Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +18 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 5. jūlijs
Edīte, Esmeralda, Andžejs, Andžs

Ušakovs: SC gatava iet koalīcijā arī bez sociālistu partijas pārstāvjiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Skats no malas.
S
Man nav nekas pret Ušakovu,kurš jau strādā Rīgas labā,nu Rubiku dinastiju gan nevēlētos redzēt valdībā.Pilnīgi kreisi domājošiem nav vietas Latvijas valdībā. Saskaņas centrs sāk šķelties,jo arī viņi ir sapratuši ,ka Rubiks savas domas nemainīs nekad,un viņš nav lojāls Latvijas valstij.Viņa politika ir ierūsējusi,un tagadējam laikam atpalikusi.
ff
f
Bet ar Rubika svētību
nasa
n
vaiu manu vai, vai tam Nilam prāts pīties ar prātu sen izdzīvojušo senilo veci Rubiksu un viņa diviem sinočķiem , kas noēduši punčukus kā runčuki sēdot Saeimā tikai ar dažām klasēm izglītības un NE VIENA bilsta vārda tribīnē.
Armands
A
Ka tik partijas tagad nesašķelsies? Koalīcja sanāk: Saskaņa, ZRP, SCP, varbūt arī JL. Bet nu kodols tomēr tagad ir ZRP+SC, un nedomāju, ka ZRP vēlētāji to atbalsta. Bet nu paši vainīgi, vajadzēja par Vienotību balsot!
He he.... Armands
H
Vai tev Vienotības jenotu meli nav apnikuši, ka te fano par tiem jenotiem? Jenotiem tik sile interesē.... he he.... nevis tautas vajadzības.... hi hi.... tāpēc te viņi rejas, lai letiņs ar krieviņu plūktos , bet paši pa sili ļeksētu... ha ha ... Jenoti ir staļinisti, kuri grib skaldīt un valdīt!
  • 0
  • 2
Alma
A
Ai, kā es ieraudzīju šajā lapā blakus vienu otram, kaķīti ar diviem purniņiem un Ušakovu, tā viņi mūžam tagad man būs viens un tas pats.
ak Dievs
a
4. maija rezhima kreml gangrena ar patalogisku citibu manipule ar sabiedrisko domu,ari te nelaujot pievienot plusus komentiem kas atmasko noziedzigaa meligimafiozaa kremla specdienestu/OKUPOANTU dzemdetaa 4. maija rezhima pretlatvisko butibu,.
Teikums
T
"ZRP valde savā šīs nakts paziņojumā arī norādījusi uz priekšnosacījumiem sadarbībai ar SC" Nevis priekšnosacījumiem, bet labākajā gadījumā pēcnosacījumiem - lasiet taču lūdzu paziņojumu :) Izveidosim koalīciju, tad labāki būs... Zatlers, kā jau ierasts, dzenā iekšēji pretrunīgu blefu. NO pielikuma SC Memorandam:"Projekts Latvijas Republikas Saeimas Deklarācija par starpetnisku uzticēšanos Latvijas Republikas Saeima uzskata, ka starpetniskās uzticēšanās nepieciešamais priekšnoteikums Latvijas sabiedrībā ir pārliecinoša cieņas parādīšana dažādu etnisko grupu interesēm, vērtībām un vēsturiskajai pieredzei, tajā skaitā: (..) * krievu valodas kā Latvijas iedzīvotāju starpetniskās saziņas valodas statusa atzīšana līdzās latviešu valodai; abās šajās valodās runā vairums valsts iedzīvotāju ģimeņu."
bumers
b
Viennozīmīgi - Rubika partiju neiekļaut! To vispār no SC ir jāizolē, kā negatīvu un kavējošu piedēkli. Tad uz Jums kā SC jau cilvēki skatīsies savādāk! Es jau no mazām bērnu dienām uz šo Rubiku skatos, kā uz neadekvātu cilvēciņu, kurš lien tur, kur jūt spēcīgāku aizmuguri. Pašlabuma meklētājs. Dīkdienis. Vienmēr vārās kaut kādā tikai sev zināmā sulā! Par viņu ir jāaizmirst. Viņš ir tādā pašā līmenī, kā pirms 30 gadiem. Neattīstās nemaz. Neiet laikam līdzi. Kaut kas smadzenītēs ieklemmējies. Kā var vispār tādu ķēmu ņemt koalīcijā. Latvijas kauna traips!
Inese
I
Būtu tikai normāli, ja Rubika dēli un pats Rubiks tiktu atšūti. Interfrontieši pie varas ir ņirgāšanās par Latviju. Nils vismaz nav idiots
Revolt
R
Šeit jābūt uzmanīgiem ar pagriezieniem pa labi un kreiso uzskatu nomainīšanu.
visiem labi būs
v
Vo! to es saprotu! Atlers ir vecis ar autiem , ka spēja pieņemt lēmumu ,ka ņems kodolā iekšā ,t.i. , jenotu kompanijā krieviņus ,kas loti seksīgi bučojas ar vienotības rudolapsiņu V norīs krupi un bučosies arSC Bet no siera gabala jau neatteiksieties,vai ne, durskiša,galvenais, ,galvenais, lai tikai ir mīkstais pa dirsenis lāčukam zem pakaļas ========================Ušakovs ies bez rubika, tad jau Vienotība var iet bez PISAs
Dīzels
D
SC nu pamatīgi nodeva uguņus. Kas notiks ja šos nepaņem , ko stāstīs saviem vēlētājiem.
borcinsh
b
nedrikst tos sc ( gan "nesocialistus" !) laist LV valdiba ! varu tikai atgadinat LATVIESHIEM : "дай собаке палец - она руку откусит" ! ( no krievu folklora ) Diemzhel "vairakums" to jau "neatceras"...
Vvtn
V
Ja paskaitīsim, cik gatavi aiziet no Jenotības, cik no Zaglera Rosola partijas, un cik no SC, tad cik paliks koalīcijā?? Vai varēs nodrošināt vairākumu???
Limons
L
Super! ZRP = Zatlera Rosola partija. Žetons tev!
  • 5
  • 0
Fakts
F
No LSP Saeimā ir ievēlēti tikai 3 cilvēki - brāļi Rubiki un Igors Zujevs.
alberts
a
Tas jau ir pār mēru - TRĪS naidīgi cilvēki - naidīgi pret Latvijas valsti - vai tas nav par daudz?
  • 5
  • 2

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas