Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +15 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Ušakovs: Skolām vajadzētu dot lielāku brīvību valodu proporcijas noteikšanā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Uzvārds
U
Ušakov ej dirst ! te ir Latvija ! un te būs Latvija ! pat neceri tu okupantu cūka !
imo
i
Protams, protams, ja nevar sagatavot kvalificētus skolotājus, tad jāsāk mainīt likumus. Bet varbūt tomēr kāds pelnijis pa pakaļu par sliktu darbu?
Ēriks
Ē
Tas ir lieliski un tikai bagātina valsit, ja tajā tiek saglbāts un godāts labākais, no pēc iespējas vairākām kultūrām. Esmu PAR to, ka cittautībnieki, (lieki piebilst, neatkarīgi no tā, kas tā ir par tautību) uztur un saglabā savu kultūru. Tomēr, Valsts skolas LATVIJĀ ir lai gatavotu mūsu valsts jauniešus dzīvei (arī darbam) LATVIJĀ! Ja jaunieši mācīsies svešvalodā, cik spējīgi viņi būs iekļauties valsts koējā un saimieciskā dzīvē? Absurdi vienkāršs piemērs, bet darba devējs skaidros, ka jāriezina, bet ņemējs blisinās acis... Apsviecami, ja skola piedāvā cittatībnieku bērniem, un nē tikai, arī izvēles priekšmetus cittautību kultūrā u.t.t., bet ja akadēmiskos priekšmetus grib mācīties svešvalodā, tad acīmredzot gatavojas dzīvei citūr, un tad lai to dara par savu naudu! Vēl jo vairāk, ņemot vērā, ka mums vēl arvien, praktiski, ne jau juridiski vai valstiski, pastāv divkopienu sabiedrība, domāju ka jālikvidē "krievvalodīgo" un "latviešu" skolas. Jo ārtāk un vairāk izveidosies ikdienā kontakts starp visām tautībām, jo labāk vienu otru iepazīsim, sadraudzēsimies un sadzīvosim kā saliedieta pilsoniska sabiedrība.
Mērglis
M
Šie jau tikai ziediņi. Redzēsiet kādas būs odziņas, kad šamējie nāks pie varas!!! Tāpēc, tautieši - NEVIENU BALSI ne SC, ne viņu sabiedrotajiem ZZS!!! Ja viņiem kopā sanāks vairākums, tad Latvijai beigas. Atcerieties, ka viņiem jau iepriekšējā Saeimā bija faktiska /lai arī slēpta/ sadarbība. Tāpēc šo partiju listēm vieta tikai un vienīgi miskastē!
tendence
t
Ushakovs ieteiks, kaa inteligjenti izniicinaat pamatnaaciju...
Valdis
V
Ne jau padomju okupanti latviešiem norādīs, kas un kā jādara pasiem savā valstī! Lai tie padomju salašņas lasās atpakaļ uz savu etnisko dzimteni un tur regulē satiksmi.
Dr.xy
D
To:2020.gads,Latvija ( Plkst. 10:17). Latvijas iedzivotaju skaits 2,931 miljoni.Etniskie latviesi 87,45 %.Robezas ar Igauniju,Lietuvu un Baltkrieviju. Pec Launuma Imperijas sabrukuma 2019.gada,teritorija kura geografiski atrodas Eiropa ir sadalita starp Zviedriju,Norvegiju,Somiju, Igauniju,Latviju un Lietuvu.Pareja dala sadalita starp ASV,Japanu un Kinu.
fui
f
vienas pilsetas meram nevajadzetu tik brutali iejaukties visas valsts izglitibas sistemas nozakashana, Vai drizuma notiks referendums par dekolonizaciju..??
milics
m
Ko nu muldi, Ušakov!Zinām jau, ka esi par Latvijas pilnīgu pārkrievošanu, tikai saki to it ka caur puķēm.Tikai lieta tāda, ka cilvēki nav muļķi un prot atšifrēt, kurš draugs, kurš ienaidnieks.Mani senči karoja ar ieročiem rokas, lai Latviju nepārvērstu par Krievijas kaut kādu protektorātu. Viņi karoja pret lielinieku un Sarkanās armijas spēkiem,kuri uzbruka Latvijai.Tagad Ušakovs grib atjaunot uzbrukumu, bet tikai ar rafinētākiem paņēmieniem.
ss
s
Aplikt krievus ar nodokļiem.
Pelēkais Vilks
P
Sandim Točtočam: Savu abonementu Tavai lapelei neapmaksāju jau otro mēnesi. Uz kāda aikonomiska pamata vēl nav pārtraukta lapeles piesūtīšana? Uz 17.septembra pamata?
Pelēkais Vilks
P
Pretēji savam pasaules uzskatam piespiedos tomēr ielūkot D.Grabovska identitātē. Ko lai saka - slims cilvēks - kārtējā "Virsmāte".. Tehnoloģijas (kuras šie garīgie slimnieki paši nav spējīgi veidot savu ģenētisko iztrūkumu sakarā) komplektā ar vulgārās demokrātijas būšanām veido perfektu barotni globālai un progresējošai debilizācijai.
kaka
k
ko tas īblis te dara :D kārtējā slēptā reklāma kauns Dienai
oooo
o
Vai tad SC nav kandidāta uz izglītības ministra vietu, kurš varētu paust viedokli par valodas proporcijām? SC ir problēmas ar kadriem, ja jau par visām tēmām izsakās viens vienīgs Ušakovs!
siers
s
Ko te dara krievu fašists . kas pat 9 maijā nespēj godīgi kodināt Sabiedrotos karavīrus kas cīnījās pret Fašismu, bet mēģina tēlot krievu fašistu un nacionālistu lielo mocekli. vajag lasīt vēstures grāmatas :D

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas