet no savas frakcijas Rubika ģimeni un citus Latvijas sociālistiskās partijas biedrus, kas uzskata, ka staļinisma laikā deportācijas bija nepieciešamas, un tad runājiet par sarkanajām līnijām!
Gisele
G
viss par un ap sarkano krāsu, gluži kā Sarkanā armija 1940. gadā
hmm
h
viss par un ap sarkano krāsu, gluži kā sarkanā armija 1940. gadā
Ilgnese
I
Varbūt vienreiz skaidri jāpasaka, nevis "kas nav kas", bet "kas ir kas"! Labi teikts. Vispār Finks paregoja, ja ticam siem atstastiem, par kaut kadu aizbrauksanu. Un ka pasaule busot musu puse. Ko vins ar to domaja? Kas lai zina. Pusmiljons jau aizbraucis, bet vai tiesi tos vins domaja?
alberts
a
ZEME tukša nepaliks - nav vēl vesturē ta bijis - kur mēris visus izkavis arī atgriezies CILVĒks - šEIT MES "KAROJAM" divas kopienas - latviesi un "padomju purva ļaudis" - jo nav nek adi krievvalodīgie - es arī esmu "krievvlodīgs" - parvaldu krievu valodu. Tāpec javērte pēc "padomju" atlieku vīzijas un drosi ,ka sakara ar5 žīdu - Ļiņģemaņa un citu tendencēm ,kuri cenšās ieskaidrot ,ka nupat,nupat šeit būs ,ka LPSR - krievu valoda - tad tiešām ir jauztraucas.
  • 0
  • 0
Līnija
L
Par pirmo jūsu sarkano līniju mazohistu bars jau nobalsoja. Viņi grib maksāt ar savām pensijām visus banku parādus! Nevar liegt tādu prieku. Otrā līnija? Lielākoties visiem politikāņiem tā ir pie dirsas jo galvenais ir apkalpot banku intereses tādēļ Niliņ tu kaut miljon reiz atzīsi okupāciju un ko vēl tev tur prasa, būs pohuj tik ilgi, kamēr nebūsi gatavs tik pat pakļāvīgi laupīt tautu kā to dara dombrovskis
Vārds
V
Man patīk matemātika, it īpaši ja pārmest sāk tiem, kas dalīšanai tuvu nav bijuši, bet tos, kas apkrāpuši, aizmirst
  • 2
  • 0
alberts
a
Pareizi - pirma "sarkana līnija" pielikt pie 100 latu pensija 20 santīmus un atnemt piemaksas - 70 sant par gadiem okupacija - man pat nak rēķins par PENSIJU un PIEMAKSU PIE PENSIJAS.Tatad jau gatavojas - ja kas - tev ir pensij bet PIEMAKLSAS tas ir CITS jautajums. SC - beidziet šmaukt un mānīt pensionarus ar kautkadam mistiskam indeksacijām un tramvaja biļetēm.Pirmais kuram jaindekse pensija ir Berziņš - viņš tik daudz stradajis,stradājis - ka Latvija pilnigi "plaukst" no viņa razas.
  • 4
  • 1
Marī
M
Vai tiešām Dienai sagādā baudu šo divu aprobežoto cilvēciņu glupo uzskatu tiražēšana?
izskatās
i
ušakovs meklē iemeslu nebūt valdībā

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas